Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
dirkules je napisao/la:Cousins u odbrani truba, u tom pogledu nas Juka je dosta bolji
Jos ga i Hickson trpaLloriS je napisao/la:dirkules je napisao/la:Cousins u odbrani truba, u tom pogledu nas Juka je dosta bolji
Isao na jedno 6-7. Trudim se da idem sto vise ali djeca mala pa im ne bude uvijek zanimljivo.LloriS je napisao/la:Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
Znaci skupe su karte bas, bar za nase standarde ovdjesoccerfan je napisao/la:Isao na jedno 6-7. Trudim se da idem sto vise ali djeca mala pa im ne bude uvijek zanimljivo.LloriS je napisao/la:Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
Cijene karata pa zavisi kako potrefis. Ja kupujem preko Nuggets stranice i to karte od ljudi kojima iskrsne nesto pa nemogu ici. Zadnji put protiv Memfisa sam bio na parketu, drugi red, da sam htjeo mogo sam vala i sa trenerom koju prozboriti. A karta $60.
![]()
Sto se ne cujes sa Jukom,vidim po fb da dijeli karte.soccerfan je napisao/la:Isao na jedno 6-7. Trudim se da idem sto vise ali djeca mala pa im ne bude uvijek zanimljivo.LloriS je napisao/la:Drug jel ides na tekme Denvera vidim na forumu si pratis, pa me interesuje jesi gledao ikako ove sezone ipak i Jusuf igra a zivis tamo, i kakve su cijene karata otprilikesoccerfan je napisao/la:Ma trash talkeru nas lijepiiii. Udriii![]()
Cijene karata pa zavisi kako potrefis. Ja kupujem preko Nuggets stranice i to karte od ljudi kojima iskrsne nesto pa nemogu ici. Zadnji put protiv Memfisa sam bio na parketu, drugi red, da sam htjeo mogo sam vala i sa trenerom koju prozboriti. A karta $60.
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, CAGarfia, CAZIN, Google Adsense [Bot], guillermo, MElloo, TripleThreat i 52 gosta.