FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baby
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baby » 29 apr 2011, 15:52

Admir Vladavić od srijede slobodan igrač ! kako bi nam dobro došao :)
G R B A V I C A 2

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 16:07

bilinopolje je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne budi smiješan, Željo je već kupio sutrašnju utakmicu, pitaj ove iz Banja Luke :lol:

Oko za oko, zub za zub, misliš da naši igrači neće uzvratiti...prošlo je vrijeme kad je Željo unaprijed gubio tekme na strani, ti prvo skontaj kako ćete vi preći centar, pa tek onda kršiti Željine igrače...
sutra ce nas lesinari castit jer im mi osvajamo titulu bukvalno sto cemo vas pobijediti a culum moze da pakuje kofere sa bilinog jer nece zagrati ni 6mjeseci poslije startova koji ce biti to pitaj samog milosevica i ostale sta se sprema zelji sutra navecer .a kup budi realan jeli sve otvoreno i vi ste ga dali u 1minuti tako mozemo i mi i sve otvoreno al malo je jedan micemo 2 najmanje jer mi nismo mesari kao vi
Ćulum sutra nema pravo nastupa zbog 3 žuta ;)

Željo je uspio proći Širokog koji je teže gostovanje od Zenice, još je imao i nepovoljniji rezultat tako da, bti ću realan, Čelik ima šanse da osvoji Kup ako promjeni igru za 180 stepeni i još nešto, vaši igrači će podleći pritisku i ukoliko u prvih 20 min ne date gol, neće te ga dati, a 1 ćete primiti 100%, jer morat ćete izaći, a mi ćemo samo vas čekati :D

Joj tebe, ja ti kažem, Željo je već kupio sutrašnju utakmicu, pitaj te Lešinare koji su ti rekli da ćete ti častiti, oni eno već hoće da raspišu referendum da se Željo izbaci u 3. ligu zbog namještanja :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 apr 2011, 16:08

Ne brinite se, namješteno je sve, kupili smo, najjači smo. 8-)
:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 29 apr 2011, 16:16

lemi_kitao je napisao/la:
banovan je napisao/la:

ROBIJASI RESPECT, mene su Robovi odusevili i brojnoscu,, ali i navijanjem, svaka cast, kapa do poda...cijelo smo ih vrijeme na jugu culi...nama je nedostajala jedna "jaca" bakljada, ali super je i ono

Navijanje nosi **** napolje, za golmana dabogda umro, zenicke picke, nasa **** itd, raja prihvata i navija, sramota na kvadrat :oops:
Ti kobajagi bio na jugu

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 29 apr 2011, 16:20

Buddy je napisao/la:
banovan je napisao/la:

ROBIJASI RESPECT, mene su Robovi odusevili i brojnoscu,, ali i navijanjem, svaka cast, kapa do poda...cijelo smo ih vrijeme na jugu culi...nama je nedostajala jedna "jaca" bakljada, ali super je i ono

Navijanje nosi **** napolje, za golmana dabogda umro, zenicke picke, nasa **** itd, raja prihvata i navija, sramota na kvadrat :oops:
Ti kobajagi bio na jugu
vas covjek samo govori istinu i sace te vi njega ubijediti da on nije cuo dobro da nije bio na tekmi smjesni ste organizujte se malo siptare istjerajte dajte bosance da malo pokazu sta znaju odnosno pokazilu su vam sinoc sa sjevera i vasi i robovi .
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 apr 2011, 16:23

pjevanje "evo ti ga evo pa sa njega gledaj sarajevo" , kad sam to cuo mislim da sam pao sa stolice :lol: :lol: inace tekma 1. poluvrijeme dobra, drugo manje , ali eto pobjeda je pobjeda, + oni moraju 2 gola za prolaz, a znamo kako igramo u gostima 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 apr 2011, 16:24

Buddy je napisao/la:
banovan je napisao/la:

Ti kobajagi bio na jugu
e moj banovani banuj se iz života skroz ! bezimeni navijači iz zenice su se čuli u par navrata i to samo kad su pljeskali rukama, a pjesme se ni jednom nisu čule na jugu, ja sam bio u A sektoru i baš sam pratio njihovo navijanje
i jedno pitanje za bezimene : Imate li vi makar jednu svoju pjesmu ?
G R B A V I C A 2

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 29 apr 2011, 16:25

bilinopolje je napisao/la:quote="banovan"]

[/quote]
Ti kobajagi bio na jugu[/quote]
vas covjek samo govori istinu i sace te vi njega ubijediti da on nije cuo dobro da nije bio na tekmi smjesni ste organizujte se malo siptare istjerajte dajte bosance da malo pokazu sta znaju odnosno pokazilu su vam sinoc sa sjevera i vasi i robovi .[/quote]

ja sam reko nase navijanje je bilo lose, ali vase nikakvo, culi ste se ali kad se jug ispraznio. a ovaj sto vas respektuje, ajd sto laze narod ali sto laze sebe?

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 29 apr 2011, 16:30

Baby je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
Ti kobajagi bio na jugu
e moj banovani banuj se iz života skroz ! bezimeni navijači iz zenice su se čuli u par navrata i to samo kad su pljeskali rukama, a pjesme se ni jednom nisu čule na jugu, ja sam bio u A sektoru i baš sam pratio njihovo navijanje
i jedno pitanje za bezimene : Imate li vi makar jednu svoju pjesmu ?
i ja se bas pitam dali imaju i jednu svoju pjesmu :mrgreen: :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 apr 2011, 16:34

Kao da je bitno ko se cuo, ko nije, ko ima koliko pjesama i ostalo. Poenta navijanja je da se igraci motivisu, ostalo je po meni nebitno, te ultra' furke i ostalo...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 29 apr 2011, 16:37

i jedno pitanje za bezimene : Imate li vi makar jednu svoju pjesmu ?[/quote]
i ja se bas pitam dali imaju i jednu svoju pjesmu :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
imamo svoju pjesmu onu j.e.be.m te zeljo
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 29 apr 2011, 16:42

IBRAKOVIĆ: TROFEJ ĆE OSTATI U ZENICI

Poderemo ih i opet su samouvjereni :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 apr 2011, 16:45

Keenan.- je napisao/la:IBRAKOVIĆ: TROFEJ ĆE OSTATI U ZENICI

Kako će ostati kad nije ni bio :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 apr 2011, 16:54

KB-TM87 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:IBRAKOVIĆ: TROFEJ ĆE OSTATI U ZENICI

Kako će ostati kad nije ni bio :lol:
:D

Momče ovo je ono što zovu EPIC FAIL.

Sigurno znaš da će se trofej uručiti u Zenici bilo ko da osvoji što znači da ako će se uručiti pobjedniku u Zenici znači da se nalazi u Zenici, a kada Ibraković kaže da će ostati u Zenici to znači da neće ići u Sarajevo nego ostaje u Zenici Čeliku. Vi ako osvojite neće vam se na Grbavici uručit, kontaš ?

Koliko puta napisah u Zenici. :mrgreen:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 apr 2011, 16:59

Baby je napisao/la:Admir Vladavić od srijede slobodan igrač ! kako bi nam dobro došao :)
To moramo iskoristiti, legao bi nam pravo, može igrati na dosta pozicija, kvalitetan je. Njega i još Murata dovesti 8-)

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 apr 2011, 17:00

heheee
nada zadnja umire drug trbate vi jos pure za trofej

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 apr 2011, 17:01

Koji je igrac onaj Nyema... :o
Rotor Volgograd...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 apr 2011, 17:03

Omar500 je napisao/la:
Baby je napisao/la:Admir Vladavić od srijede slobodan igrač ! kako bi nam dobro došao :)
To moramo iskoristiti, legao bi nam pravo, može igrati na dosta pozicija, kvalitetan je. Njega i još Murata dovesti 8-)
od valdavica nema nista drug i previse traze za nase uslove prosli put je trazio 5000 km mjesecno

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 apr 2011, 17:08

Devil je napisao/la:Steta sto je samo 1:0,bili su zreli za jos jedan pogodak,ali stativu,zicer i jednu poprilicnu sansu Zeljo nije uspeo da realizuje i sa samo 1:0 putuje u Zenicu.Jbg da je bilo 2:0 bilo bi mnogo lakse,ovako sve je otvoreno u revansu ali ipak se nadam najboljem.

p.s. Hajde neka neko napise tekst pesme na melodiju Paokara exo trela,moze i na pp.Hvala.
Zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam, godine zivota svoga tebi dao sam, ooooo, tebe volim, tebi pjevam za jedan gooool.... :D
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 apr 2011, 17:09

ZELJO MOJA je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
od valdavica nema nista drug i previse traze za nase uslove prosli put je trazio 5000 km mjesecno
Koliko znam i Lazilla je donedavno imao platu 5000 KM
Treba probati, ali ništa ispod 2 godine ugovora. Do kada ima Dialiba ugovor s Mechelenom i da li na njega računaju u klubu pošto je koliko znam napokon proradio ? I šta je s Muratom ? Zar neće završiti karijeru u Želji ?

Što se tiče Čelika, zasluženo smo pobijedili i idemo sada po tri boda u Ze, ako želimo da se borimo za titulu ;) , mada sigurno nije prioritet. Glavno je da redovno izlazimo u Europu ( svake godine) i da izgradimo stadion, pa onda ciljati na više i ulagati u klub zarad boljih partija u Europi i eventualne grupne faze. Samo polako treba, ništa nasilu 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.