[youtube] [/youtube]
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jeli dosao taj Vidal nevolim tog glumca jos odkad nas je odbio dok je bio u Bayeru puno para za igraca koji ulazi u 30-te ovo neka maska da se zaboravi legenda kluba koja je otjerana u jedinstvo iz Mančestera. Valjda bude neke koristi od njega dakle vezni red Vidal-Thiago-Alaba haj dobto je nek nema onog starca zvanog Xabi. Dajte nam jos napadaca i ako je moguce kakvog krilnog igraca
[youtube] [/youtube]
da nebude da nije upozoren
[youtube] [/youtube]
Ne znam, jest strava al kad malo bolje skontam nisam za ovaj transfer.
Zasto? Zato sto Rode i Hojbjerg odose u 100 pm. Zato sto Javi ode na stopera i upitan je njegov status u Bayernu. Zato sto je moguce da cemo prodati nekog nama dragog i vaznog igraca koji nam sad mozda nije potreban. Sad kad se izvalimo ove pare sumnjam da cemo dovesti veliko pojacanje na krilu.
Iznenadio me je transfer pravo. I prije smo se zanimali za Vidala al mislim da smo sad zapeli da se operemo zbog Svajnija. Kaze DiMarzio (ako neko ne baca bombe prenoseci lazi) da smo danas poslali ponudu i poceli pregovore i da se sve odvijalo strahovitom brzinom.
Zasto? Zato sto Rode i Hojbjerg odose u 100 pm. Zato sto Javi ode na stopera i upitan je njegov status u Bayernu. Zato sto je moguce da cemo prodati nekog nama dragog i vaznog igraca koji nam sad mozda nije potreban. Sad kad se izvalimo ove pare sumnjam da cemo dovesti veliko pojacanje na krilu.
Iznenadio me je transfer pravo. I prije smo se zanimali za Vidala al mislim da smo sad zapeli da se operemo zbog Svajnija. Kaze DiMarzio (ako neko ne baca bombe prenoseci lazi) da smo danas poslali ponudu i poceli pregovore i da se sve odvijalo strahovitom brzinom.
Ovaj Douglas Costa se ne odvaja od ovih Bayernovih kačketa. Čovjek ko hodajuća FCB reklama.
nekako momci ako vidal dodje ,iskreno strah me za rikija fakat.Igrac koji od dolaska guardiole nije dobio priliku da pokaze sta zna i to ondjegdje je najbolji sto bi rekli majstor svoga zanata,a povrede su haman stavile tacku na i .Ja ga ni u kom slucaju ne otpisuje samo ga treba pustiti u prvi 11 i dati mu priliku da igra ondje gdje je najbolje ,za ostalo nema sikirancije.Nekako me strah da on ne bude zrtveno janje ako ne ove sezone u sledecoj ,ugovor je ako se nevaram jos dvije godine u koje ulazi i sada ova , tako da se mora raditi na produzenju ugovroa ,ova ljudina nas je zaduzila.Na prodaju necu ni da pomislim,prodaju li uskoro javia **** cu im sve zivo i mrtvo . 
muamerc@ da upravo ko iz vedra neba sve se munjevitom brzinom odoigralo mi ponudili mafijasi prihvatili posao zavrsen.
muamerc@ da upravo ko iz vedra neba sve se munjevitom brzinom odoigralo mi ponudili mafijasi prihvatili posao zavrsen.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Poceli smo i mi da razmisljamo glavom, nije sve u igracu ima nesto i u novcu.Astren je napisao/la:Ovaj Douglas Costa se ne odvaja od ovih Bayernovih kačketa. Čovjek ko hodajuća FCB reklama.
Treba dobro provjreriti transfer Vidala, mozda nosi sa sobom potencijalne nevolje Bayernu, od talijanskih mafijasa se sve moze ocekivati.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ima jedan dobar,najbitniji razlog.muamerc je napisao/la:Ne znam, jest strava al kad malo bolje skontam nisam za ovaj transfer.
Lahm vise nece igrati na sredini terena
Ove sezone nema izgovora,ako ne osvoji Ligu prvaka,ne da treba ici,treba se upucat'.
Ali kao da gledam bice milion nekih rotacija i sve ce otic u pm.
Ne izgleda lose ovaj transfer rok za sada.Costa,Vidal,Ulreich,a vratili se Green i Hojbjerg.
Ali nama ce najvece pojacanje biti da se Ribery oporavi i zaigra kako treba.
Costa,Muller,Gotze,Robben i Ribery.
Ove godine nista od dovodjenja krila.
Ako cijena stvarno bude 40 miliona,svaka cast Reschkeu.
Da Vidal ide u Real cijena bi bila minimalno 70 miliona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Ako prodje transfer to bi bio posao stoljeca, ne zbog 40 milki koje je, gledajuci engleze, izgleda smijesno, nego zbog cinjenice da je to samo 20 milki dodati na novac dobijen od Svajnija i plus usteda na plati od 3-4 miliona godisnje za igraca koji je mladji tri godine i koji je u zrelim igrackim godinama. Vidal ce nas za tri godine doci samo tih mizernih desetak miliona.
Fazon je u tome sto ce ubleha totalno zanemariti igru krila,probace da svi igraju sve pogotovo u navali nesto slicno kao za njegove ere u katalonji.Vidal je borac ekstra igrac,moze jos min 4 god na nivou da iznese.po meni je zamjena za svajna i alonsa te lahma,koji ce vrlo moguce desno gdje i spada.jos surlea dopeljati kao 2. Napadaca i odlicno
.
VOLIM BAYERN
- BavaracZenica
- Kontakt:
Odlaskom Svajnija, mozda zele da malo prekriju tu farsu pa dovode Vidala, on jeste igrac odlican i stvarno bi pojacao svaku ekipu, al mislim da nam ne treba.
Sve smo rekli, puno igraca imamo za sredine, plus mladih momaka koji bi ,, ubili,, za dobrobit Bayerna
Pamtimo ga dobro iz vremena Leverkusena, nesto ga i ne volimo jel tako, on jeste odbio Bayern al mislim da je tu bilo upetljano vise ljudi, jer on inace nema razlog da mrzi najbolji klub..
Treba jos dobro vidjeti sta ce kako ce, da li sigurno dolazi, a i ako dodje ajde nije Felipe Melo jbg
Sve smo rekli, puno igraca imamo za sredine, plus mladih momaka koji bi ,, ubili,, za dobrobit Bayerna
Pamtimo ga dobro iz vremena Leverkusena, nesto ga i ne volimo jel tako, on jeste odbio Bayern al mislim da je tu bilo upetljano vise ljudi, jer on inace nema razlog da mrzi najbolji klub..
Treba jos dobro vidjeti sta ce kako ce, da li sigurno dolazi, a i ako dodje ajde nije Felipe Melo jbg
FC Bayern !!!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Citam..pa da se ukljucim 
Treba vidjeti, ali sam ubjedjenja da prelazimo na 343/352 taktiku, sa Javijem kao trecim stoperom, Alabom na sredini, bez klasicne igre sa krila. Znaci, nastavlja se plan da 'svi igraju' sve
Ako se igraci ne budu bunili (bar ne previse
) i ako ne bude povreda, mislim da cemo prekucati sljedecu sezonu! Optimizam gajim u treneru, koji nije ubleha, kako neki spominju, nego samo tvrdoglav..ali vjeruje da moze da odradi zadatak do kraja (pretpostavljam da je to uvodjenje totalnog fudbala vol.2, jer je LvG donio totalni fudbal vol.1). Samo strpljenja, i LvG je otisao zbog losih rezultata, ali je postavio jake temelje..Pep ima i rezultat, a aBda bice i temelji jaki! Uzdravlje! 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Treba vidjeti, ali sam ubjedjenja da prelazimo na 343/352 taktiku, sa Javijem kao trecim stoperom, Alabom na sredini, bez klasicne igre sa krila. Znaci, nastavlja se plan da 'svi igraju' sve
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BavaracZenica
- Kontakt:
#AudiCup2015 u Kini, raspored utakmica:
18.07. | FC Bayern - Valencia CF
21.07. | FC Bayern - FC Inter Milano
23.07. | FC Bayern - Guangzhou Evergrande
Bice tu finih utakmica do tog Super Cupa !!!
Sad vec pocinje onoo REAL DEAL !
18.07. | FC Bayern - Valencia CF
21.07. | FC Bayern - FC Inter Milano
23.07. | FC Bayern - Guangzhou Evergrande
Bice tu finih utakmica do tog Super Cupa !!!
Sad vec pocinje onoo REAL DEAL !
FC Bayern !!!!!
Već smo potrošli 70 mil Costa,Vidal mada za Čileanca još nije zvanično.
Još klepiti jedno krilo kao što reče @effe te backupa za Lewu i puna šaka brade. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mislim da necemo dovesti tog backup, imamo vec Muller i u svakom slucaju moze Gotze kao lazni napadac
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nista, jos samo jedna od mene vezi Bastiana
Bastianova godisnja plata je sad € 14M i + € 1 million kao bonus ako osvoji LP
Mislim da Pep i kompanija nisu imali potrebe da ga iztjeraju, sigurno se fino sam snasao

Bastianova godisnja plata je sad € 14M i + € 1 million kao bonus ako osvoji LP
Mislim da Pep i kompanija nisu imali potrebe da ga iztjeraju, sigurno se fino sam snasao
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Arturo je san snova, ostvarenje zelje mnogim navijacima jos od dana iz Leverkusena uprkos tome sto su se provlacile svakakve price.
Gotov, savrsen proizvod koji bi pojacao bilo koju ekipu na Svijetu. Igrac koji dolazi kao zamjena za Schweinija, 3,5 miliona manja plata u odnosu na potonjeg te je oko 2 godine mladji sto je svakako ogromna prednost.
Ako se posao zgotivi moramo biti prezadovoljni.
Gotov, savrsen proizvod koji bi pojacao bilo koju ekipu na Svijetu. Igrac koji dolazi kao zamjena za Schweinija, 3,5 miliona manja plata u odnosu na potonjeg te je oko 2 godine mladji sto je svakako ogromna prednost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FranckRibery
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Mislim da necemo dovesti tog backup, imamo vec Muller i u svakom slucaju moze Gotze kao lazni napadac
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bez glavnog igrača na turneji po Kini Robben ostaje u Minhenu.
Opet povrede, povrede dokle više
opet pripreme bez svih igrača valjda će na dobro 
Opet povrede, povrede dokle više
Omerbavarac je napisao/la:Arturo je san snova, ostvarenje zelje mnogim navijacima jos od dana iz Leverkusena uprkos tome sto su se provlacile svakakve price.
Konacno neko pametan ko shvata da ste dobili jednog od najboljih veznih igraca na svijetu, u najboljim godinama, i to za pristojnu cifru u danasnje vrijeme. Ovo je odlican posao za oba kluba, Vidalu je trebao novi izazov u karijeri, Juventusu pare da ostvari neke druge potrebe. Nek vam je sa srecom.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Nema Robbena u kini nazalost znaci pripreme nekompletni ponovo. Nece ovo izdobrit bgm. Sa oni celavcem na klupi ispadamo iz top3 na svijetu. Daj boze da titulu uzmemo u njemackoj.
joj hamo vidi mu glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.