putinskyisthelimit je napisao/la:
Koja je bolest placati 8 miliona eura godisnje za selektoraZa 5 takmicarskih i 2-3 prijateljske utakmice

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
putinskyisthelimit je napisao/la:
Koja je bolest placati 8 miliona eura godisnje za selektoraZa 5 takmicarskih i 2-3 prijateljske utakmice
+1Believe je napisao/la:Majke mi,drago mi ko da smo mi prošli.
a sta ce, sto je uzeo, uzeo je, i njemu odzvonilomirzatele je napisao/la:Joj Kapela![]()
![]()
Igracki su za klasu ispod nas. Ali, na velikoj sceni vrijede neka druga pravila i zakoni. Mora se preorati teren a nije ni lose kad selektor ima neke veze sa zivotom.brazzo je napisao/la:Moze pricat ko sta hoce ali Alzir je fakat s nama u ravni.. solidna ekipa,skoro svi u europi igraju, imaju par 'zvjezdica' i ostalo prosjek. Takve ekipe su najjace uvijek imaju potencijal da zablistaju al mogu bezgranicno tapkat u mjestu. Al kad Vaha prodje u ovakoj grupi onda sta bi tek napravio u nasoj (hipoteticki bilo s Alzirom bilo s nasom repkom).. od danas dva favorita Alzir i Belgija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ja opet ponavljam nista nisu slabiji od nas tacno nekako na vagi.. Ko sto neko rece vec nemamo mi htjeli priznat ili ne, svega 3-4 klase u ekipi i to se vidi kad igras s najboljim ekipama. Ista stvar je i kod njih plus imaju strasnu tehnicki potkovanu ekipu i sjajne mlade igrace. Opet ponavljam mozda jedina razlika u mentalitetuConsigliere je napisao/la:
Igracki su za klasu ispod nas. Ali, na velikoj sceni vrijede neka druga pravila i zakoni. Mora se preorati teren a nije ni lose kad selektor ima neke veze sa zivotom.
koja je ovo ubleha od trenera,ali on uzima pare.MaGiCa je napisao/la:
Ova ubleha je sa jednim od najvećih, ako ne i najvećim timom Milana uzeo sve što se uzeti može.samo_lijevo je napisao/la:koja je ovo ubleha od trenera,ali on uzima pare.MaGiCa je napisao/la:
Kome li ce se sada uvaliti ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.