NK Zvijezda Gradačac

necko_gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la necko_gradacac » 25 sep 2011, 10:46

zvjezdas je napisao/la:Nakon osam odigranih utakmica nalazimo se na dnu ljestvice.Istina da je raspored bio težak.Ako smo morali izgubit od trenunetno najbolje ekipe PL.Širokog,izgubljene bodove smo morali nadoknadit u Prijedoru.Jović sada ako ne dobije Borac mislim da bi trebao razmislit o svom statusu u Zvijezdi.Koliko ga Zvijezda interesuje govori podatak da je jučer dan posvetio kupovini odijela u Travniku.Kako i ne bi kada mjesečna plaća iznosi 7000 KM.Sta njega zanima u Gradačcu prosudite sami.
sve sami strucnjaci je.bo te led....njega Zvijezda da nezanima vec bi na pocetku sezone otiso u Borac gdje je imao ponudu i to vrlo dobru cak i da vodi tim u pred-kolu lige prvaka...

JOVICU MAJSTORE RED DRAGONS-i SU UZ TEBE....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

FCL7
Kontakt:

Post Postao/la FCL7 » 25 sep 2011, 11:25

kod gola iz slobodnjaka masic je otisao u stranu i lopta je prosla gdje je on stajao :(

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 25 sep 2011, 13:58

zvjezdas je napisao/la:Ovo je samo jedna realnost.Ne branim Cvitkusica,ali kojim slučajem da je on trener ili menadzer,mislim da bi i sada po šumi skandirali.Ovake rezultate bi bilo ko drugi ostvario.Onakve igrače bi bilo ko doveo.Jedino pojačanje vrijedno pomena je Halilović, a ni on nebi dosao da Hamze nije bilo.Sve ovlasti koje je dobio od dovodjenja igrača,rezultata su nedovoljni za učinjeno do sada.Mozda ovo zvuči malo pregrubo ali realno ako logički razmisljamo.
Ti očito ne pišeš ništa lijepo o Zvijezdi, kao ni o treneru Joviću jer ti ga jedino pozivaš na ostavku. Vjerovatno nisi ni bio sinoć na utakmici, jer da si bio napisao bi sve najljepše o igri Zvijezde. Napisao bi da je Čelik šutnuo dva puta u okvir gola i zabio dva gola. To što nam golmani nisu ni za prvu Federalnu to zna i Jović vjerovatno i to očekujem da će riješiti na polusezoni. A ti ako voliš Zvijezdu loše kritike trebaš pisati kad je sve ok., kad nam cvjetaju ruže a sad kada smo u nezavidnoj poziciji, po meni zbog teškog rasporeda, nema potrebe da dolijevaš ulje na vatru. Ne branim Cvitkušića al, ne možemo sve loše stvari pripisivati samo njemu. Ti bi otjerao ovakvog trenera, pa ko bi to mogao njega bolje zamijeniti, što odmah nisi napisao. Vodič brigu ko gdje šta kupuje i koliku ima platu, kad je ti budeš davao iz svog džepa nećeš imati potrebe da o tome pišeš na forumu, nego ćeš se pitati na upravnom odboru!

Bio sam sam sebi rekao da neću više pisati, ali kad pročitam tvoje i Džinove komentare, jednostavno moram replicirati. Ovo su samo moji stavovi i nemoj ih uzimati srcu, jer ja znam da svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 sep 2011, 14:24

Nisam pristalica dovodjenja igrača sa strane,ali ako već dovode bar neka dovedu.Sigurna informacija,svi igrači u srbijanskoj ligi imaju platu od 200-300 eura,treneri oko 500,600 eura.Ovo se ne odnosi na Zvezdu i Partizan.Njihova liga je jača od nase,to je sigurno.Dakle,ako pojedini nasi igraci sjede sa nama na tribinama za 1000KM,sto Jovic nije pronasao bar dobrog napadača tamo.Svaki bi dosao i igrao za te pare a ne za 200 eura u Srbiji.Nije htio jer mu to nije interes bio.U kontaktu sam sa ljudima iz Srbije,dakle nije to ono sto se kaže nismo imali para za kvalitetnog napadača.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 25 sep 2011, 15:39

zmaj od b. je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Ovo je samo jedna realnost.Ne branim Cvitkusica,ali kojim slučajem da je on trener ili menadzer,mislim da bi i sada po šumi skandirali.Ovake rezultate bi bilo ko drugi ostvario.Onakve igrače bi bilo ko doveo.Jedino pojačanje vrijedno pomena je Halilović, a ni on nebi dosao da Hamze nije bilo.Sve ovlasti koje je dobio od dovodjenja igrača,rezultata su nedovoljni za učinjeno do sada.Mozda ovo zvuči malo pregrubo ali realno ako logički razmisljamo.
Ti očito ne pišeš ništa lijepo o Zvijezdi, kao ni o treneru Joviću jer ti ga jedino pozivaš na ostavku. Vjerovatno nisi ni bio sinoć na utakmici, jer da si bio napisao bi sve najljepše o igri Zvijezde. Napisao bi da je Čelik šutnuo dva puta u okvir gola i zabio dva gola. To što nam golmani nisu ni za prvu Federalnu to zna i Jović vjerovatno i to očekujem da će riješiti na polusezoni. A ti ako voliš Zvijezdu loše kritike trebaš pisati kad je sve ok., kad nam cvjetaju ruže a sad kada smo u nezavidnoj poziciji, po meni zbog teškog rasporeda, nema potrebe da dolijevaš ulje na vatru. Ne branim Cvitkušića al, ne možemo sve loše stvari pripisivati samo njemu. Ti bi otjerao ovakvog trenera, pa ko bi to mogao njega bolje zamijeniti, što odmah nisi napisao. Vodič brigu ko gdje šta kupuje i koliku ima platu, kad je ti budeš davao iz svog džepa nećeš imati potrebe da o tome pišeš na forumu, nego ćeš se pitati na upravnom odboru!

Bio sam sam sebi rekao da neću više pisati, ali kad pročitam tvoje i Džinove komentare, jednostavno moram replicirati. Ovo su samo moji stavovi i nemoj ih uzimati srcu, jer ja znam da svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje!
Evo i ja moram replicirati,pisao si da dolazi Damjanovic u Zvijezdu,kada sam ja napisao da od toga nema nista napao si me,i sada sto covijek pise realno i istinu tebi se ne svida,ako ne reagujemo na vrijeme Jovic ce nas izbaciti iz lige a ti skandiraj njemu,nema nikakvoga opravdanja date su mu odrijesenje ruke da dovodi igrace i bude trener,upravlja trenutno sa klubom i tu smo gdje smo,probudi se!

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 25 sep 2011, 16:33

Dzin je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:

Evo i ja moram replicirati,pisao si da dolazi Damjanovic u Zvijezdu,kada sam ja napisao da od toga nema nista napao si me,i sada sto covijek pise realno i istinu tebi se ne svida,ako ne reagujemo na vrijeme Jovic ce nas izbaciti iz lige a ti skandiraj njemu,nema nikakvoga opravdanja date su mu odrijesenje ruke da dovodi igrace i bude trener,upravlja trenutno sa klubom i tu smo gdje smo,probudi se!
Pronađi post gdje sam ja napisao da dolazi Damjanović, ja ću ti se odmah izviniti što sam te prozvao!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 17:06

eto sta dozivismo da cemo danas preuzet fenjer prvi puta od kad se takmicimo u pl,ali nema veze brzo ce to sve doci na svoje :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 sep 2011, 17:35

astra1922 je napisao/la:eto sta dozivismo da cemo danas preuzet fenjer prvi puta od kad se takmicimo u pl,ali nema veze brzo ce to sve doci na svoje :)
nismo fenjerasi jer je slavija kiksala a ako bogda od sledeceg kola lagano idemo 14 - 12 7 mjesto gdje nam je i realna pozicija

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 17:37

nista od fenjera eto nismo zadnji.svi u subotu na banju jer pobjedom nad borcem napravicemo dobar pomak na tabeli.

Nova sezona nova nafaka

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 25 sep 2011, 17:37

Ne mogu da vjerujem da ima ljudi kod vas koji zele da gdin Jovic ode,najbolji trener premier lige i najveci gospodin u sto sam se mogo licno juce uvjerit,imate trenutno manjak bodova ali nema govora da cete ispast,vi ste stabilni i zelim vam sve najbolje od srca!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 17:40

haris10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima ljudi kod vas koji zele da gdin Jovic ode,najbolji trener premier lige i najveci gospodin u sto sam se mogo licno juce uvjerit,imate trenutno manjak bodova ali nema govora da cete ispast,vi ste stabilni i zelim vam sve najbolje od srca!
ma svugdje ima papaka pa i kod nas.jovicevo mjesto je sigurno do kraja sezone samo sto djeca neznaju pa svasta pisu.celiku sve najbolje u nastavku sezone i da krenete u gornji dio realno gdje vam je mjesto :)

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 sep 2011, 17:43

astra1922 je napisao/la:eto sta dozivismo da cemo danas preuzet fenjer prvi puta od kad se takmicimo u pl,ali nema veze brzo ce to sve doci na svoje :)
Ne bi bili prvi put fenjerasi, to nam se već desilo za vrijeme ere Ćurguza.
Ljudi veoma nam je težak raspored, evo već poslije ove utakmice sa Borcom imamo lakši dio sezone, a na proljeće imat ćemo dvije domaće sa dosta rasterećenijim rasporedom. Sada nam je vrijeme da se počnemo penjati na ljestvici, još ako dobijemo Borca kući mi ćemo realno polusezonu završiti negdje od 7-10 mjesta.
Dragon Town

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 25 sep 2011, 17:53

Hvala i vama sve najbolje takodjer,jos akd bi neko od vas mozda imo kakav info o dario damjanovicu da li dolazi u celik ili ne,ipak je on vas hehe

anonimussami
Kontakt:

Post Postao/la anonimussami » 25 sep 2011, 18:44

Kazete da vam je Jovic najbolji trener dosada a pogledajte malo unazad par mjeseci, on je najavljivao borbu za vrh tabele ,doveo " igrace" a sada dijelimo prvo mjesto odpozada,ja jest dobar trener ,nedaj boze nikom. :mrgreen:

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 25 sep 2011, 18:45

astra1922 je napisao/la:
haris10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima ljudi kod vas koji zele da gdin Jovic ode,najbolji trener premier lige i najveci gospodin u sto sam se mogo licno juce uvjerit,imate trenutno manjak bodova ali nema govora da cete ispast,vi ste stabilni i zelim vam sve najbolje od srca!
ma svugdje ima papaka pa i kod nas.jovicevo mjesto je sigurno do kraja sezone samo sto djeca neznaju pa svasta pisu.celiku sve najbolje u nastavku sezone i da krenete u gornji dio realno gdje vam je mjesto :)
Ima, ima papaka i djece sto svasta pisu kao to da Damjanovic igra u Zvijezdi,pa gdje je :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 19:17

Dzin je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Ima, ima papaka i djece sto svasta pisu kao to da Damjanovic igra u Zvijezdi,pa gdje je :D
mars dusmane :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 19:28

anonimussami je napisao/la:Kazete da vam je Jovic najbolji trener dosada a pogledajte malo unazad par mjeseci, on je najavljivao borbu za vrh tabele ,doveo " igrace" a sada dijelimo prvo mjesto odpozada,ja jest dobar trener ,nedaj boze nikom. :mrgreen:
najbolji trener do sada je bio ninkovic,a jovic ce to tek da postane.zvijezda se nece zadovoljiti da bude prosjecan premijerligas ,zato se i gradi stadion.mislim da se radi dobro i da sve ide svojim tokom.evropa se moze ocekivati sledece sezone ili one tamo.poruka svim nezadovoljnim sa jovicem i zvijezdom ,pustite covjeka da radi sezona je duga sve ce to doci na svoje.... :P

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 25 sep 2011, 19:52

astra1922 je napisao/la:
anonimussami je napisao/la:Kazete da vam je Jovic najbolji trener dosada a pogledajte malo unazad par mjeseci, on je najavljivao borbu za vrh tabele ,doveo " igrace" a sada dijelimo prvo mjesto odpozada,ja jest dobar trener ,nedaj boze nikom. :mrgreen:
najbolji trener do sada je bio ninkovic,a jovic ce to tek da postane.zvijezda se nece zadovoljiti da bude prosjecan premijerligas ,zato se i gradi stadion.mislim da se radi dobro i da sve ide svojim tokom.evropa se moze ocekivati sledece sezone ili one tamo.poruka svim nezadovoljnim sa jovicem i zvijezdom ,pustite covjeka da radi sezona je duga sve ce to doci na svoje.... :P
Poruka tebi,ti si dusman i podrzavas propast Zvijezde,glup si. :D

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 25 sep 2011, 20:09

astra1922 je napisao/la:
Slažem se astra i to cijelo vrijeme govorim, treba imati vjere i dati podršku Joviću i igračima... Nažalost težak raspored je uzeo danak, ali prateći zadnjih nekoliko utakmica vidi se da su naši momci podigli formu na viši nivo, pobijedili uvijek nezgodnog Olimpika, zatim na dva teška gostovanja odigrali odlične partije, te iako poraženi kući se vraćaju uzdignute glave, što govore i sve same pohvale od navijača tih klubova. Ima još dosta da se igra, do kraja prvenstva Zvijezda će se realno naći na 7. ili 8. mjestu. Ne zaboravite da je Ristić u sezonu ušao nedovoljno pripremljen i oporavljen od povrede, ali smatram da je on na putu da ubrzo uđe u pravu formu.
PS: Smatram da bi Jović trebao malo da poradi na relaciji Ristić-Husić jer nam je dosta prilika propalo zbog njihove slabe saradnje.
Trust me, I know what I'm doing !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 sep 2011, 20:51

astra1922 je napisao/la:
A zaboravio si profesora iz Doboja,,,,,,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.