High je napisao/la:
Na putu prema Zenici.
??
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:
Na putu prema Zenici.
Vala bio je jedan onaj plavi uzasan ako je to tajHigh je napisao/la:Kombi, pLjavi.
Ta smješna ekipa nakraju če završit opet na prvom mjestu,a Musemić više nikad se neće vratiti u Sarajevo !Ultra05 je napisao/la:Kakav vjetar u ledja bi bila smjena Jovica i povratak Husrefa na klupu,zivotom garantujem da bi uzeli titulu,bez da podcjenjujem nekog,al Zeljo je po igri od sinoc smijesna ekipa.
Ispravi me ako grijesim,ali jesi li ga ti do nedavno nazivao raznim vrstama SIR-eva.Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Mi smo fino igrali ali kad imamo glupog trenera dzaba.
barbarez je napisao/la:Ispravi me ako grijesim,ali jesi li ga ti do nedavno nazivao raznim vrstama SIR-eva.Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Mi smo fino igrali ali kad imamo glupog trenera dzaba.
Cak ti i na Avataru bio.Koliko se ja sjecam,bilo je tako,ali etomozda grijesim.
razabu apsolutno si upravu nama je pusa u banja luci 100% i to se bojim veceg poraza LJOZE jednostavno nije odigrao nijednu utakmicu kako treba za citavu sezonu i zato mislim da mi ne zasluzujemo titulu i da pored boljeg rasporeda i prednosti od 5 bodova i to sto dolazite na Grbavicu mislim da ste blizi titulimiky_hz je napisao/la:Ako se sad uspiju vezati 4 pobjede,Rudar i Olimpic kuci gosti Gradina i Gosk imat cemo se cemu nadati,u svakom drugom sceneriju od borbe za titulu nema nista,valjat ce onda spasavati i drugo mjesto jel konkurencija vec puse za vrat a bodovna razlika nije tolika,kazem ako se sada uspije vezati 12 bodova prije utakmice u Mostaru koja ce ako uspijemo u ovom cilju biti mozda jedna od bitnijih utakmica sezone,ako se ponovi igra od jucer vjerujem da mozemo napraviti neku seriju pobjeda
CARSON je napisao/la:razabu apsolutno si upravu nama je pusa u banja luci 100% i to se bojim veceg poraza LJOZE jednostavno nije odigrao nijednu utakmicu kako treba za citavu sezonu i zato mislim da mi ne zasluzujemo titulu i da pored boljeg rasporeda i prednosti od 5 bodova i to sto dolazite na Grbavicu mislim da ste blizi titulimiky_hz je napisao/la:Ako se sad uspiju vezati 4 pobjede,Rudar i Olimpic kuci gosti Gradina i Gosk imat cemo se cemu nadati,u svakom drugom sceneriju od borbe za titulu nema nista,valjat ce onda spasavati i drugo mjesto jel konkurencija vec puse za vrat a bodovna razlika nije tolika,kazem ako se sada uspije vezati 12 bodova prije utakmice u Mostaru koja ce ako uspijemo u ovom cilju biti mozda jedna od bitnijih utakmica sezone,ako se ponovi igra od jucer vjerujem da mozemo napraviti neku seriju pobjeda
Trenutno korisnika/ca: egocentrik i 17 gostiju.