a penal, ne bih ga komentirao

Kevin je napisao/la:odgledah pregled
a penal, ne bih ga komentirao![]()
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:Kevin je napisao/la:odgledah pregled
![]()
Poslije svega sto ste profulali i sve hoces reci da ono nije bio penal , nas luda sreca pomazila i sa bodom bili zadovoljni i sve , svi na tribinama , a ne komentiras kako je sila dobio aplauze i sve , nego ne bih penal komentirao cccc , nevjerovatno ba niste nas pobjedili mi koja smo miki maus ekipa koja imamo na klupi tri covjeka i sve , ja bih se zabrinuo .
na temi 4.koloKevin je napisao/la: pogledah par puta sad snimak, penal cist ko suza..na prvi pogled mi je izgledalo kao da se ovaj zabio u bertosu ali ne, cist ko suza
Kevin je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Kevin je napisao/la:odgledah pregled
![]()
Poslije svega sto ste profulali i sve hoces reci da ono nije bio penal , nas luda sreca pomazila i sa bodom bili zadovoljni i sve , svi na tribinama , a ne komentiras kako je sila dobio aplauze i sve , nego ne bih penal komentirao cccc , nevjerovatno ba niste nas pobjedili mi koja smo miki maus ekipa koja imamo na klupi tri covjeka i sve , ja bih se zabrinuo .na temi 4.koloKevin je napisao/la: pogledah par puta sad snimak, penal cist ko suza..na prvi pogled mi je izgledalo kao da se ovaj zabio u bertosu ali ne, cist ko suza
Ako te zanima,Benjamin Vladić je Hrvat.seven je napisao/la:Grdan je napisao/la:Meni nije jasno kako Široki nije uočio Benjamina Vladića iz Brotnja,prvi strijelac prošle sezone sa 22 gola.
uuu strašan igrač, pa vjerovatno ga je Barca prije uočila i kaparisala![]()
![]()
, a malo mu je i ime neobično da bi igrao za Široki
Ti očito voliš provocirat.seven je napisao/la:Grdan je napisao/la:Meni nije jasno kako Široki nije uočio Benjamina Vladića iz Brotnja,prvi strijelac prošle sezone sa 22 gola.
uuu strašan igrač, pa vjerovatno ga je Barca prije uočila i kaparisala![]()
![]()
, a malo mu je i ime neobično da bi igrao za Široki
Ma cist je penal, odnosno moze se suditi bez da se tko ima sta buniti, igrac se pomaknuo u putanju napadaca bez dodira s loptom.TaRgEt_ je napisao/la:Kevin je napisao/la:odgledah pregled
![]()
Poslije svega sto ste profulali i sve hoces reci da ono nije bio penal , nas luda sreca pomazila i sa bodom bili zadovoljni i sve , svi na tribinama , a ne komentiras kako je sila dobio aplauze i sve , nego ne bih penal komentirao cccc , nevjerovatno ba niste nas pobjedili mi koja smo miki maus ekipa koja imamo na klupi tri covjeka i sve , ja bih se zabrinuo .
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma cist je penal, odnosno moze se suditi bez da se tko ima sta buniti, igrac se pomaknuo u putanju napadaca bez dodira s loptom.TaRgEt_ je napisao/la:Kevin je napisao/la:odgledah pregled
![]()
Problem je sto se stvore prilike i sto se ne znaju iskoristiti, i zato je nuzan pravi napadac ili malo promjena pozicija igraca, kao i jos jedan igrac uz Jesu da ne dopusta u obrani ovakve idiotarije.
U Slobodi ima jako puno mladih igrača sa ogromnim potencijalom. Da je imalo normalna situacija Sloboda, po svim mjerilima, zaslužuje vrh naše lige. I vjeruj mi da će se cuti za ove momke koji su sada u Slobodi.ŠB_Fidelis je napisao/la:Mislim da nitko nije tvrdio da je pokraden, mozda pojedini u afektu, ali su se ispravili, al jednostavno naravno da treba vidjeti i upitati one koji su bili za komentar, ipak je to sami kraj utakmice i prosipanje bodova, a vec prije toga se desavalo ostecivanje na Pecari, pa zamisli kad jos vidis da si izgubio u 88oj penalom. Svatko bi se zapitao makar.
Al treba rijesiti neke druge stvari prvo, unutar same postave i efikasnosti, pa nek se normalizira i sudjenje u ligi (opcenito), i trebalo bi na bolje ici.
Pa je i u Travniku sviran penal protiv vas ili vas je obrukao Varupa?ala_juve_tm87 je napisao/la:Nemojte nista da se cudite,na gostovanju u tuzli i travniku je svak na gubitku,penal je bio cist a i da nije svirao bi ga u zadnjoj minuti,a o startovima domacih igraca da vam ne pricam
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, JavierBosnia, laszlo, MostarReds22 i 17 gostiju.