Polako izvuci ce nekada, vole oni tako pricati " sljedeca sezona je nasa uz pojacanja". U biti dobiju cir na zelucu od sekirancijeJ1897 je napisao/la:Haj dobro sve to, ali sta ste vi izvukli dobrog iz toga?koraj je napisao/la:Jos Milan, kao merhametli klub, vratio im Bonucija, dao im Silju.. trenera.. al dzaba kad ne znaju![]()
![]()
Kako vidim Allegri osvaja duple i dolazi do finale kako kad. Jbg moras imati i srece nekad u finalima ali opet klub je tu medju najboljima. Eh sad gdje ste vi?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Serie A
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
To je problem, sto dodje do finala ponekad (ove godine ni to). Upravo zbog toga vas i napucaju svi, niko ne respektuje gubitnicki klub cak i kad ima Ronalda u ekipi. Kad pobijedite koji put u finalu javi seJ1897 je napisao/la:Haj dobro sve to, ali sta ste vi izvukli dobrog iz toga?koraj je napisao/la:Jos Milan, kao merhametli klub, vratio im Bonucija, dao im Silju.. trenera.. al dzaba kad ne znaju![]()
![]()
Kako vidim Allegri osvaja duple i dolazi do finale kako kad. Jbg moras imati i srece nekad u finalima ali opet klub je tu medju najboljima. Eh sad gdje ste vi?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
27.10.2020
A gdje bi sad išao sa 35 godina i platom od 30 miliona godišnjeleorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa ne znam, opet je mogao da bira klub, mislim ako mu vec toliko znace te LP i Baluni.Raonffa je napisao/la:A gdje bi sad išao sa 35 godina i platom od 30 miliona godišnjeleorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
27.10.2020
Ma eto vala, ne znam šta da ti kažem, da je imao neki sjajan izbor vala i nije, u Španiju nije imao gdje, u Premiership vjerovatno nije htio zbog velikog pritiska, a i objektivno strašan tempo utakmica je uvijek kod Engleza, a to ne odgovara jednom 35-godišnjaku, pa makar to bio i Ronaldo.leorey je napisao/la:Pa ne znam, opet je mogao da bira klub, mislim ako mu vec toliko znace te LP i Baluni.Raonffa je napisao/la:A gdje bi sad išao sa 35 godina i platom od 30 miliona godišnjeleorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
Od Francuza svakako nije imao gdje osim u PSG, al' neće čovjek kod luzera, u Bundeski ga nije htio/mogao platiti nijedan tim, pa onda Juventus dođe kao logičan izbor
Logičan izbor u smislu kluba, lige, atmosfere, mogućnosti za osvajanjem trofeja, konkurentnosti na nivou ostalih velikana itd. Da je išao samo za parama, vjerovatno bi ga gledali u Kini
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Centre forward
- Kontakt:
Pazi, on ne zna zašto je Ronaldo otiš'o u Juventus ?? Eee, Juventus. Daj, momake, nemoj više.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bez "mozda"! 6 izgubljenih finala je rekord!!!leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
A dobro, kad se gleda sadasnjost, zadnjih 10-15 godina, ipak bi tu stavio PSG ispred njih. Kad se uzme u obzir ulozeno, tj ova njihova generacijakoraj je napisao/la:Bez "mozda"! 6 izgubljenih finala je rekord!!!leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
27.10.2020
Juventus u LP kao Napoli i Roma u Prvenstvu, svaku godine se pripremaju i u Februaru su prvaci 
Kako jadna evropska sezona italijanskih klubova... 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
On je čovjek koji nakon Ibre ima najveći ego a 3 uzastopna CL titule s mu to dodatno napumpale i pomislio je da može osvojit sa svakim klubom pa i sa Juvetom, gdje bi ga nakon toga godinama slavili kao mi Mourinha. Po meni racionalan potez jer nakon Reala i Barce Juve ima najjaču ekipu i ja sam im prije sezone davao najveće šanse za naslov, ali valjda to nemaju u DNA.leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- muha milanez
- Kontakt:
Anceloti dosao da unaprijedi igru Napolija, ispravi nedostatke, a ustvari je Napoli miljama daleko od one ekipe koja su bili unazad nekoliko sezona.. Sazrio za otkaza.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E pa ja sam mislio da je ovaj Napoli bolja ekipa,strašna kriza za Italijane kad ovakva ekipa drži drugu poziciju ubjedljivo,kakvi su onda Inter,Roma,Milan al to valjda i govori da je velika kriza tamo jer kad gore u borbi budu za titulu Inter,Milan i Roma sa Juvetom tad cemo znati davide vraćaju bolji dani
Atalanta ispala u pretkolu EL,
Milan nije uspio proći ni grupnu fazu,
Inter u zadnjem momentu prokockao drugo mjesto i ispao u EL gdje je ubrzo ispao,
Roma prošla laganu grupu, ali izgubila protiv Porta u osmini,
Napoli dobro odigrao grupnu fazu, ali se obrukao protiv Arsenala,
Juventus u četvrtini izgubio protiv Ajaxa iako su ciljali na titulu.
Sezona za zaborav.
Liga jeste jača nego prije nekoliko godina i polako napreduje, ali nisu više skoro nikakav faktor u Evropi. Ono što Juventus uradi, to im je sve.
Milan nije uspio proći ni grupnu fazu,
Inter u zadnjem momentu prokockao drugo mjesto i ispao u EL gdje je ubrzo ispao,
Roma prošla laganu grupu, ali izgubila protiv Porta u osmini,
Napoli dobro odigrao grupnu fazu, ali se obrukao protiv Arsenala,
Juventus u četvrtini izgubio protiv Ajaxa iako su ciljali na titulu.
Sezona za zaborav.
Liga jeste jača nego prije nekoliko godina i polako napreduje, ali nisu više skoro nikakav faktor u Evropi. Ono što Juventus uradi, to im je sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Po cemu Juventus ima jacu ekipu od PSG-a. City-a, Bayerna i Atletica, Liverpoola? Ako je dosao Ronaldo, ne mora znaciti da su jaci jer sigurno nemaju jaca imena od nabrojanih klubova. Nabrojao sam ti gore fals robu svu koja se nakotila tu. Da je Simeone ponio svoja muda, tj da nije skinuo gace u Torinu ne bi prosli ni njih 100 %.Biscione je napisao/la:On je čovjek koji nakon Ibre ima najveći ego a 3 uzastopna CL titule s mu to dodatno napumpale i pomislio je da može osvojit sa svakim klubom pa i sa Juvetom, gdje bi ga nakon toga godinama slavili kao mi Mourinha. Po meni racionalan potez jer nakon Reala i Barce Juve ima najjaču ekipu i ja sam im prije sezone davao najveće šanse za naslov, ali valjda to nemaju u DNA.leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
Juventus iz 2015 godine je, ne za jednu, vec za 2 klase jaci tim od ovog danas. Cinjenica.
27.10.2020
Inace, sve dobro kod tebe? Dosada malo ufatila aleorey je napisao/la:Po cemu Juventus ima jacu ekipu od PSG-a. City-a, Bayerna i Atletica, Liverpoola? Ako je dosao Ronaldo, ne mora znaciti da su jaci jer sigurno nemaju jaca imena od nabrojanih klubova. Nabrojao sam ti gore fals robu svu koja se nakotila tu. Da je Simeone ponio svoja muda, tj da nije skinuo gace u Torinu ne bi prosli ni njih 100 %.Biscione je napisao/la:On je čovjek koji nakon Ibre ima najveći ego a 3 uzastopna CL titule s mu to dodatno napumpale i pomislio je da može osvojit sa svakim klubom pa i sa Juvetom, gdje bi ga nakon toga godinama slavili kao mi Mourinha. Po meni racionalan potez jer nakon Reala i Barce Juve ima najjaču ekipu i ja sam im prije sezone davao najveće šanse za naslov, ali valjda to nemaju u DNA.leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
Juventus iz 2015 godine je, ne za jednu, vec za 2 klase jaci tim od ovog danas. Cinjenica.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Otisao Sarri i raspao se Napoli iako ga vodi ''bolji'' trener od Sarrija 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne mislim po imenima, kada kažem jaču mislim jaču kao tim (2+2>4), dobro izbalansiranu, uigranu... PSG i City koliko god bili skupi po imenima su mi "plastična" ekipa i uvijek ću se prije kladit na jedan Juve protiv njih, uostalom nikakvo čudo što redovno ispadaju u ranim fazama. Ni Inter iz 2010 po imenima nije bio među top 5 ekipa ali su imali strašnu timsku hemiju i zato su sve samljeli, i Juve to ima samo im je problem što sami sebi stavljaju pritisak tolikom opsesijom za CL.leorey je napisao/la:Po cemu Juventus ima jacu ekipu od PSG-a. City-a, Bayerna i Atletica, Liverpoola? Ako je dosao Ronaldo, ne mora znaciti da su jaci jer sigurno nemaju jaca imena od nabrojanih klubova. Nabrojao sam ti gore fals robu svu koja se nakotila tu. Da je Simeone ponio svoja muda, tj da nije skinuo gace u Torinu ne bi prosli ni njih 100 %.Biscione je napisao/la:On je čovjek koji nakon Ibre ima najveći ego a 3 uzastopna CL titule s mu to dodatno napumpale i pomislio je da može osvojit sa svakim klubom pa i sa Juvetom, gdje bi ga nakon toga godinama slavili kao mi Mourinha. Po meni racionalan potez jer nakon Reala i Barce Juve ima najjaču ekipu i ja sam im prije sezone davao najveće šanse za naslov, ali valjda to nemaju u DNA.leorey je napisao/la:Ja ne znam samo sto je Ronaldo ( ako je vec htio da ide iz Rejala) otisao u mozda i najvece gubitnike kad je rijec o LP? Nikad on vise titule nece vidjeti ako ostane tu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.