FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ma super je ovo, rezultat je u drugom planu, da se isprobaju sve varijante, prosli put smo gledali Costu lijevo, Milera na centarforu, Alabu na stoperu, sad gledamo malo drugačije i po mom mišljenju bolje Costa igra desno nego lijevo, samo što desno igra bogotac ove igre Arjen Robben jbg Costa..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dobar Costulja bit će ovo odlično pojačanje da nas kritičare dobro ušuti.
U drugom poluvremenu daj da vidimo Kimmich-Hojbjerg da vidimo imalmo li zamjne za Xabija I Lahma
Sta se desilo Kapitenu nisam upratio

U drugom poluvremenu daj da vidimo Kimmich-Hojbjerg da vidimo imalmo li zamjne za Xabija I Lahma
Sta se desilo Kapitenu nisam upratio
Šteta što nismo krunisali ovako dobru igru sa nekim golom.Costa je danas fantastičan uništi onog momka na boku. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
moze se reci dost dobra igra ,costa ako vako nastavi izbaci ce iz prvih 11 ribaca ili robena
,mali ore desno stranom
,na terenu stojimo dobro samo ta reliyacija mora malo bolja biti
,samo ne znam zasto izbaci peponja kapeta a ostavi xabia koji je mozda trenutno naslabiji od svih sto se danasnje tekme tice
,ne daje nam puno koristi .

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Costa zasad se izdvaja
momak ima turbo, kolike su njegove mogucnosti tek cemo da vidimo, ali onaj start je strasan koji ima, dobar i dribling.
Pohvalio bi zasad i Benatiu i Boatenga, sve sto talijani urade Mulleru ili nekom drugom od ovih udaraca nekih, Boatenk to brzo vrati !
Ajmo zabit koji gol red je

Pohvalio bi zasad i Benatiu i Boatenga, sve sto talijani urade Mulleru ili nekom drugom od ovih udaraca nekih, Boatenk to brzo vrati !
Ajmo zabit koji gol red je

FC Bayern !!!!!
Lahm je disao na škrge, sad ne znam koji je razlog, godine + putovanje + sparina??? Sad će malo opasti tempo jel ulazi klupa.
Pa baš i ne.Najmanje četvorica iz ovog susreta neće biti u početnom sastavu kad se kompletira ekipa.edo07 je napisao/la:Inter skoro pa u najjacem sastavu:Handanovic - Montoya, Ranocchia, Murillo, Dimarco - Brozovic, Kovacic, Kondogbia - Hernanes, Palacio, Icardi
Izbori

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovaj Benko imali kakvih veza sa onim što igra u Sarajevu 

Svaka vama čast kad nešto vidite u Gotzeu, ja ne. Bolji Benko osam puta (ovaj drugi izvuče nešto na talent i iskustvo i to nas zavara). Ako je ovo slika kako će igrati onda je bolje da smo ga tušnuli nekom.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upravo tako prodat ga dovest Di Mariju i Draxleramuamerc je napisao/la:Svaka vama čast kad nešto vidite u Gotzeu, ja ne. Bolji Benko osam puta (ovaj drugi izvuče nešto na talent i iskustvo i to nas zavara). Ako je ovo slika kako će igrati onda je bolje da smo ga tušnuli nekom.
Ušuti nas Mario

Bravo majstore ode Carrizo po ćevape.
Vrijeme je bilo da se probije ovaj bunker.

Bayern@heart je napisao/la:Upravo tako prodat ga dovest Di Mariju i Draxleramuamerc je napisao/la:Svaka vama čast kad nešto vidite u Gotzeu, ja ne. Bolji Benko osam puta (ovaj drugi izvuče nešto na talent i iskustvo i to nas zavara). Ako je ovo slika kako će igrati onda je bolje da smo ga tušnuli nekom.
Ušuti nas Mario
Da postigne 5 golova ne mjenjam mišljenje, ovo je 80% Rodeov gol.
ma ovaj Inter je k.arina, kakav bunker, da nije prijateljska utakmica završili bi gore nego Roma u Ligi Prvaka, ubiše ih ova omladina
šta me ušutio Mario, ovo jedino Ulreich od svih igrača ne bi poentiro da je izašo 1vs1 s ovim golmanom, Rode je ovo postigao
šta me ušutio Mario, ovo jedino Ulreich od svih igrača ne bi poentiro da je izašo 1vs1 s ovim golmanom, Rode je ovo postigao
Upravu si, ovaj Inter je krš djeca ih ubiše.
Jbt, u prijateljskoj utakmici bunker, posjed 30% a sutevi 1/2 (prvi u nadoknadi)... Strasno. Realno razlika je kad se sve uzme u obzir 2-3 gola.Saurman je napisao/la:Upravu si, ovaj Inter je krš djeca ih ubiše.
Jeste i vi sa zabarima nasli prijateljske igrat samo se neko povrijedit moze i umalo da jest
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sent from my ST26i using Tapatalk
- BavaracZenica
- Kontakt:
bravo Gotze, ipak Rode sve napravio nema sta, nadam se da ce ostat Gotzinjo jos dugo u Bayernu i da ce doci na svoje, a ko nece da prati Bayern radi njega ili bilo koga, eno mu Mainz pa nek prati 

FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gotzinho se malo trgnuo.
Lijep gol, lijep mec, jos jedna pobjeda i po meni super igra koja ce se nadam se prenijeti i na pocetak sezone.

Lijep gol, lijep mec, jos jedna pobjeda i po meni super igra koja ce se nadam se prenijeti i na pocetak sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.