Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MElloo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MElloo » 10 mar 2010, 22:43

Trasimaco je napisao/la:Ajmo sad lagano jos nekih 200 miliona, pa mozda se i uspije proci u 1/4 finale. :lol:
ne brini Rooney i Vidic ce doc nije bitno za koliko a vi mozda tad izborite i Europa ligu :lol:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 10 mar 2010, 22:44

Jbg.a koda je real postao uklet za ovu ligu prvaka ba :P nikad da produ...ccc al nek je Pjanic strijelac to je bitno ;)
mB!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 10 mar 2010, 22:44

AC_Milan4ever je napisao/la::D e neka je i vama neko dohakao vama kako biva zvijezdama hehe
Koji je ovo kralj. Klub mu jedva preživio gang-bang i on ovdje dođe provocirati. :D
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 10 mar 2010, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 mar 2010, 22:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa ljudi se sprdaju s vama u sred Madrida, ne zele da vam zabiju gol, nece da vas brukaju do kraja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 mar 2010, 22:45

MElloo je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ajmo sad lagano jos nekih 200 miliona, pa mozda se i uspije proci u 1/4 finale. :lol:
ne brini Rooney i Vidic ce doc nije bitno za koliko a vi mozda tad izborite i Europa ligu :lol:
Vec sam rekao neke se stvari ne mogu kupiti novcem a medju njima je i Rooney.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 mar 2010, 22:45

:mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2010, 22:45

LBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: slika
To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finala :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 mar 2010, 22:45

kao navijacu reala pomalo mi je drago sto su ispali :roll: nek se opamete malo, nek smanje dovodjenje novih zvijezda i trenera......sve ove igrace sljedecu sezonu treba ostaviti, ne treba nikoga prodavati......kad dvadesetak igraca nekoliko sezona igra zajedno oni postaju prava ekipa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 mar 2010, 22:45

mal u stilu velikog umjetnika dzole balasevica

Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih
dzaba bilo sata i salasa
dzaba bilo njiva plodnih, vinograda blagorodnih
dzaba bilo karuca, cilasa :mrgreen: :mrgreen:

jbg
valja vam navijat sad za barcu hahahahha :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 mar 2010, 22:46

Sledeci transfer Reala,Miralem Pjanic za 200miliona eura :D :)
Onda mozda i dodjete do 1/4 finala L.P :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 mar 2010, 22:46

ahmiiic je napisao/la:
Casillas je napisao/la:**** im dzamiju retardiranu

da su makar 2:1 pa da parem dobijem :twisted:
hej malac pazi sta govoris na ovom forumu..

da mi je znat ko te je tako odgojio da sujes dzamiju na bosanskom forumu......
nije to nista ahmo, vjeruj mi. bilo je mnogo zescis psovki od doticnog.

@lbj mvp moze stid da te bude. kako obraza imas samo. dabogda nikad ne prosli ni na jedno takmicenje radi ovakvih navijaca, puuu.

@mello nemas pravo govorti nista timu koji je prosao u 1/4, protiv jaceg protivnika sa 4-0, odnosno 7-2.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 10 mar 2010, 22:46

zaslužen prolaz Lyona jer kad se zbroje obe utakmice bio je duplo bolji.. moj dojam da Manuel Pellegrini nemože trenirat ni Laktaše kamoli Reala večeras se pokazalo kao točno.... sramotna taktika i sastav koji mu je igrao.... taj čovjek ako večeras ne dadne otkaz treba ga na lomaču poslat... navijao sam za Lyon i drago mi je da su prošli...
Granero, Guti, Lass, Arbeloa, pa poslije M.Diarra su igrači koji nemaju mjesta u Realu i nije mi jasno ko ih drži u klubu..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 mar 2010, 22:47

hoce to kad legendarni xabi ne igra :D ,,sta ce derpe guti i arsenalov i chelseov otpadak diarra :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 mar 2010, 22:47

ne moze se ekipa stvoriti preko noci.. i nemoj te ocekivati da imate pravu ekipu ako trenere mjenjate svakih 5 mjeseci..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 mar 2010, 22:48

the scouser je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: slika
To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finala :roll:
**** mi se za patriotizam ja navijam za Real više navijam za Želju i našu repku,ali nću navijat za bayern naprimjer što je hasan igro u njih kad su mi najmrži klub isto tako nit ću za wolfburg navijat niti za lyon
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2010, 22:49

Cestitke. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sutra Pellegrini nece vise biti trener Reala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 mar 2010, 22:49

MElloo je napisao/la:
Samo se ti tjesi! :lol: Iako dođu, opet ce vam se ovo desavati. Kad cete vec jednom nauciti? Ne mozes kupiti LP preko noci. Milan vas odere na Bernabeu, a United ih razbije 7-2 u ukupnom skoru. Pametnom dosta.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 mar 2010, 22:50

Phill Jackson je napisao/la:hoce to kad legendarni xabi ne igra :D ,,sta ce derpe guti i arsenalov i chelseov otpadak diarra :roll:

PA covjek im je bukvalno bio najbolji igrac u prvom poluvremenu. Cim su njega zatvorili, igra im je otisla u qurac.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 10 mar 2010, 22:50

E da vas pitam vas hajvane što navijate za Barcu Juve Man Utd i ostale male klubove koliko ono Real ima titula Lige Prvaka, aaaaaaaaaa?? da vas čujem

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 10 mar 2010, 22:50

firaunski klub zavrsio kako i zasluzuje jos njihova firaunska reprezentacija da istim rezonom zavrsi na SP ja prezadovoljan.....a kad se doda jos gol Miralema i onaj pogled Kasima nakon sto ga je primio.....ma rahatluk zivi

veceras ce se slatko zaspat

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.