Kakvi sve obitavaju ovdje. Onaj gore sa slike nema zube, ali to se moze popraviti. Dobar dio onih koji pisu ovdje ima nepopravljive probleme.

Nama su u 90tim psovali treneri dok smo bili još pioniriBeduin je napisao/la: ↑18 jul 2021, 09:33Zamisli tek da moraju igrati visoki presing neko vrijeme, ganjali bi ih u 2. poluvremenu s bocama kisika, da ne izdahnu neuzubillah.
Ne mozes ni ocekivati od nasih igraca puno kad su to mahom fudbalski neskolovani momci. A to opet trebamo "zahvaliti" nasim trenerima i nacinu vidjenja treninga, pripremama igraca, vjezbama za snagu, brzinu, izdrzljivost, eksplozivnost, individualnim treninzima i zeljom igraca da napreduje. Sto opet povlaci pricu samih uslova za igraca i trenera da bi napredovali, a mi to nemamo.
Sve je to zacaran krug, a krajnji rezultat je ovakav fudbal koji nam igraci pruzaju.
Kod mene je rodjak pomocni trener U19 ekipe Basela, bas neki dan je bio kod mene i pricamo o nasem fudbalu i treninzima Basela. Jbga oni imaju uslove vrhunske, a u takvim uslovima je i igracu milina trenirati, ali opet trener mora odraditi svoj posao i od njega uveliko zavisi dalji put igraca. Kod nas je misao imenica regeneracije misica igraca, da se udje u ledenu vodu i tako misice regenerises, dok oni to vec sa U19 momcima rade ponekad, kaze da je nevjerovatno kako pomaze nakon jskog treninga kad su misici zamoreni.
A to jedan Ronaldo cesto radi, o tome je pricao i Mirko Filipovic, a to je samo jedan od milion stvari koje pomazu igracima.
Prica mi tako rodjak da je nedavno nakratko prisustvovao treningu omladjnaca Zelje i slusa on kako trener psuje momcima, galami, nesto prijeti kao policajac da je, a vjezbe uzasne i amaterske. I sad kad su igrali ovaj turnir i Zvezda ih nabila on bas prepoznao tog trener i prica mi o tome.
Ma kad vidim samo rekvizite kojima raspolazu za treninge, teren na kojem treniraju, na kakvim stadionima igraju U19 ekipe, dodje mi da zaplacem.
Glupost najveća,napadati nekoga što proslavlja postugnuti gol, bez obzira za koga je igrao.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:14Kao da je Kulasin 10 god bio Zelji pa treba da ima povezanost pupcanom vrpcom. Momak je bukvalno ostavljen na vjetrometini na kraju sezone, mi iskoristili i uzeli talenta.
Nek je proslavio gol, slavice ih nadam se jos dosta.
Drago mi je sto smo pun pogodak napravili sa njim i Begićem, momci bi mogli napraviti sjajne transfere kroz koju godinu.
To je vece preseravanje od onog izvinjavanja kad nec pogodis u tenisu.fks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:40Glupost najveća,napadati nekoga što proslavlja postugnuti gol, bez obzira za koga je igrao.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:14Kao da je Kulasin 10 god bio Zelji pa treba da ima povezanost pupcanom vrpcom. Momak je bukvalno ostavljen na vjetrometini na kraju sezone, mi iskoristili i uzeli talenta.
Drago mi je sto smo pun pogodak napravili sa njim i Begićem, momci bi mogli napraviti sjajne transfere kroz koju godinu.
Tako je.Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:49To je vece preseravanje od onog izvinjavanja kad nec pogodis u tenisu.fks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:40Glupost najveća,napadati nekoga što proslavlja postugnuti gol, bez obzira za koga je igrao.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:14Kao da je Kulasin 10 god bio Zelji pa treba da ima povezanost pupcanom vrpcom. Momak je bukvalno ostavljen na vjetrometini na kraju sezone, mi iskoristili i uzeli talenta.
Pa njima je preCjednik istodobno i preCjednik HDZ-a BiH i gradonacelnik SirokogNeutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:21Očekivano je da ne dođu predstavnici klubova iz manjeg bh.entiteta, ali bruka je za ŠB i Zrinjski, Posušje je tek ušlo. To im rekao legitimni da ne smiju. I u sportu politikaU neku ruku razumijem Zrinjski, politika im vodi klub, ali šta je sa Širokim? Pa doslovno čitav ŠB zna da su sredstva koja su bila investirana u tu ekipu prebačena u Mostar i to pod prijetnjom poslovanja.
Usput da citiram Aliju.Neutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:21Očekivano je da ne dođu predstavnici klubova iz manjeg bh.entiteta, ali bruka je za ŠB i Zrinjski, Posušje je tek ušlo. To im rekao legitimni da ne smiju. I u sportu politikaU neku ruku razumijem Zrinjski, politika im vodi klub, ali šta je sa Širokim? Pa doslovno čitav ŠB zna da su sredstva koja su bila investirana u tu ekipu prebačena u Mostar i to pod prijetnjom poslovanja.
Nek ostane upamceno kakve gadosti pises.
Kompezacije su izvršeneAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:06Pa njima je preCjednik istodobno i preCjednik HDZ-a BiH i gradonacelnik SirokogNeutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:21Očekivano je da ne dođu predstavnici klubova iz manjeg bh.entiteta, ali bruka je za ŠB i Zrinjski, Posušje je tek ušlo. To im rekao legitimni da ne smiju. I u sportu politikaU neku ruku razumijem Zrinjski, politika im vodi klub, ali šta je sa Širokim? Pa doslovno čitav ŠB zna da su sredstva koja su bila investirana u tu ekipu prebačena u Mostar i to pod prijetnjom poslovanja.
![]()
Draganov cojek
Al zamisli 100 godina gospoda, a osudjeni i kaznjeni za namjestanje utakmica zajedno sa najvecom klupskom legendom. Mene stid parole u njihovo ime.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:14Ne kontam šta su ovi hadalji nafurali, 4000 ih bilo, ko da je 40.000, zapalili 3,4 baklje, otpjevali Grbavicu i slave bod!?
Ne kontam fazon!? Isti ti ljudi im syebali klub, oni podržavaju i dalje iste te ljude koje su pljuvali jučer... Yebo te kamen kakvi bahili.... Ili je pojeo vuk magarca...
Jadna majko svoja. Sirotinji stvarno malo treba. Hljeba i igara...
I šta vam ono znači 100 godina gospoda!?
Pa ne možete biti gospoda i radnička klasa jbte... Ili, ili... Ne može oboje... Opet ih puca kriza identiteta... Opet mitomanija radi...
Pozvani su svi klubovi iz lige. Odazvalo se ovih 5 samo. Ostali ocito imaju svoje računice sa savezom.worchester je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:27Ne znam da su ostali klubovi bili pozvani da dodju? Ispravite me ako grijesim nije problem.
A što si se nasekirao nešto...Stroj1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:14Ne kontam šta su ovi hadalji nafurali, 4000 ih bilo, ko da je 40.000, zapalili 3,4 baklje, otpjevali Grbavicu i slave bod!?
Ne kontam fazon!? Isti ti ljudi im syebali klub, oni podržavaju i dalje iste te ljude koje su pljuvali jučer... Yebo te kamen kakvi bahili.... Ili je pojeo vuk magarca...
Jadna majko svoja. Sirotinji stvarno malo treba. Hljeba i igara...
I šta vam ono znači 100 godina gospoda!?
Pa ne možete biti gospoda i radnička klasa jbte... Ili, ili... Ne može oboje... Opet ih puca kriza identiteta... Opet mitomanija radi...
Ako fakat tako mislis onda ocekujem tvoju osudu i za "Vise nisam Nemanja, sad smrdim na loj..." nakon dolaska Bilbije u SarajevoSimpatizer je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:09Kulasin je dijete j.ebo te, nema jos 18. Momka ponijelo to sto je zabio svoj prvi seniorski gol, djecacko radovanje. Sekund poslije je digao ruke u znak izvinjenja. Ili je u pitanju to sto je otisao kod mrskih cetnika, Vlaha, kako to pisu mentalni patuljci i kukavice...
Kakvi sve obitavaju ovdje. Onaj gore sa slike nema zube, ali to se moze popraviti. Dobar dio onih koji pisu ovdje ima nepopravljive probleme.![]()