FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jesmo se raspucali
samo da se ne ureknemo
- Evolution87
- Kontakt:
Dominacija 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bravo komsije!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Draze bi mi bilo da smo zijanili i da svaku zijanimo ali da je igra dopadljiva, pa da u Zenici bijes iskalimo
Ali svaka cast momci!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bojim se da ovaj Melunovic ne bude ala Krpic. 
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ovaj ce da bude jos opasniji kad starta prvenstvo, tek se zagrijavaHzSM je napisao/la:Bojim se da ovaj Melunovic ne bude ala Krpic.
Kako god, lijepo je vidjeti ovakav rezultat
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Bravo momci rastavili smo ih na proste faktore...
Pozdrav bordo braci da ih ne imenujem sad..

Pozdrav bordo braci da ih ne imenujem sad..
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Krpic je prosle sezone na sve ijednoj pripremnoj utakmici dao gol,a u ligi za godinu dana samo jedan.Hordas Doboj je napisao/la:Ovaj ce da bude jos opasniji kad starta prvenstvo, tek se zagrijavaHzSM je napisao/la:Bojim se da ovaj Melunovic ne bude ala Krpic.![]()
Kako god, lijepo je vidjeti ovakav rezultat
**** rezultat,vise sam se zaibretio kad sam vidio da smo poceli sa dva spica,kontam sta ce ovo biti,i fkt me interesuje dali na pripremnoj ikada misli poceti sa onih pravih prvih 11,neznam sta ga vise trazi koji klinac,svaki put drugih 11,docice Zenica bit ce nisu uigrani treba im vremena,evo sad i formaciju promjenio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovih pocetnih 11 ti je prva postava. I receno je da ce u ovoj fazi priprema barem do 60-70 min. igrati na rezultat i uigravanje.
Nema sanse da je ovo prvih 11,prvo jel je Osmanagic bio danas na klupi bio koji ce sigurno biti u prvih 11,a i Todorovic mislim da je unutra(danas je preskocio skroz utakmicu) eto ostavljam tu dilemu on ili Tadajevic a i nevjerujem da se Jovic tek tako odlucio mjenjati formaciju i pocinjati sa dva spica cisto iz razloga jel nema treceg spica tj zamjenu za jednog od dva..po mom nekom poznavanju ekipe mislim da ce biti 2-3 zamjene do prvog kola,sve dok se mjenja haman kompletna ekipa na poluvremenu nema tu jos nista od uigravanja prvih 11
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Todorović se je žalio na povredu, zbog toga nije bio u timu 
Lijepa pobjeda, al' nek oni paljbu čuvaju za Zenicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ja kažem, da ne ispucaju sve na pripremama a u niciZe ćorci...High je napisao/la:Lijepa pobjeda, al' nek oni paljbu čuvaju za Zenicu.
hahahahhahhahhaahahh pa ovaj sto mi je na avataru je svojevremeno sam pobjedjivao tvoj dragi klub. Kad si toliko dobar trebao si otici u klub i reci ja sam vam pencilin za Skoru stavite me u ekipu da mu ja kroz noge probacujempile87 je napisao/la: Sine , ja sam tome sto ti je na avataru kroz noge probacivao ! Hajd kad se pravis pametan i kad je Zeljo Saidu redovna musterija prebroj koliko je Zelji golova dao. Ponasate se kao da ste u najmanju ruku sa njim osvojili prvenstvo, postenije bi bilo reci " meni je said najdrazi zato sto je moj i zato je i najbolji" a ne lupat ko idot.
Sad malo na temu: ne svidja mi se ova pobjeda, strah me da se ne opuste pa u zenici povratak u realnost. Trebaju nam jace provjere tipa: Dinamo, Partizan, eventualno neki jaci klub koji ne mora biti s ovih prostora ali valjda je to neizvodivo.
Mi nikada odustati necemo...
- SarajlijaTM
Jarane najbolji igrac se bira na kraju sezone,prosle godine je to bio zeba sa 8 golova i 19 asistencija koji je i osvojio sve sto se moglo osvojiti u BiH.10.Skoro je napisao/la: Nista reci ti meni ko je najbolji igrac lige? Saida su u anketi u kojoj su glasali treneri proglasili najboljim i to je dovoljno.
A ove godine ce mo vidjeti na kraju ko ce biti taj koga ce treneri izglasati,a to nece biti sigurno ni said ni zeba,jer vise ne igraju ovdje.
Said je dobar igrac,predobar za ove prostore,ali nosi mentalitet ovih prostora,nazalost kao i vecina,pa tako ko sto ga vi dizete u visine,vjerovatno bi smo i mi da je igrao kod nas,a mamic mu kaze da mu trebaju jos jedne pripreme da konkurise za prvih 18,kontas.
Ako mu je ukupni skor protiv nas 1 go i jedna asistencija sa jednom nerjesenom i jednom pobjedom uz izgubljenu titulu i kup,ne vidim kako moze biti kome musterija??? mislim nema logike,al to izgleda nije bitno cim zetru predjes
I jos nesto,kad meni ko navijacu zelje bude krivo kad ga pojedinci nazivaju najboljim igracem sarajeva u zadnjih N godina,mogu misliti kako se osjecaju oni pitari koji razmisljaju svojom glavom i sjecaju se vasih bitnih igraca i bitnijih od saida. kazem ti bilo je njih koji kad prime loptu pred nasim golom se covjek hvatao za glavu,al said nije jedan od njih...
Mi moramo igrat s dva napadaca tj hadzic i melunovic, ako cemo igrat s jednim napadacem to ne moze bit hadzic jer stalno se izvlaci iz sesnesterca,
jarane najbolji igrac za ovu polusezonu je izabran i to je Said ali tesko je to vama objasniti. Nema ti sta biti krivo. ja Sarajevo pratim dugi niz godina i mogu reci da je said najbolji igrac koji je igrao u premijer ligi od osnivanja. Drugi par cipela je sto meni ima puno drazih igraca od njega (skoro, uscuplic...) i sto ima igraca koji su puno vise dali Sarajevu od Saida. Ne pricamo sada koliko je bio ovdje nego o kvaliteti kakvu nisam vidio na Kosevu cak i kad dolaze evropske ekipe (kweuke strasan, mansiz iz besiktasa masina, ovo ostalo ne mogu da se sjetim Bogami).SarajlijaTM je napisao/la:Jarane najbolji igrac se bira na kraju sezone,prosle godine je to bio zeba sa 8 golova i 19 asistencija koji je i osvojio sve sto se moglo osvojiti u BiH.10.Skoro je napisao/la: Nista reci ti meni ko je najbolji igrac lige? Saida su u anketi u kojoj su glasali treneri proglasili najboljim i to je dovoljno.
A ove godine ce mo vidjeti na kraju ko ce biti taj koga ce treneri izglasati,a to nece biti sigurno ni said ni zeba,jer vise ne igraju ovdje.
Said je dobar igrac,predobar za ove prostore,ali nosi mentalitet ovih prostora,nazalost kao i vecina,pa tako ko sto ga vi dizete u visine,vjerovatno bi smo i mi da je igrao kod nas,a mamic mu kaze da mu trebaju jos jedne pripreme da konkurise za prvih 18,kontas.
Ako mu je ukupni skor protiv nas 1 go i jedna asistencija sa jednom nerjesenom i jednom pobjedom uz izgubljenu titulu i kup,ne vidim kako moze biti kome musterija??? mislim nema logike,al to izgleda nije bitno cim zetru predjes![]()
I jos nesto,kad meni ko navijacu zelje bude krivo kad ga pojedinci nazivaju najboljim igracem sarajeva u zadnjih N godina,mogu misliti kako se osjecaju oni pitari koji razmisljaju svojom glavom i sjecaju se vasih bitnih igraca i bitnijih od saida. kazem ti bilo je njih koji kad prime loptu pred nasim golom se covjek hvatao za glavu,al said nije jedan od njih...
Mi nikada odustati necemo...
-
plavetniloo
- Kontakt:
Jel te yebo Said? Sesar je najbolji igrač polusezone po izboru trenera, šta baljezgaš ovde, frajer otišao iz Sarajeva ima mjesec dana džaba i ti i dalje svršavaš na njega, Bože sačuvaj.10.Skoro je napisao/la:jarane najbolji igrac za ovu polusezonu je izabran i to je Said ali tesko je to vama objasniti. Nema ti sta biti krivo. ja Sarajevo pratim dugi niz godina i mogu reci da je said najbolji igrac koji je igrao u premijer ligi od osnivanja. Drugi par cipela je sto meni ima puno drazih igraca od njega (skoro, uscuplic...) i sto ima igraca koji su puno vise dali Sarajevu od Saida. Ne pricamo sada koliko je bio ovdje nego o kvaliteti kakvu nisam vidio na Kosevu cak i kad dolaze evropske ekipe (kweuke strasan, mansiz iz besiktasa masina, ovo ostalo ne mogu da se sjetim Bogami).SarajlijaTM je napisao/la:Jarane najbolji igrac se bira na kraju sezone,prosle godine je to bio zeba sa 8 golova i 19 asistencija koji je i osvojio sve sto se moglo osvojiti u BiH.10.Skoro je napisao/la: Nista reci ti meni ko je najbolji igrac lige? Saida su u anketi u kojoj su glasali treneri proglasili najboljim i to je dovoljno.
Ako mu je ukupni skor protiv nas 1 go i jedna asistencija sa jednom nerjesenom i jednom pobjedom uz izgubljenu titulu i kup,ne vidim kako moze biti kome musterija??? mislim nema logike,al to izgleda nije bitno cim zetru predjes![]()
plavetniloo @ Šta je s tobom ? Čovjek ima svoje mišljenje ne znam zbog čega te proste riječi. I ja iskreno govorim da je Said najbolji igrač Sarajeva zadnjih godina, al opet možda i igrač te kvalitete koji je najmanje dao Sarajevu. Igrač koji se proslavi u jačim utakmicama, a dok padne protiv slabijih protivnika.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.