Juventinissimo je napisao/la: ↑23 nov 2021, 12:10Pa tigre, sta si prije jeo ako je ovo novi/zdraviji rezim dijete.ramiral je napisao/la: ↑23 nov 2021, 12:01Ujutro dvoje jaja na maslacu. 2-3 čaše mlijeka, narežem suhovine (samo bez masnog dijela - krtina), malo sudžuka, domaći pekmez jabuka ili šljiva. ... Ručak ili kakva pita domaća ili neko domaće jelo. Kad sam na poslu odem na nešto kuhano.
Slatko nenormalno volim, trudim se da više njopam kuhanu čokoladu.
Buraz godinama isto. Volim orahe, bademe, od voća jedino ne volim dinju.
Gazirano ne podnosim imam osjetljivo grlo, u mjesec dana mogu jedino jednu kolu popiti čisto 'nako, ali da nije hladna.
Od jela konkretnih ne volim janjetinu i makarone

Pita, sarma, paprike punjene, gulaš ili pileći paprikaš, filete, burek, doner...
 . Imam apetit, da jedem koliko mogu da se ne čuvam bio bih kao bure.
 . Imam apetit, da jedem koliko mogu da se ne čuvam bio bih kao bure. Ljetos dogurao do 102 kg, uvelo malo restrikcija, ufatio vremena opet se vraćam treninzima, sletio na 96. Visina 181.
Ali suhovini ne mogu odoljeti još kad nabavim ovčijeg masnog sira lelleeeeeee

imao 104, sad 108. A moram spast na 95 jbt, doduše imam i visine 196 ali nije to to.. što kaže Shategabri trom sam i lijen.
  imao 104, sad 108. A moram spast na 95 jbt, doduše imam i visine 196 ali nije to to.. što kaže Shategabri trom sam i lijen.