FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
"Prvim poluvremenom sam zadovoljan, ali smo u drugom igrali veoma loše. Nepotrebno smo gubili mnogo lopti, jedina dobra stvar je gol Pereire. Takođe, loš je bio i Bastijan Švajnštajger. Pereira je jedina svetla tačka", rekao je Van Gal.
ovo je izjava Van Gala za utakmicu Junajted vs San Hoze i izgleda da će Švajni i tamo imat problema ko u Bajernu, da neku utakmicu jednostavno neće ili ne može da odigra dobro..
ovo je izjava Van Gala za utakmicu Junajted vs San Hoze i izgleda da će Švajni i tamo imat problema ko u Bajernu, da neku utakmicu jednostavno neće ili ne može da odigra dobro..
Šta reče najveći znalac ovog foruma, šta ono reče za novo pojačanje zvano Kostulja?
Hajmo realno malo što se omladinaca tiče.
Gaudino nikad nije ozbiljno pokazao da nešto vrijedi, on vrijedi jedino što je član Bayerna, sve ostalo je pretanko.
Green također, u HSVu raspalom do miunuta nije mogao, jedino što uradi jeste onaj gol na prvenstvu svjetskom.
Kirhof više nije talenat, on jednostavno nije toliki kapacitet da bi Bayern mogao čekati sa njegovim povredama.
Kurt je još premlad, ali miriše mi na novog Wiesera.
Jedini igrač koji od svojih početaka pokazuje da zna, i da ima nešto jeste Hojbjerg. Mladić u dresu Bayerna ima već i teške utakmice, a uvijek pokazuje da je ispred svog godišta i to je igrač koji je jedini naš pravi dijamant, igrač od kojeg možemo očekivati novog Alabu, Švajna, Milera...
Kimić je tek došao, poprilično se dokazao u RB.
Rode je već veliki igrač, koji uvijek Lama zasjeni.
Dakle ove gore boldane, možda izuzev Kurta, odmah prodati, nema ništa od njih.
Gaudino nikad nije ozbiljno pokazao da nešto vrijedi, on vrijedi jedino što je član Bayerna, sve ostalo je pretanko.
Green također, u HSVu raspalom do miunuta nije mogao, jedino što uradi jeste onaj gol na prvenstvu svjetskom.
Kirhof više nije talenat, on jednostavno nije toliki kapacitet da bi Bayern mogao čekati sa njegovim povredama.
Jedini igrač koji od svojih početaka pokazuje da zna, i da ima nešto jeste Hojbjerg. Mladić u dresu Bayerna ima već i teške utakmice, a uvijek pokazuje da je ispred svog godišta i to je igrač koji je jedini naš pravi dijamant, igrač od kojeg možemo očekivati novog Alabu, Švajna, Milera...
Osim Gaudina niko od ostalih nije dobio pravu sansu da se dokaze, iako ni on nije imao neke minute.Klare je napisao/la:Šta reče najveći znalac ovog foruma, šta ono reče za novo pojačanje zvano Kostulja?![]()
Kirchoff je u prvoj polusezoni u Bayernu odigrao citavih 90 minuta ako se dobro sjecam, mozda nije ni toliko.
Green isto tako. Nije dobio pravu sansu.
Kimmich se cini kao talentiran igrac i dosta je smiren kad ima loptu kod sebe, agilan i dobrog pregleda igre. Bit ce nesto od njega i Hojbjerga ako budu dobijali dovoljno minuta a ne 30 minuta u polusezoni kao inace i sta onda ocekivat.
Emre Can je bolji od svih gore i isto tako nije dobijao dovoljno prilika da se pokaze.
RODE. Ovaj covjek svaki mec da sve od sebe i pritom u onih mizernih 15-30minuta kojih dobije pokaze vise nego Lahm i Alonso zajedno. I sta se desi sljedeci mec??? Zavrsi na klupi i ne uđe u igru nikako. I tako mec za mecom. Ja ne znam kako li on to psihicki izdrzi.
Guardiola je u prethodnih 2 sezone fulao sa formacijama, odabirom igraca, tempiranjem forme i odmaranjem igraca sto je dovelo do toga da nam se ozljeđuju igraci koji nikad nisu imali problema sa fitnesom.
Plus, nacin igre koji forsira povecava rizik od povreda jer se igra kroz sredinu sa puno vise kontakta sto staklene noge ne mogu da trpe.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Ove fudbalske godine ako osvojimo titulu bićemo prvi tim u historiji BL kome je uspjelo da osvoji četiri titule zaredom. Tada ova generacija sa Pepom na čelu ulazi u knjige kao najuspješnija generacija ikad. Čitajući izjave, svima u klubu je to primarni cilj ove godine, uspjeti oboriti i taj rekord. Ostao bi rekord bez poraza čitavu sezonu ali ne vjerujem da to može iko; nadati se jer ako iko može to može ova generacija.
@muamerc
Nemoj se naci uvrijedjen, ali ti meni ovdje na forumu djelujes bas kao KHR, znaci neke izjave, tj.postove pises kao da si njihov uposlenik, da dobijas platu za to.
De nemoj makar prospipati te forice oko cetvrte uzastopne titule, pa i ptice na grani znaju da je LP primarni cilj. Pep sigurno nije doveden da osvaja bundesku, to bi cak i Klinsman uspio sa ovakvim sastavom.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nemoj se naci uvrijedjen, ali ti meni ovdje na forumu djelujes bas kao KHR, znaci neke izjave, tj.postove pises kao da si njihov uposlenik, da dobijas platu za to.
De nemoj makar prospipati te forice oko cetvrte uzastopne titule, pa i ptice na grani znaju da je LP primarni cilj. Pep sigurno nije doveden da osvaja bundesku, to bi cak i Klinsman uspio sa ovakvim sastavom.
Stern des Südens
Sky Sports: @XabiAlonso might return to Liverpool
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
phily je napisao/la:Sky Sports: @XabiAlonso might return to Liverpool![]()
Hvala na komplimentu.proFCB je napisao/la:@muamerc
Od Guardiole se očekuje da uzme titulu CL ima sve preduslove za tako nešto.Ono što je uradio u prethodne dvije sezone je bio čisti fijasko.Za osvajanje Bundeslige svaka čast al' za 17 mil mora uraditi mnogo više na evropskoj sceni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima i Murinjo preduslove, pa gdje je LP? Imao je i Anćeloti prošle godine pa gdje je LP? Preduslov je da ti bude okosnica tima zdrava, pa jel bila? Ispade kao da on neće da osvoji LP, i namjerno srozava klub a i stiče se dojam da mi ovdje razmišljamo da bi svaki drugi trener uzeo LP samo Pep neće ili ne može (ne zna), i da mi imamo takve igrače da samo im treba reći - "hajmo osvojiti LP!" - i eto ga LP. Ima još ekipa koje se pitaju a ne samo Bayern.Saurman je napisao/la:Od Guardiole se očekuje da uzme titulu CL ima sve preduslove za tako nešto.Ono što je uradio u prethodne dvije sezone je bio čisti fijasko.Za osvajanje Bundeslige svaka čast al' za 17 mil mora uraditi mnogo više na evropskoj sceni.
Zašto ne dobije otkaz s noge na nogu kad je fijasko. Zašto se trpi? Zašto svi počevši od Kajzera, Uprave pa do igrača ga svi podržavaju i žele njegov ostanak? Ako već Bayern ganja rezultate koji su sportski razlozi da se ovako tretira i ima podršku od vođstva kluba? Milion sam puta postavio ovo pitanje i niko neće ili ne zna da odgovori drugim odgovorom osim da on marketinški donosi prednost ili da ga se boje (zamisli rezona!?).
Jeste doživio fijasko u meču od Reala, to stoji, ali od Barse nije. Protiv Barse se nije moglo bolje, jednostavno nije.
muamerc je napisao/la:Ima i Murinjo preduslove, pa gdje je LP? Imao je i Anćeloti prošle godine pa gdje je LP? Preduslov je da ti bude okosnica tima zdrava, pa jel bila? Ispade kao da on neće da osvoji LP, i namjerno srozava klub a i stiče se dojam da mi ovdje razmišljamo da bi svaki drugi trener uzeo LP samo Pep neće ili ne može (ne zna), i da mi imamo takve igrače da samo im treba reći - "hajmo osvojiti LP!" - i eto ga LP. Ima još ekipa koje se pitaju a ne samo Bayern.Saurman je napisao/la:Od Guardiole se očekuje da uzme titulu CL ima sve preduslove za tako nešto.Ono što je uradio u prethodne dvije sezone je bio čisti fijasko.Za osvajanje Bundeslige svaka čast al' za 17 mil mora uraditi mnogo više na evropskoj sceni.
Zašto ne dobije otkaz s noge na nogu kad je fijasko. Zašto se trpi? Zašto svi počevši od Kajzera, Uprave pa do igrača ga svi podržavaju i žele njegov ostanak? Ako već Bayern ganja rezultate koji su sportski razlozi da se ovako tretira i ima podršku od vođstva kluba? Milion sam puta postavio ovo pitanje i niko neće ili ne zna da odgovori drugim odgovorom osim da on marketinški donosi prednost ili da ga se boje (zamisli rezona!?).
Jeste doživio fijasko u meču od Reala, to stoji, ali od Barse nije. Protiv Barse se nije moglo bolje, jednostavno nije.
Dvije sezone smo dožiivili blamaže i šta sad to je normalno jer sa druge strane stoji Real i Barcelona.Za debakl nema opravdanja.
Anceloti je osvojio titulu i nakon toga imao lošu sezonu expresno je dobio otkaz, Mourinho neka ponovi još jednom slučaj PSG pa ćeš vidjeti hoće li ga Abramović zadržati.
Guardiola ima podršku u Bayernu od KHR jer mu bukvalno popušta za sve od blamaža po Evropi do tjeranja mediciskog tima .
Da je Uli druga pjesma bi se pjevala, on ga je doveo al' mu ovoliko nebi popuštao.
Vidio sam ja ko je Guadiola kad je za debakl u Portu okrivio medicinski tim.
Da ne spominjem njegove blesave rotacije igrača, na bekovske pozicije gura Rafinhu i Bernata igrače koji su za dvije klase slabiji od Lahma i Alabe.Od ponajboljeg dmf Martineza pravi prosječnog stopera.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 jul 2015, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Niko ne govori da on namjerno ne zeli osvojiti LP i da namjerno srozava tim.
Ali je to direktna posljedica njegove tvrdoglavosti.
Za mene niko nije veliki trener koji se ne zna prilagoditi ekipi nego forsira prilagodjavanje ekipe svom nacinu vodjenja.
Evo ti meni samo odgovori na jedno pitanje.
STA LAHM RADI U SREDINI TERENA?
Ali je to direktna posljedica njegove tvrdoglavosti.
Za mene niko nije veliki trener koji se ne zna prilagoditi ekipi nego forsira prilagodjavanje ekipe svom nacinu vodjenja.
Evo ti meni samo odgovori na jedno pitanje.
STA LAHM RADI U SREDINI TERENA?
Stern des Südens
Danas i ta završna utakmica ove turneje, da vidimo na čemu smo. U prve dvije, najbolji pojedinac Costa(očekivano ili ne to sami prosuđujte) i to je nešto što može da nas raduje. Generalno, ovi momci koji moraju da se dokazuju pružaju bolje partije od ovih iskusnijih, ali se vidi da pojedinci jednostavno nisu dorasli klubu kakav je Bayern. Razumijem da moramo još sačekati da bismo davali neka ozbiljnija predviđanja, ali ja mislim da je ovo naša sezona, imam neki takav osjećaj da bismo mogli ponoviti 2013.
Svi preduslovi su tu, samo Bože zdravlja i gledaćemo najveću fudbalsku dominaciju, volume 2
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hoću da uživam u igrama kluba tako da prestajem da komentarišem vođenje kluba i rada trenera. Opet na kraju stvarni poraženi ću biti ja jer će Pep ili otići ili dobiti nogu tako da ne mogu biti pobijednik. Ustvari već sada sam gubitnik jer se protiv većine ne može.
Ne znam ni zašto se uplićeš, znaš gdje je u životu većina da tamo ne ideš i ne postupaš kao većina jer je to obično pogrešno..muamerc je napisao/la:Hoću da uživam u igrama kluba tako da prestajem da komentarišem vođenje kluba i rada trenera. Opet na kraju stvarni poraženi ću biti ja jer će Pep ili otići ili dobiti nogu tako da ne mogu biti pobijednik. Ustvari već sada sam gubitnik jer se protiv većine ne može.
Uživaj drug ovo je naša sezona, vjeruj
- GazijaKalesija
- Kontakt:
HVALA UPRAVI, HVALA VIDALU. Sada i zvanično!
FC Bayern München
3 mins · Edited ·
FC Bayern München have reached an agreement with Juventus over Arturo Vidal.
Rummenigge: "I can confirm that we have reached an agreement with both parties - with Juventus and the player himself. All that's left to do is a medical and signing a contract."
FC Bayern München
3 mins · Edited ·
Rummenigge: "I can confirm that we have reached an agreement with both parties - with Juventus and the player himself. All that's left to do is a medical and signing a contract."
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Taman htio postaviti link:GazijaKalesija je napisao/la:HVALA UPRAVI, HVALA VIDALU. Sada i zvanično!
FC Bayern München
3 mins · Edited ·
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... ventus.php
- Bayern@heart
- Kontakt:
Herzlich willkommen ARTURO
Slika sa odmora u Miamiju sa selektorom Chilea Sampolijem održavanje forme
Od iduće sedmice na treningu ekipe moguć nastup već na Audi Cupu teško da će igrati protiv vukova u super kupu 1.8.2015
Slika sa odmora u Miamiju sa selektorom Chilea Sampolijem održavanje forme
Od iduće sedmice na treningu ekipe moguć nastup već na Audi Cupu teško da će igrati protiv vukova u super kupu 1.8.2015
- Bayern@heart
- Kontakt:
Još kad došao jedan za krilnu poziciju ili jedan štoper kao zamjena za Boatenga i Benatiju teško se možemo pouzdati u naše lijevake u ekipi Dantea i Badstubera. Mislim da nam je važnije da dođe štoper nego li krilo.
Mustafi iz Valencije možda rješenje
Mustafi iz Valencije možda rješenje

evo oficiale
ako guardiola ove sezone ne ode do finala ,neka ucini svima uslugu i prestane se baviti trnereskim poslom.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.