AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad ćemo saznati taj raspored, i jel' odmah bude raspored za čitavu sezonu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Mozda zato sto je sezone prije te bio povrijedjen duze vrijeme, ako se dobro sjecam. A 1-2 sezone prije te je trener ga nerijetko drzao na klupi I tako dobijao priliku I pretezno odlicno igrao, ali tad jos mlad igrac pored nekih daleko iskusnijih koji su se forsirali. Moura je stroj brate, ali je fazon sto ti dovodis Di Mariu I druge marketinske igrace koje forsiras cas lijevo, cas desno, kao I jos neke igrace, a Moura je svoju pravu sansu prosle sezone iskoristio.nextterrain je napisao/la:Ne kažem da je Suso bolji nego da PSG ima sve u prosječnoj francuskoj ligi i taj isti Moura uz onakve igrače jedino je ove sezone prebacio 10+ golova u sezoni, također i u asistencijama nije nešto, imao ih je samo par u toku sezone.
Ma hajde nek je brazilac i nek zna driblat, 40 miliona
Jedino, sto Rope kaze, u slucaju formacije 352 bi ga se teze moglo koristiti, na AMF nije toliko ubitacan jer je korisniji u prodorima po krilu, jedino kao SS da igra uz tog napadaca, opet kao izmjena, pa je to bacanje para. ali ga opasno gotivim I volim kad se fudbal igra I radi nas, gledaoca, da se dribla protivnik, da se vidi I neki lijep potez, a to nam vec odavno nedostaje u timu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Veceras u 19h izvlacenje rasporeda odnosno kalendara za cijelu sezonu.Raonffa je napisao/la:Kad ćemo saznati taj raspored, i jel' odmah bude raspored za čitavu sezonu?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hvala muhamuha milanez je napisao/la:Veceras u 19h izvlacenje rasporeda odnosno kalendara za cijelu sezonu.Raonffa je napisao/la:Kad ćemo saznati taj raspored, i jel' odmah bude raspored za čitavu sezonu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam baš za Renata Sanchesa? Tu najbolje prolazi Bayern koji ce vratiti ulozeno bet obzira sto momak nije nista odigrao.
Nadati se da će ostvariti svoj potencijal u Milanu, ako dođe.
Izgleda da Inter uzima Kalinica, Milanu ispred nosa

Nadati se da će ostvariti svoj potencijal u Milanu, ako dođe.
Izgleda da Inter uzima Kalinica, Milanu ispred nosa
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
s obzirom da kalinić već 2 mjeseca čeka na milan i da je bio rezervna opcija ako se ne uspije dovesti drugi napadač, to bi onda moglo značiti da je milan konačno nekoga dogovorio, nadam se aubu
ili mu je dopizdilo čekanje, ne znam
za renata se nadamo da će postati wc veznjak jer ima sve predispozicije za to, a ako kojim slučajem flopne onda ga se uvijek može prodati za nekih dvadesetak miliona i vratiti bar 50% uloženog tako da nije strašno.
ili mu je dopizdilo čekanje, ne znam
za renata se nadamo da će postati wc veznjak jer ima sve predispozicije za to, a ako kojim slučajem flopne onda ga se uvijek može prodati za nekih dvadesetak miliona i vratiti bar 50% uloženog tako da nije strašno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čim se Bayern vrati iz Kine za očekivati je da se riješe svi detalji oko prelaska Renata u Milan. Kalinić je od samog početka smatran samo kao back up igračem.Glavne mete su ipak napadači više klase. Haman će nam Mendes ovo ljeto dovesti tri svoja igrača, Silva je vež tu, Renato jako blizu a Boga mi ne bih isključio ni dolazak Coste u narednim danima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I meni bi doku**ilo. Drže ga na leru mjesecima, dok čekaju bolju opciju.
Ako će Inter nekoga "ukrasti" Milanu, neka to bude Kalinić
-
gambler1899
- Kontakt:
Cairo i Beloti vidjeni u Milanu 
Možda je Cairo malo spustio cijenu 
- muha milanez
- Kontakt:
Ja ipak mislim da ce Costa bit bomba, odnosno mister X.
Znaci Cairo sad dolazi u Milano da pregovara, valjda skontao da mu prolazi posljednji voz da dobro zaradi na Belotiju. Ne bi mu sad ponudio ni upola onoliko koliko mu je nudjeno ranije.. pa nek ga prodaje onda Englezima..
Znaci Cairo sad dolazi u Milano da pregovara, valjda skontao da mu prolazi posljednji voz da dobro zaradi na Belotiju. Ne bi mu sad ponudio ni upola onoliko koliko mu je nudjeno ranije.. pa nek ga prodaje onda Englezima..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Konacno dobra vijestSonVolt je napisao/la:I meni bi doku**ilo. Drže ga na leru mjesecima, dok čekaju bolju opciju.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
I dalje sam više za Belotija (po nekoj normalnoj cijeni naravno) nego za Costu, prvenstveno zato što bi Beloti bio dugoročno rješenje, a i Talijan je, to mu je prednost nad Costom.
Najviše bih volio Aubameyanga, al' mislim da je ipak nerealno da ga dovedemo.
Najviše bih volio Aubameyanga, al' mislim da je ipak nerealno da ga dovedemo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Od svih igrača o kojima se pisalo zadnjih dana ili sedmica.Costa je najbolji i tu nema puno dileme.Bolji čak i od Aubameyanga, i porediti Belottija i Kalinića sa njim je ludost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gambler1899
- Kontakt:
Ko god da dodje nama je pojacanje tako da nemamo se šta buniti Ko god od navedenih dodje; naravno svako ima svoje želje i misljenje zašto mi je jedan bolji od drugog.
Costa jeste bolji igrač od Belotija, al' godine su na strani Belotija, i ne bi nas napustio nakon godinu dana, što je i najvažnije u svemu ovome.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Milan radi na tome da Costa ostane ovdje pod stalnim ugovorom, svaka vrsta posudbe je praktički isključena. Em je čovjek 50% bolji igrač od Belottija, em je 30ak M jefitiniji.Možda jeste stariji 5 godina od Belottija, ali i dalje može odraditi 3 vrhunske sezone, pa nekad odigra i dvije takve, dosta.
Ako će potpisati na 2,3 godine, onda neka dođe. Mada, poprilično sumnjam u tu mogućnost, očigledno je da žarko želi nazad u Atletico.
D. Costa je mašina. Bolji i od Aube, Morate, Belottia a da ne pricam o Kaliniću.
Chelsea ga želi prodati tako da sigurno ne bi bio previše skup.
Ako ga mogu dovesti na 2-3 sezone....bez razmišljanja, DA.
Ova opcija na pola godine je bezveze.
Chelsea ga želi prodati tako da sigurno ne bi bio previše skup.
Ako ga mogu dovesti na 2-3 sezone....bez razmišljanja, DA.
Ova opcija na pola godine je bezveze.
- Romagnoli13
- Kontakt:
DiMarzio states Milan's offer for Renato Sanches is a 10m Loan + Option at 35-40m.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.