FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma to, kralju naš.Prije bilo šta kažem za angažman i nastavak saradnje s trenerom Musemićem, želim da istaknem i poručim onim "hijenama" koje se vrte oko kluba, da će ih uskoro sve progutati "evropska Sloboda".
Bagru koja je radila na uništenju kluba i klošare koji bi svoje dostojanstvo i Slobodu prodali za pivu treba jednom zauvijek sahraniti. S ovim drugim ćemo lako, samo vratiti cijenu ulaznica na staro i njih više neće biti. Na otvorene kapije i besplatan ulaz zaboraviti. Da se ja pitam, puknuo bih 10 KM za Zapad. Onom ko voli Slobodu neće biti puno izdvojiti taj novac za svoj klub.
Zanima me ko je Azmir Husić? Čime se inače bavi otkud u Slobodi?
Nije provokacija nego me fakat zanima pošto imam osjećaj da čovjek sam vodi klub već dvije sezone, može i na pp odgovor
Nije provokacija nego me fakat zanima pošto imam osjećaj da čovjek sam vodi klub već dvije sezone, može i na pp odgovor
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ja cijelo vrijeme govorim,nemojte ba biti negativni,smirite se...
nece azmir nigdje,onda nevjerujem vise sam sebi i svojim izvorima,koliko ste negativni jbt
idemooooooooooooooooooooo bezzzzzzzz vazeljinnnnnnnnnnnnn
nece azmir nigdje,onda nevjerujem vise sam sebi i svojim izvorima,koliko ste negativni jbt
idemooooooooooooooooooooo bezzzzzzzz vazeljinnnnnnnnnnnnn
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@NY Knicks
Brate brisi one komentare hovnara sto vrijedjaju na stranici ne dajmo im da se promovisu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brate brisi one komentare hovnara sto vrijedjaju na stranici ne dajmo im da se promovisu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
ko god je dobar je,ja cojku ostado godisnju kartu mu dodjemfukara87 je napisao/la:Ko mi ima ono duzan gajbu piva ?![]()
Biznismen iz SAD-a, tamo ima firmu i za naše uslove ogroman kapital. Preuzeo je klub kada je grcao u dugovima i bio na rubu gašenja. Uspio je za kratko vrijeme konsolidovati redove i tako spasiti klub od propasti. Već naredne sezone dovodi Ćiru kao trenera, provjerena igračka imena i vraća tim u Premijer ligu s rekordnim brojem bodova u Federalnoj ligi, nakon što se na polusezoni zaostajalo 5 bodova za vodećim Jedinstvom. Da ne spominjem da je vratio gotovo polovinu od ukupnog duga.FaraonTM je napisao/la:Zanima me ko je Azmir Husić? Čime se inače bavi otkud u Slobodi?
Trenutno oko Musemića i Zebe nastoji izgraditi tim sposoban za najveće domete, za što mu naravno treba podrška grada i viših instanci.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i sta cemo sad...sta vam je reko staragarda
placi mala placi,osto sam na raci
kuknjava kuknjava
Husic je debelokozac i PREDODREDZEN NA USPIJEH I VELIKE STVARI.....ne naprdjevajte vise o trivijalnim stvarima okrenimo se sljedecoj sezoni i nadolazecem cunamiju koji ce obrisat ovu preostalu olos sto zivi od Slobode i pojacanjima koja nas cekaju...a bit ce svega,tita mi

placi mala placi,osto sam na raci
Husic je debelokozac i PREDODREDZEN NA USPIJEH I VELIKE STVARI.....ne naprdjevajte vise o trivijalnim stvarima okrenimo se sljedecoj sezoni i nadolazecem cunamiju koji ce obrisat ovu preostalu olos sto zivi od Slobode i pojacanjima koja nas cekaju...a bit ce svega,tita mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

babuka
HvalaClaus je napisao/la:Biznismen iz SAD-a, tamo ima firmu i za naše uslove ogroman kapital. Preuzeo je klub kada je grcao u dugovima i bio na rubu gašenja. Uspio je za kratko vrijeme konsolidovati redove i tako spasiti klub od propasti. Već naredne sezone dovodi Ćiru kao trenera, provjerena igračka imena i vraća tim u Premijer ligu s rekordnim brojem bodova u Federalnoj ligi, nakon što se na polusezoni zaostajalo 5 bodova za vodećim Jedinstvom. Da ne spominjem da je vratio gotovo polovinu od ukupnog duga.FaraonTM je napisao/la:Zanima me ko je Azmir Husić? Čime se inače bavi otkud u Slobodi?
Trenutno oko Musemića i Zebe nastoji izgraditi tim sposoban za najveće domete, za što mu naravno treba podrška grada i viših instanci.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ovaj u desnom djelu slike u crvenoj majci staje on puta ovom jadnom azmiru mater psovao i ismijavao ga za jeftine bodove kod dusmana.solinas je napisao/la:
babuka
Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda Tuzla.
Mislim da je ovo bit svega, da se animira gradonacelnik u pozivanju i pritisku na sponzore da stanu uz klub. Koliko-toliko grad i gradonacelnik imaju veci autoritet od samih celnika kluba da pozivaju odredjene firme i vrse pritisak na njih, u drugu ruku klub je gradski pa je to i razlog vise da se i sami ukljuce u promovisanje i pomoc kluba.Zodiac je napisao/la:Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda Tuzla.
Idemo jako, idemo Slobodno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
[youtube][/youtube]
BABUKA nas .... suze mi na oci krenuse , ako bog da da ve bude kako je zamislio .... TUZLA te voli Azmire
Gromada od covjeka,zdrav i ziv bio 100 godina zivio.Ova vijest mi je uljepsala zivot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.