EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

harishp
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la harishp » 07 feb 2010, 19:02

123456 je napisao/la:
Jusuf Coric 96 je napisao/la:Jeli drugo mjesto vodi u baraz ili direktan plasman na EP?

Samo najbolji drugplasirani ide direktno na EP.Ostali 8 drugoplasirani idu u baraz.
Nama bas nece biti lako sa ovakvim skupljati puno bodova.
Jedina sansa direktni mecevi.
P.S Aldinjo nije jaka koliko je ujednacena.I jedan Luxemburg moze skupiti pet sest bodova sad pa sad.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 feb 2010, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 07 feb 2010, 19:05

zenicanin je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Znali ko sta je bilo sa Sejom , jel bila kakva zalba :?: ima li kakvih vijesti :?:

sorry za off topic 8-)
bila je zalba al fifa je niije uvazila tako da je kaznjen s 4 tekme
Nisma nigdje nasao da nije uvazena zalba, imas li to napismeno, neki link i sl?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 feb 2010, 19:05

U poredjenju s prethodnom grupom, mislim da mozemo biti zadovoljni, dobili smo grupu po mjeri. Sto se tice prvog i drugogo sesira dobili smo najslabije reprezentacije, a za cetvrti i peti sesir, ipak sam misljenja da je bolje imati protivnika gdje ce nasi igraci igrati ozbiljno i ukoliko budemo na nasem normalnom nivou mislim da ne bih trebali imati problema s Bjelorusijom i Albanijom. Kod Bjelorusa se sve vrti oko Helba koji je u losoj formi, a mi cemo znati iskoristiti jednu priliku koja nam se ukaze. Albanija je otkinula taj bod kada je igrala protiv Portugala u kojem se nije znalo ni ko pije ni ko placa, pa to ne treba sada uzeti zdravo za gotovo.
Sada sto se tice rasporeda moja je zelja sljedeca:

Septembar

1. kolo - Bjelorusija - BiH - mislim da je vazno protiv njih igrati u prvom kolu i to na strani zbog klimatskih/vrmenskih uslova
2. kolo - Francuska - BiH - ukoliko dodje do promjene na klupi, treba isto igrati odmah na pocetku po mogucnosti u gostima, jer igraci ne mogu za jedan mjesec shvatiti filozofiju novog trenera

Oktobar

3. kolo - BiH - Albanija - odlicna utakmica za debi na domacem terenu, i radi navijaca i radi Safeta Susica, da se umanji pritisak
4. kolo - Rumunija - BiH - isto kao i u proslim zelja mi je dva najaca protivnika po UEFA-i rijesiti na strani u prva cetiri kola

Mart/April

5. kolo - BiH - Rumunija - misljenja sam da nakon pauze igraci mogu spremni uci u ovaj duel i rijesiti nezgodne protivnika kada se bude odlucivalo o krajnem plasmanu
6. kolo - Albanija - BiH - isto vazi kao i za Rumuniju, u slaucaju ne daj Boze nekog kiksa, da imamo vremena za popravni

Septembar

7. kolo - Luxemburg - BiH - mislim ovo je svejedno ali treba posljednji dio kvalifikacija otovoriti pobjedom radi samopouzdanja
8. kolo - BiH - Francuska - u ovom periodu zavisno od sitacije mogu biti pod veliki pritiskom, pa treba uraditi isto kao sto su Srbi

Oktobar

9. kolo - BiH - Bjelorusija
10. kolo - BiH - Luxemburg

Ove posljednje dvije utakmice je vazno igrati na domacem terenu i sam sve odlucujes, a igras protiv "laksih" protivnika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 07 feb 2010, 19:13

Slusao sam izjavu selektora Hrvatske........Slavena Bilica..........gdje kaze da mu je drago sto je izbjegao nasu grupu............zanimljivo.
BB BiH

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 feb 2010, 19:15

Dumitru Dragomir, predsjednik udruženja rumunskih prvoligaša, smatra da je Rumunija uz Francusku favorit u grupi, te da se ne boji reprezentacije BiH.

"Uz Francusku, mi smo favoriti u grupi. No, teško će biti osvojiti prvo mjesto. Ne bojimo se BiH", kazao je Dragomir.

:roll:
× Plava krv ispod koze ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 feb 2010, 19:24

MaliMemo je napisao/la:Dumitru Dragomir, predsjednik udruženja rumunskih prvoligaša, smatra da je Rumunija uz Francusku favorit u grupi, te da se ne boji reprezentacije BiH.

"Uz Francusku, mi smo favoriti u grupi. No, teško će biti osvojiti prvo mjesto. Ne bojimo se BiH", kazao je Dragomir.

Eto mi se bojimo Rumunije. :lol: Jedino se mozemo bojat da Mutu proda kokaina Dzeki ili da rumunski lopovi koji su poznati sirom Svijeta ne opljackaju igrace. Eto toga se bojimo Dragomire.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 feb 2010, 19:27

Cartman je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Dumitru Dragomir, predsjednik udruženja rumunskih prvoligaša, smatra da je Rumunija uz Francusku favorit u grupi, te da se ne boji reprezentacije BiH.

Eto mi se bojimo Rumunije. :lol: Jedino se mozemo bojat da Mutu proda kokaina Dzeki ili da rumunski lopovi koji su poznati sirom Svijeta ne opljackaju igrace. Eto toga se bojimo Dragomire.
Edin Džeko smrce bjelo jooooojjjjj :D
× Plava krv ispod koze ×

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 07 feb 2010, 19:35

Grupom zadovoljan,ocekujem prolaz... 8-)
Najvaznije dobiti Bjeloruse,Albance i Luksemburg i tamo i kuci.To je 6x3=18 bodova,tome dodati jos pokoji bod protiv Rumuna ili Francuza i bice dovoljno,barem za drugo mjesto.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 feb 2010, 20:01

Sve osim ne odlaska na EP je za mene ne uspjeh.Vjerujem u Papeta i ocekujem poziciju Number One . :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 feb 2010, 20:12

Johnyx95 je napisao/la:Grupom zadovoljan,ocekujem prolaz... 8-)
Najvaznije dobiti Bjeloruse,Albance i Luksemburg i tamo i kuci.To je 6x3=18 bodova,tome dodati jos pokoji bod protiv Rumuna ili Francuza i bice dovoljno,barem za drugo mjesto.
ako tako bude bićemo prvi jer moramo u 4 utakmice sa francuskom i rumunijom uzeti pokoji bod, al ja sam 99% siguran da nećemo pobjediti bjeloruse i albance po 2 puta, tako da moramo kući pobjediti ili rumune il francuze, a ako uzmemo bod na strani extra
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 07 feb 2010, 20:18

Bitno je da imamo reprezentaciju koja moze................

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2010, 20:28

Johnyx95 je napisao/la:Grupom zadovoljan,ocekujem prolaz... 8-)
Oni nas jedva cekaju da nam podijele bodove :lol:
Bolje bi bilo da ne gubimo po koji bod kod kuce a na strani sta bog da.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 feb 2010, 20:29

Ono sto mogu reci u startu je to da grupa nije naivna. Sutra vise o svemu.
Sretno Bosno, vidimo se u Parizu i Bukurestu!

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 07 feb 2010, 20:36

po meni ektra grupa moze e igrat a rumunima i francukom ako nam igraci udzu u formu do pocetka kvalifikacija prvo nam je mjeto
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 feb 2010, 20:46

Treba se cuvat ovih cigana, mislim Rumuna oni su prgavi :shock:
Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 07 feb 2010, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 feb 2010, 20:57

Mene Bjelorusi muče smrde ;) taktika,igra,iskusni su nemaju imena ekstra ali trče , drilblaju ko ludi.Davno sam gledala hrvatska-bjelorusija Bilić nije bio zadovoljan igrom nikako , upozorava nas na njih. :!:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 07 feb 2010, 21:04

koji ba Rumuni, Dzeko vrijedi ko njihova cijela ekipa............jesu nezgodni, al nisu to oni od prije par godina............jos ako budu bez Mutu-a................to zna i Pape, samo nece da dize euforiju........i vjerujem da zna kako iznenaditi Francuze.........a ove ispod necu ni da komentarisem, ako ne mislimo da smo za klasu iznad njih , onda ne trebamo ni igrati..............pa sto to mi dok smo bili u rangu ovih reprezentacija,, nismo nista napravili.....

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 feb 2010, 21:04

U ovoj grupi svako moze otkinuti bod svakom osim Lux, zato grupa ce biti i te kako teska. Mene vise muce ove ekipe sto su nam dosle iz 4 i 5 sesira, tvd orah skroz. Nije ih niko tako lagano razbio i uzeo bodove, naprotiv velike su muke vidjeli sa njima. Sve u svemu moglo je lakse, ali sta je tu je. Nemozemo glavom kroz zid. :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 feb 2010, 21:05

Znal ko kad pocinju kvalifikacije za Euro
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 feb 2010, 21:07

ja sam se bas obradovo kad su nam izvukli francuze, jer znamo kako zadnjih godina igraju a i Pape ih zna u dusu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.