Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
@wienultras provokator pravi
, drugovi da se razumijemo ni meni se ne sviđa ova drvena tribina ali boze moj ovo je napravljeno za gostujuce navijace radi sigurnosnih razloga kada budu dolazili manijaci, horde itd, sljedece godine pocinje gradnja Istocne tribine kao na maketi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma drug shvatam ja svr, cak me i ne interesuje to oko price da je ovo VIP za rep. Jer kakvi su to VIPovci i ovo im je previse
.
Meni je vise probkematicno sto ne vjerijem da ce ovo podnjeti 300 navijaca koji ce navijati, skakati i sl.
Izginut cemo ba
:-D 
Meni je vise probkematicno sto ne vjerijem da ce ovo podnjeti 300 navijaca koji ce navijati, skakati i sl.
Izginut cemo ba
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa onda nemojte skakat,jbtiAdiFKS je napisao/la:Ma drug shvatam ja svr, cak me i ne interesuje to oko price da je ovo VIP za rep. Jer kakvi su to VIPovci i ovo im je previse.
Izginut cemo ba:-D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
najjacajezenica
- Kontakt:
htjeli su na grbavicu igrat,pa se sjetili da je cijela drvena,da krov otpada,pa dali nama,iz postovanja prema zelji,mi smo sklepali jedan mali drveni dio,i na njemu ce biti samo vip zvanice iz sarajeva,da se osjecaju ko kod kuce
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo mi promacenajjacajezenica je napisao/la:htjeli su na grbavicu igrat,pa se sjetili da je cijela drvena,da krov otpada,pa dali nama,iz postovanja prema zelji,mi smo sklepali jedan mali drveni dio,i na njemu ce biti samo vip zvanice iz sarajeva,da se osjecaju ko kod kuce![]()
![]()
staragarda je napisao/la:pa onda nemojte skakat,jbtiAdiFKS je napisao/la: Meni je vise probkematicno sto ne vjerijem da ce ovo podnjeti 300 navijaca koji ce navijati, skakati i sl.
Izginut cemo ba:-D
![]()
...sjedite i pljescite ko tuljani
![]()
I Borac je imao montažnu tribinicu, pa eno napraviše na kraju finu tribinu za naše standarde.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ona tribinica repkinog kampa u ZE je se ubila za BiH. Savez bi trebao dati uvjet sve i jednom klubu iz PL i prve lige da naprave nesto onako od 1500 sjedista na 2 strane, ili jedno od 3000. Meni je ona tribina boli glava, krov drveni je ekstra estetski. Jos se ona tribina da i prosiriti na vrhu citave tribine napraviti mini stajanje i razne lokale od fan shopa, fast fooda, pubova itd. nesto slicno kao na stadionu Union Berlina. Kod nas nekako sve na silu i s brda, s dola da se sklepa, pa onda debilcine cak ni stolice ne znaju da postave jer ih ofrlje postavljaju bez nacrta. Kako bi tek izveli neki gigantski gradjevinski projekat kao Big Dig ili Panama Canal, naprave 2.5 km tunela koji je kao sto vidim safety hazard i wow, samo cekajmo lancane katastrofe u onom tunelu ali eto barem ima video nadzor (samo da ne bude babin sin kao npr. Rostader ili kako vec), u tom slucaju video nadzor ce da zasteka odma prije udesa, shtash' peh.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Više sam ja učestvovao u gradnji tribine u Banjaluci, nego sam Borac,
U Tuzli je napravljena prelijepa tribina, ovo sa Čevljanovićima im nije bilo potrebno.
Jednostavnija opcija:

U Tuzli je napravljena prelijepa tribina, ovo sa Čevljanovićima im nije bilo potrebno.
Jednostavnija opcija:

Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Koji ste vi kompleksasi, strasnostaragarda je napisao/la:ovo mi promacenajjacajezenica je napisao/la:htjeli su na grbavicu igrat,pa se sjetili da je cijela drvena,da krov otpada,pa dali nama,iz postovanja prema zelji,mi smo sklepali jedan mali drveni dio,i na njemu ce biti samo vip zvanice iz sarajeva,da se osjecaju ko kod kuce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
BP i kamp;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Koji ste vi kompleksasi, strasno
[/quote]
poceli ste opasno smarat sa tim kompleksasima...valjda se nova rijec naucila..sta li...vama svi komplesasi nekakvi...jos neki dan citam na temi sarajeva da i njima to govorite...mislim
..raja se malo zeza...zezamo se i na svoj racun za ovu drvenu tribinu...opusti se malo bolan
...cir ces fasovat
poceli ste opasno smarat sa tim kompleksasima...valjda se nova rijec naucila..sta li...vama svi komplesasi nekakvi...jos neki dan citam na temi sarajeva da i njima to govorite...mislim
paletara će malo ljepše izgledat' kad se postave stolice
glaj svlačionica
http://****/danas-stize-semafor ... jeva-foto/
Fino, fino. Čak se neće ni primijetiti da je paletara. Svlačionica također odlično dotjerana. Baš me zanima kakav li će semafor biti. Nadam se da će i kod nas u Zenici konačno da se dosjete i zamjene onaj iz 1960.Chinaglia je napisao/la:paletara će malo ljepše izgledat' kad se postave stoliceglaj svlačionica
![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Jel se to meni cini ili je paletara u Tuzli stvarno primaknuta prema sjeveru? Kakav debilizam. Trebali su ju staviti tocno na sredinu ili prema jugu da se moze koristit neko vrijeme dok se istok gradi od sjevera prema jugu. Da se vratimo debilizmu. Tu ce bit gostujuci navijaci. Kao prvo, postoji mogucnost da svi oni dodju vlakom i odu zrakom nakon par zapaljenih baklji. Lako za to, valjda nece bit neki debil koji to nece sam shvatit, al navijaci domacih i gostiju ce biti jako blizu i onda slijedi gadjanje bakljama, a u toj situaciji je vrlo moguce da paletara izgori.
nije primaknuta, tačno na sredini tribine je .. al' je široka prilično 
- sanlituncay
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Jel se to meni cini ili je paletara u Tuzli stvarno primaknuta prema sjeveru? Kakav debilizam. Trebali su ju staviti tocno na sredinu ili prema jugu da se moze koristit neko vrijeme dok se istok gradi od sjevera prema jugu. Da se vratimo debilizmu. Tu ce bit gostujuci navijaci. Kao prvo, postoji mogucnost da svi oni dodju vlakom i odu zrakom nakon par zapaljenih baklji. Lako za to, valjda nece bit neki debil koji to nece sam shvatit, al navijaci domacih i gostiju ce biti jako blizu i onda slijedi gadjanje bakljama, a u toj situaciji je vrlo moguce da paletara izgori.
Odmah mi na um padne Sučo kad dođe na utakmicu Žepča i stane na onu tribinu ispod pruge : Gledaj Vemblija,Boga ti ljubim

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Onda slika vara moje ociChinaglia je napisao/la:nije primaknuta, tačno na sredini tribine je .. al' je široka prilično
@sanlituncay
Stadion za finale LP
Ova "paletara" izgleda veoma lijepo. Problem će biti ukoliko padne kiša. Bit će klizavije nego na ledu. Ko je jednom stao na mokru dasku, zna o čemu pričam.mrakNL je napisao/la:
Riješenje je zalijepiti neku gumu ili natkriti tribinu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.