da kojim slucajem nismo prodali jedno od onih finala kupa sad bi pricali o Sabovicima i uspjesnoj eri

a mislim na nas navijace..bolje da se u subotu igralo pred praznim tribinama neg pred onom djubradi na zapadu (cast izuzecima)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dobro,u pravu siultrasstyle_tz je napisao/la:nigdje tu nema kontinuiteta , uboli jednu generaciju u fudbalu, zenskoj i muskoj kosarci i eto..to za kosarku zavisi kako gledas, zaduzi klub do gasenja i donesi trofej i danas si heroj
da kojim slucajem nismo prodali jedno od onih finala kupa sad bi pricali o Sabovicima i uspjesnoj eriisti qrac ko i KK, zaduzi, osvoji i danas bi heroji bili jer su donijeli prvi trofej..a poslije njih potop, tako i Haro Abdurahmanovic
a mislim na nas navijace..bolje da se u subotu igralo pred praznim tribinama neg pred onom djubradi na zapadu (cast izuzecima)
Izgleda da je pesimizam tvoja furka, i ovo malo ljudi sto nesto pokusava uraditi za Slobodu ubijas iih u pojam. Otkud tebi pravo da generalizujes jedan grad, jednu sredinu i da to sve stavljas u kontekst SMRADOVA koji sve cine da syebu jednu lijepu pricu. Mislim da bi te trebala angazirati Zvijezda i Grdacca da im podignes malo moral pred ovu njhovu utamicu protiv Obarske, odgovorno tvrdim da bi igrace Zvijezde skupljali po okolnom kukuruzistu izbezumljenje od straha. Misli da bi ljudim ubio i pojam za zivot, kamoli za fudbal. A da ne pricam koji bi ti bio komandant za moral. Ljudi iz uprave te trebaju pod hitno angazovat da radis marketing za klub.ultrasstyle_tz je napisao/la:s kim si takav si jbg, tuzla ni po cem nije sampionska sredina nit ce bit..ja sam rekao davno, mi tuzlaci kad bi se pitali bi prodali finale Lige Prvaka kad bi dosli u njega..a u subotu sam se uvjerio u to..nije ova sredina za velikog rezultata i velikih ljudi..ko god vrijedi odavdje je pobjegao i nije se ni okrenuo vise- sa punim pravom...nema vece djubradi od nas na dunjaluku
ima i vece sirotinje al ima ljudi, ovdje moras se potrduti pa inasana nac
Cuj uboli jednu generacuju, da li ti znas koja je bila konkurencija u to vrijeme u fudbalu, kosarci u svemu. Igrati u tadasnjoj prvoj ligi je bio uspjeh a kamoli osvojiti nesto...Kazes zaduzivali se....da li znas koliko jedan Hajduk, Crvena Zveda, Partizan, Radnicki Nis duguju,,,da sad ne nabrajam timove koji su pred totalnim bankrotom i u BiH i u regiji....i koje sve probleme imaju u relacijama Uprava - navijaci. Prije nesto bilo sta napises saberi se malo, obavijesti se i pisi, ovaj forum citaju mnogi.ultrasstyle_tz je napisao/la:nigdje tu nema kontinuiteta , uboli jednu generaciju u fudbalu, zenskoj i muskoj kosarci i eto..to za kosarku zavisi kako gledas, zaduzi klub do gasenja i donesi trofej i danas si heroj
da kojim slucajem nismo prodali jedno od onih finala kupa sad bi pricali o Sabovicima i uspjesnoj eriisti qrac ko i KK, zaduzi, osvoji i danas bi heroji bili jer su donijeli prvi trofej..a poslije njih potop, tako i Haro Abdurahmanovic
Zodiac je napisao/la:Kvote za Kosevo:
Sudija ce ostati zakljucan 1.15
Puknuce zastavica 1.10
Nestace vode 1.05
NA IZGUBLJENU MLADOST SJEĆANJE NE BLIJEDI !
I ja sam vidio samo ovu sliku, zanima me jel samo Beka bio ispred fudbalskog kluba Sarajevo ?Orton je napisao/la:
NA IZGUBLJENU MLADOST SJEĆANJE NE BLIJEDI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.