FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DevilS » 02 mar 2013, 21:33

Kako god ljudi Zlatkovic je odigrao za cistu nulu... ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 mar 2013, 21:34

Da Karamatic... i vi mi satro navijaci i pratite klub. Gledate samo kako da prevalite malo trave i par petardi na sjeveru... to sve nadrogirano ne moze ni navijat... jos kad dodju po forumu prosipat pamet i sl. FK Sarajevo jos nije cisto od insajder seronya (mislim na pojedina glavonje u kravatama koji gledaju svoj interes i interes svojih igraca) !

Zato ni ne pisem po ovoj temi, nema razloga ista ovdje pricati !
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 02 mar 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 02 mar 2013, 21:35

Kako bi podnijeli ovaj jad da nam nema žutog?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 02 mar 2013, 21:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:Da Karamatic... i vi mi satro navijaci i pratite klub. Gledate samo kako da prevalite malo trave i par petardi na sjeveru... to sve nadrogirano ne moze ni navijat... jos kad dodju po forumu prosipat pamet i sl. FK Sarajevo jos nije cisto od insajder seronya (mislim na pojedina glavonje u kravatama koji gledaju svoj interes i interes svojih igraca) !
A da Zarko i po meni totalno neiskoristen a i danas mislim da je on bolji od pola igraca FKS. Al ne treba sad po Zlatkovicu svi grijese, on sasvim sigurno zna igrati lopte, i jos je na beku zrtvovan jer nije trebao igrati tu da je Dupovac bio spreman Tadejevic bi pokrio tu poziciju.

I ne mjesaj pojmove zbunio si ovdje raju sa tim sto si pricao o Zlatkovicu koji je igrao beka, a odjednom otisao na nekog igraca Slavije i svi smo mislili da je bio neki bek a da nije dobio priliku, i sad mi ako odmah nismo znali da je Karamatic onda smo satro navijaci ;)

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 21:41

DevilS je napisao/la:Kako god ljudi Zlatkovic je odigrao za cistu nulu... ;)
Zar nije Suljić odigrao preloše?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 mar 2013, 21:42

jesam ja rekao da je karamatic bek? govorim opcenito za stanje ! ja sam over and out s ove teme

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2013, 21:42

Ko je rekao da se ne gine i protiv ostalih? Zna se kako je Celik izgubio protiv Zelje, nema potrebe ponavljati.
Celik!3,2,2.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 mar 2013, 21:43

I po meni je Karamatic bio OK igrac.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2013, 21:45

AllGunsBlazing je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Svi vi bi htjeli da mi uzmemo tituli a svi protiv nas ginu na terenu a Zelji gace skidaju....
Jesi ti ozbiljan kad pises ovo? I to sto bi on da Sarajevo prije osvoji ne znaci da Celik treba i hoce pustiti. Pa da vam sigurno treba za titule Celik ne bi pustio, isto kao sto ni vi nama niste 2007 a i ranije isto ako se neki sjecaju kad je bilo potplacivanje Celikovih igraca od strane uprave Sarajeva samo da Celik ne osvoji(izgubili tu 6-1).
Pojma ti nemaš plaćeno je Širokom ne luduj a to za puštanje i ne treba da nam pusti bilo ko mi smo sami krivi vi ste loši bili pravo nismo znali ko nas j...
Sarajevo ljubavi moja!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 mar 2013, 21:45

Problem Zlatkovica je taj sto on ne igra jednako dobro nazad kao prema naprijed. On je po meni igrac koji zna igrati lopte, zna uputiti centarsut, a najvise mi je u sjecanju ostala utakmica u Lukavici kad je bio najbolji igrac na terenu. Danas je njegova greska bila kobna, no to nije razlog da ga odmah okarakterisemo kao igraca koji ne zasluzuje nositi sveti dres.

Cinjenica je da Sarajevo ima dobru ekipu i najveca je odgovornost na Jovicu da to poslozi. Pored vec navedene greske Zaltkovica, svakako mislim da je i Jovic pogrijesio sa kasnim izmjenama.
#divovi

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 mar 2013, 21:47

na terenu igraci nisu toliko lose stajali... samo je trebao izmejen ranije izvrsiti, jedina zamjerka Jovicu... ne zna on igrati ni naprijed... jos nije naucio kako se uvrce lopta u 16

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 02 mar 2013, 21:48

Bosniacum Lilium je napisao/la:na terenu igraci nisu toliko lose stajali... samo je trebao izmejen ranije izvrsiti, jedina zamjerka Jovicu... ne zna on igrati ni naprijed... jos nije naucio kako se uvrce lopta u 16
Toliko o tvom pracenju FKS i o tome da smo mi na silnim drogama ... garantujem i znam da lik u cijelom klubu ima najbolji centarsut sto je i dokazao u vecini utakmica.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 mar 2013, 21:48

plavetniloo je napisao/la:
Jeste on je bas los bio, tu ima jos i Zlatkovic najbolji je bio Todorovic po meni i Melunovic... ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 mar 2013, 21:51

LFC1892 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:na terenu igraci nisu toliko lose stajali... samo je trebao izmejen ranije izvrsiti, jedina zamjerka Jovicu... ne zna on igrati ni naprijed... jos nije naucio kako se uvrce lopta u 16
Toliko o tvom pracenju FKS i o tome da smo mi na silnim drogama ... garantujem i znam da lik u cijelom klubu ima najbolji centarsut sto je i dokazao u vecini utakmica.
ajd oct malo prosetaj i baci ga po mogucnosti... ja pratim vrbanjusu pa eto pricam napamet o igracima FKS

nedaj Boze da je i Hadzija ove zime otisao, ova polusezona bi onda bila debakl
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 02 mar 2013, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 21:52

DevilS je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Jeste on je bas los bio, tu ima jos i Zlatkovic najbolji je bio Todorovic po meni i Melunovic... ;)
Aha, a šta misliš, odnosno, kako je izgledalo tebi na televiziji, jel' Kajkut bio u offsideu prilikom postizanja trećeg gola?

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 02 mar 2013, 21:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:
ajd oct malo prosetaj i baci ga po mogucnosti... ja pratim vrbanjusu pa eto pricam napamet o igracima FKS

nedaj Boze da je i Hadzija ove zime otisao, ova polusezona bi onda bila debakl
Ja ti kazem da ce svi oni koji su gledali FKS potvrditi tezu da Nemanja Zlatkovic ima najbolji centasut u ekipi, a ti pricaj u prazno ;)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 mar 2013, 21:57

@plavettnilo molim te da me prestanes citirati poslije svakog posta kojeg napisem imas zelju i zdravo.., hvala.. ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2013, 21:59

Ovako izgubili smo meni je teško ali treba znati podnijeti poraz, ko ste vi da prizivate moderatore da banuju Devilsa ili da psujete igračima. I ja Devils mislim da je Suljić bio jedan od boljih danas.Drugo trener je pogriješio nema dalje ali da je izvršio izmjene i desilo se ovo ko bi onda pogriješio? Treče zlatković je dobar igrać bez daljnjeg ne griješite dušu momak je emotivac i ko god je bio u ZE zna o ćemu govorim do greške solidan bio poslije psihićki pao i tad je trebao van, bukvalno se izgubio. Što se kondicije tiće mnogo smo spremniji od Čelika ali ljudi nas uhvatili na trehu i to je to čestitaj pobjedniku i dostojanstvo do kraja braćo bez vrijeđanja igrača ili međusobno a posebno nemojte vrijeđati navijače Čelika ljudi nam nisu krivi za poraz, čestitajte im pobjedu recimo zasluženu ili ne ali pobjedu borili su se i oni svaka čast i još nešto dobra je utakmica bila opet vam ponavljam za našu ligu tekma mnogo dobra.
Sarajevo ljubavi moja!

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 02 mar 2013, 22:00

storm_raider je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Iza dešavanja na "preoranom" Bilinom polju danas se odvijala jedna drama, o kojoj je odlučio progovoriti Zenicablog. Naime, navijači Sarajeva su dolazili u Zenici danas neorganizovano, stihijski, u desetak navrata od prijepodnevnih sati. Kombiji, automobili, autobusi... I da bi izbjegli bilo kakvu odgovornost, iz uprave Sarajeva su još prošle sedmice kazali da "nema organizovanog puta u Zenicu".

U toku igranja na Bilinom odvijala se drama, za koju niko na stadionu nije znao. Dio navijača Sarajeva bukvalno je ostao bez prijevoza, jer su Željeznice Federacije jednostavno otkazale povratnu liniju. I dok su ostali bili skoncentrisani na travnjak, policijski službenici su pokušavali iznaći način da Sarajlije ipak imaju čime da se vrate.

I dok su željezničari "prali ruke", bezobrazno odbijajući dati informacije o narednim linijama, čim je utakmica okončana, umjesto da slavi pobjedu sa klubom ALIJA PORČA, direktor Čelika je stigao na Željezničku stanicu, pokušavajući dogovoriti transfer grupe navijača protivničkog tima van grada.

U trenucima kad nastaje ovaj članak potvrđeno nam je da je uprava Sarajeva rekla da "pošto nema organizovanog doalaska, za njih i nema problema". Ipak, "problem" je bio što njihovi sugrađani nisu ni imali novaca za povratak drugim vozom osim onog "ukinutog". O postupku Željeznica FBIH, koje i svoje putnike maltretiraju time što ne žele stati u Zenici sa vozovima, trebaju reći svoje nadležni u ovoj državi.

Više puta smo imali priliku vidjeti da je aktuelni direktor, koji je u NK Čeliku nakon košarkaškog imenjaka od 2011. bukvalno "vadi kestenje iz vatre" kad su neki drugi "kraćeg fitilja" zakuhavali. Na kraju, sve to preko svojih leđa prenijeli su policajci, koji su danas gotovo do posljednjeg radili dvije smjene, sve to jer je nekom prahnulo da "pere ruke" od onih koji će im sutra zatrebati.

Uz iznimne čestitke policiji koja je izvukla 800 navijača iz Sarajeva preko svojih pleća, šest puta više domaćih navijača, te sve ostalo što se danas događalo u našem gradu, ipak posebna čestitka za potez dana ide direktoru Aliji Porči. Bez obzira ko na kraju "popustio" i organizovao prebacivanje Sarajlija iz Zenice, njegova namjera da, u društvu načelnika PU Zenica Admira Gazića ne ostavi "na cjedilu" grupu navijača protivničkog kluba treba u svakom slučaju pozdraviti, pogotovo u glavnom gradu.
[/quotquote]

respect za direktora, a gdje je vas direktor bio???
Celik u srcu

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 mar 2013, 22:15

Ako ikoga trebate krivit onda je to onaj sto je postigao prvi gol Melunovic ili tako nesto.Pa lik u 92. minuti sam ispred Adilovića mogo ga pitat gdje da dadne gol,a on ko s poslom preko tribine ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, soe i 33 gosta.