Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

majestic24
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la majestic24 » 24 feb 2013, 16:11

alexis sanchez
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 16:13

majestic24 je napisao/la:alexis sanchez
Naravno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 10:36

darker10 je napisao/la:Modric,Modric,Modric.Nevjerovatno,kako se kaze,navikan igrac.Dati 40 miliona za igrace koji ti ne nudi apsolutno nista u igri.Recete da je zadnji vezni,e pa nije.I da jest,jedan Khedira opet ucestvuje u igri vise od njega.Moze svako da govori sta hoce,ali Pjanic je za Modrica Xavi.
Pjanić je igračina samo za one koji nogomet prate isključivo preko SS.ba.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2013, 11:32

Jašta je. :lol:
Mislim, gdje bi on bio hvaljen od fudbalskih znalaca, pobogu? :roll: Isključivo ga hvale forumaši ovog portala i niko više. Svi ostali ga smatraju levatom i prosječnim igračem koji nikad ništa neće napraviti od svoje karijere. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

IronmanFCB
Kontakt:

Post Postao/la IronmanFCB » 26 feb 2013, 11:52

Tevez je prije podcjenjen nego precijenjen.On je sigurno jedan od najeksplozivnijih igrača na svojoj poziciji,samo mu ne pase sistem igre Cityia.
@Citizen

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 11:57

Monolog je napisao/la:Jašta je. :lol:
Mislim, gdje bi on bio hvaljen od fudbalskih znalaca, pobogu? :roll: Isključivo ga hvale forumaši ovog portala i niko više. Svi ostali ga smatraju levatom i prosječnim igračem koji nikad ništa neće napraviti od svoje karijere. :roll:
Globalno nije precjenjen, ali BH mediji ga debelo precjenjuju. Vrlo dobar igrač koji po meni ne može biti ključni igrač u najjačim klubovima, već samo u ovim vrlo dobrim tipa Roma, Schalke, Sevilla ili Lyon. Ovako se u Hrvatskoj hvalilo Rakitića kao igrača koji će sigurno igrati za neki od najjačih svjetskih klubova, a on danas ni blizu toga. Doduše, dečki su još mladi, ali osobno sam skeptičan.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 feb 2013, 12:19

Pjanic ako vec nije, onda ce 100% za koji mjesec/godinu biti WC igrac.
Mislim da bi u svakom timu mogao naci mjesto osim u Barceloni.

Sto se tice Teveza, naravno da je precijenjen.
Bio nekada veoma dobar igrac ( u Unitedu ) i propao dolaskom u City zahvaljujuci dernecima po Argentini.
A imao je sve predispozicije da postane jedan od najboljih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 feb 2013, 17:19

KSIVLE je napisao/la:
Globalno nije precjenjen, ali BH mediji ga debelo precjenjuju. Vrlo dobar igrač koji po meni ne može biti ključni igrač u najjačim klubovima, već samo u ovim vrlo dobrim tipa Roma, Schalke, Sevilla ili Lyon. Ovako se u Hrvatskoj hvalilo Rakitića kao igrača koji će sigurno igrati za neki od najjačih svjetskih klubova, a on danas ni blizu toga. Doduše, dečki su još mladi, ali osobno sam skeptičan.
Pa kako će momak biti precjenjen kad je još u fazi razvoja , ima tek 22 god. fale ga strčnjaci i mediji širom Italije . Ali očito ovdje imamo neke stručnjake koji su puno bolje upućeni u fudbal , nego oni ljudi koji su plaćeni da se time bave .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 feb 2013, 17:21

Dushi_Rob je napisao/la:Modric, Dzeko, Kolarov, Fabregas, Chamakh,Kuyt, Falcao ... itd ;)
Zanimljivo, posebno ovo Falcao :lol: :lol: :lol:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 feb 2013, 17:22

Pa Pjanić je dobar igrač.Rano je još za pričati neke stvari.Niti je još fantastičan, ali nije ni loš.Naprotiv.Mogao bi postići jako puno ako nastavi dobrim putom.

Vidim svako drugi post da je Modrić precijenjen, ali dobro, može vam se oprostit.Vidjet ćemo iduće sezone.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 feb 2013, 17:35

KSIVLE je napisao/la:
A zato su hrvatski mediji realni kad je u pitanju Modric. :roll:
Svako svoje hvali, nema nista cudno u tome.

Nemoj me pogresno shvatiti, meni je Modric veoma, veoma dobar igrac. Mozda je pogrijesio sto je dosao u Real gdje je konkurencija jaka i gdje se svaki potez gleda pod lupom, ali da ima kvalitet-ima.
Da nema ne bi bio tu gdje jeste.

Pjanic je 5 godina mladji i iza sebe vec ima iskustvo igranja u Lyonu i Metzu, dok je Modric u njegovim godinama bio u Dinamu. Ne mozes reci za tako mladog igraca da nikad nece biti kljucni igrac u nekom velikom klubu.
Ako nista, vrijeme ce pokazati svoje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 18:32

ceze je napisao/la: A zato su hrvatski mediji realni kad je u pitanju Modric. :roll:
Naravno da nisu. Jednako kao ni BH mediji kad svršavaju na Pjanića.
ceze je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatiti, meni je Modric veoma, veoma dobar igrac. Mozda je pogrijesio sto je dosao u Real gdje je konkurencija jaka i gdje se svaki potez gleda pod lupom, ali da ima kvalitet-ima.
Da nema ne bi bio tu gdje jeste.
Ne smeta meni kritika na Modrićev račun, i sam sam dosta kritičan prema njemu i smatram ga precjenjenim. Samo mi je smješno kad ga ovdje proglašavaju "uvjerljivo najprecjenjenijim" iako ima masa igrača koji su precjenjeniji.
ceze je napisao/la:Pjanic je 5 godina mladji i iza sebe vec ima iskustvo igranja u Lyonu i Metzu, dok je Modric u njegovim godinama bio u Dinamu. Ne mozes reci za tako mladog igraca da nikad nece biti kljucni igrac u nekom velikom klubu.
Krkić je sa 16 zabijao sa Barcu, a Mandžukić igrao za Marsonijine kadete. I ne kažem ja da Pjanić sigurno neće nositi veliki klub, već da mislim da neće.
ceze je napisao/la:Ako nista, vrijeme ce pokazati svoje.
Kao i uvijek.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 18:38

M4kaveli je napisao/la:Pjanic ako vec nije, onda ce 100% za koji mjesec/godinu biti WC igrac.
Ma kako da ne. U zadnjih 10-ak godina sa prostora ex-Yu je izašao samo 1 WC igrač, a to je Nemanja Vidić. Trenutno takvoga sa ovih prostora nema. Ima ih par koji su blizu tipa Modrić, Ivanović ili Džeko, eventualno Mandžo i Jovetić, ali nitko od njih nije world class. Druga je stvar što se na ovim prostorima svakog igrača koji malo iskoči proglašava svjetskom klasom. To je obično medijsko napuhavanje kojemu mnogi podlegnu, pa tako i ti.
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 26 feb 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 feb 2013, 18:40

KSIVLE je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Modric,Modric,Modric.Nevjerovatno,kako se kaze,navikan igrac.Dati 40 miliona za igrace koji ti ne nudi apsolutno nista u igri.Recete da je zadnji vezni,e pa nije.I da jest,jedan Khedira opet ucestvuje u igri vise od njega.Moze svako da govori sta hoce,ali Pjanic je za Modrica Xavi.
Pjanić je igračina samo za one koji nogomet prate isključivo preko SS.ba.
Bolji sut,dribling,pregled,ima sve bolje od Modrica i jos nepune 23 godine.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2013, 18:43

KSIVLE je napisao/la:U zadnjih 10-ak godina sa prostora ex-Yu je izašao samo 1 WC igrač, a to je Nemanja Vidić
Apsolutno :!:

S tim da definitivno Pjanić, Nastasić i Jovetić (val mlađih igrača od Džeke, Ivanovića, Modrića koji su ipak iza Nemanje i ja ih ne bih svrstao u WC igrače) mogu nekako da se uguraju na tu listu. Danas ne, sutra ne, al' ukoliko im karijere budu tekle onako kako je predviđeno - sigurno ćemo o njihovim majstorijama čitati i na stranim portalima, a ne isključivo na bosanskim/srpskim/crnogorskim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 feb 2013, 18:44

@KSIVLE
Ma da bi se vodila diskusija ovdje potrebno je da se ustanovi u kojem kontekstu se koristi rijec precijenjen.
Neko ko je placen vise nego sto zasluzuje ( iako je svaki igrac precijenjen) ili neko ko je losiji igrac nego sto je misljenje strucnjaka ili vecine.

Modric je mozda u ovom trenutku precijenjen igrac( jer su izdvojene velike pare za njega a ne pruza dobre partije ili partije vrijedne tolikog novca ), prije toga nije bio. Da je "najprecijenjeniji igrac svih vremena" ili nesto slicno, ni blizu.

To sa Krkicem i Mandzom je nepotrebno jer je usporedba izmedju Modrica i Pjanica, mada razumijem sta si htio reci i upravu si.
A moja poenta toga je bila da Pjanic ima sve predispozicije da bude ekstra igrac jer sa tako malo godina je igrao u dva veoma dobra kluba ( Lyon i Roma).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 26 feb 2013, 18:49

Pjanic precijenjen ?

E svasta na ovom svijetu HAHAHAHAHAHAH

Placen je 15 miliona , za razliku od Modrica koji je placen 40tak , a smijesan je fudbaler ..

I jos jedna stvar , Miralem ce uskoro napuniti 23 , A Luka 28 , smijesno za porediti . Pjanic 5 puta bolji igrac , a Modric najprecjenjeniji igrac na svijetu , bez ikakve dileme ..

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 feb 2013, 18:52

Samo cu rec,da je Modric vrijedio ovih para,Fergie bi ga uzeo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 feb 2013, 18:55

Modric je dobar igrac bez sumnje, al' je on taj koji je trebao biti placen 12 mil. a ne pjanic ;)

Mislim da nema potrebe da se vise prepirete oko toga..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 feb 2013, 18:56

Matador je napisao/la:Pjanic precijenjen ?

E svasta na ovom svijetu HAHAHAHAHAHAH

Placen je 15 miliona , za razliku od Modrica koji je placen 40tak , a smijesan je fudbaler ..

I jos jedna stvar , Miralem ce uskoro napuniti 23 , A Luka 28 , smijesno za porediti . Pjanic 5 puta bolji igrac , a Modric najprecjenjeniji igrac na svijetu , bez ikakve dileme ..
e brate mili ovo ne volim.kako izrazito glup komentar.

pjanić nije bolji igrač od modrića.brate taj smiješni nogometaš igra u realu i plaćen je 40 mil eura te ne može biti loš.ta ne kupuje real samo tako igrače jbemu.da ove sezone ne pruža igre kakve bi trebao, ali real je veliki klub i modrić je došao ugurati se u prvih 11 što nije nimalo lako pored fantastičnih igrača koji su tamo.primjer kake.ali tek je tu malo više od pola sezone.ima još dugo vremena provesti u madridu.

pa jesi ti možda gledao ep prošle godine.modić je tada dokazao klasu.španjolce smo zaustavili totalno, a modrić je vladao terenom.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.