FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 mar 2013, 18:22

Sabinho je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Ma ovaj tekst je glupost. Oni boljeg od Jovica ne mogu naci. Jedino da im Amara damo ali ne ide se njemu kod njih.
Daj bolan da nam ta rugoba bude na klupi.Tatica ga ne bi mogao gurati i u Sarajevu.
Covjek ima rezultate. Ja da sam navijac Sarajeva samo bi mu zamjerio izjave. Prebrz je na jeziku i to ga moze kostati. To sam i prije govorio. Drugo je reci kao Osim borimo se za titulu nista nije rijeseno a Jovic daje izjave tipa da je uvjeren u titulu. Dobro je biti optimistican ali to ne trpi sarajevska raja.

Ali boljeg strucnjaka za sad nema, jedino ako se nije sta sa Husrefom dogovorilo.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 18:24

Sabinho je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Ma ovaj tekst je glupost. Oni boljeg od Jovica ne mogu naci. Jedino da im Amara damo ali ne ide se njemu kod njih.
Daj bolan da nam ta rugoba bude na klupi.Tatica ga ne bi mogao gurati i u Sarajevu.
Ne sikiraj se.. Dugo ce on jos biti uzrok tvojih frustracija.. ;)
BUDI ŽELJO !!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 mar 2013, 18:35

tekst nije glupost vec je realan, ja licno ne mogu vjerovati da ga je pitar napisao.. :D .
covjek koji ima smisao za igru i postavku igre, ali bez pravih poteza na polju taktike, izmjena, motivacije, odgovor na novonastalu situaciju na terenu i sl... lijepo je to napisano to(gubi dobivene utakmice).
takav trener ne moze izvuci najbolje iz ekipe,
i treba mu puno jaca ekipa da bi uradio ono sto i trener sa jakom motivacijom i taktikom,
moze sa dosta slabijom ekipom.
Naravno tu je i autoritet koji Jovic ne zna ni sta znaci.
elem mi Zeljovci bi vjerovatno vise voljeli da ostane Jovic, nego da preuzme Husref... tako da predlazem da sada svi podrzimo Jovica! :D
Dobar je sir Jovic, najbolji strucnjak definitivno.
ne treba ga mijenjati, dok bi Husref se navikao na ove igrace trebalo bi vremena, vjerovatno bi izbacio neke igrace iz kluba, pa dok bi to sve doslo na svoje, Boga pitaj kako bi to izgledalo. :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 mar 2013, 19:13

Tacno je sto Pile govori, manje vise.

Neka Jovica tu sad, valjda mu je konacno doslo iz zicagu u pijanu glavu! Ocekujem nabijanje Rudara u subotu da valja.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 06 mar 2013, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2013, 19:21

Varas se. Ima boljeg. Mozemo tebe postaviti na klupu. Za tebe su svi glupi samo ti najbolje znas kako treba postaviti stvari u Sarajevu.

Osim ako nisi zauzet trenutno, jer ko zna, mozda se sam Amar krije iza nika. :lol:
#divovi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 mar 2013, 19:25

moustapha je napisao/la:
Varas se. Ima boljeg. Mozemo tebe postaviti na klupu. Za tebe su svi glupi samo ti najbolje znas kako treba postaviti stvari u Sarajevu.

Osim ako nisi zauzet trenutno, jer ko zna, mozda se sam Amar krije iza nika. :lol:
U svome poslu sam najbolji ali na tvoju zalost to nije trenerski posao :(

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2013, 19:28

PL BiH -1 je napisao/la: U svome poslu sam najbolji ali na tvoju zalost to nije trenerski posao :(
Sve je dobro dok o sebi imas visoko misljenje. Niko bolji od tebe.
#divovi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 mar 2013, 20:20

moustapha je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: U svome poslu sam najbolji ali na tvoju zalost to nije trenerski posao :(
Sve je dobro dok o sebi imas visoko misljenje. Niko bolji od tebe.
Normalno da imam. Da nemam ne bih radio za americku holding kompaniju nego bi kafe ispijao po gradu ili bi na stelu radio u BH telekomu.

Opet steta za tebe pa nisam trener. Jer Jovic vam ne valja a strucnjaka manjka.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 06 mar 2013, 21:02

Moje misljenje je da ima , i to je Baka Sliskovic, po meni jedan od boljih trenera za nese klubove, pokazao je i u Hajduku ,covjek bio prvi i smjenili ga , jednom je on to pricao da ni sam nije znao razlog, i dan danas su mu duzni, ali to nije bito ,znam da ima problema sa kockom, ustvari prije je imao ,i kad je vodio siroki oni su tada naj ljepse igrali, iskreno voli bih ga vidjeti na nasoj klupi , cak i prije Husrefa, treba nam nesto novo , a i Baka sigurno zna i ima autoritet, opet kazem to je moje misljenje ,mozda se mnogi nece sloziti , ali mislim da bi on bio pravi izbor za nas tim pozzz ;)

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 06 mar 2013, 21:09

PL BIH-1@ Druze ja bi volio u dogledno vrijeme da radis kao pilot,da mozes lagano odletiti sa nase teme,previse si dosadan.Sve ti znas,kolko ko ima platu,kolko menadzera je registrovano u BiH,kolko je kome ko duzan,popusti nas ziv bio vise.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2013, 21:23

Ultra05 je napisao/la:PL BIH-1@ Druze ja bi volio u dogledno vrijeme da radis kao pilot,da mozes lagano odletiti sa nase teme,previse si dosadan.Sve ti znas,kolko ko ima platu,kolko menadzera je registrovano u BiH,kolko je kome ko duzan,popusti nas ziv bio vise.
Ma neka ga. Sazna covjek puno informacija po kafama, pa kad dodje na posao u americki holding, dosadno mu i mora nas smarati.
#divovi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 mar 2013, 21:26

rimaa je napisao/la:
Moje misljenje je da ima , i to je Baka Sliskovic, po meni jedan od boljih trenera za nese klubove, pokazao je i u Hajduku ,covjek bio prvi i smjenili ga , jednom je on to pricao da ni sam nije znao razlog, i dan danas su mu duzni, ali to nije bito ,znam da ima problema sa kockom, ustvari prije je imao ,i kad je vodio siroki oni su tada naj ljepse igrali, iskreno voli bih ga vidjeti na nasoj klupi , cak i prije Husrefa, treba nam nesto novo , a i Baka sigurno zna i ima autoritet, opet kazem to je moje misljenje ,mozda se mnogi nece sloziti , ali mislim da bi on bio pravi izbor za nas tim pozzz ;)
Baka je skup. Vidis da se nigdje nije dugo zadrzao a i nije mu nasa liga na prvom mijestu. Prva bolja ponuda u pola sezone bi vas napustio.
Ultra05 je napisao/la:PL BIH-1@ Druze ja bi volio u dogledno vrijeme da radis kao pilot,da mozes lagano odletiti sa nase teme,previse si dosadan.Sve ti znas,kolko ko ima platu,kolko menadzera je registrovano u BiH,kolko je kome ko duzan,popusti nas ziv bio vise.
Djeda Mraz nisam da ispunjavam zelje. A za pilota nemam zdravlje. A sto se menadzer tice Avaz u vise navrata objavio koliko menadzera imas u BiH a sto se plata tice pa to ti moze jedan igrac reci. Eto dovoljno je da se znas sa jednim igracem ili da se neko od tvojih prijatelja zna sa istim i eto ti raport.

Daj sta teze! :lol:

Moja namjera je bila da kazem da je Jovic dobar. Da trenutno nema, zapravo ima evo covjek ga je gore naveo ali sumnjam da bi takav trener dosao u Sarajevo. Jer Baka prvi zna da je Jovic kvalitetan trener. Amar, Jagodic, Jovic, Musemic, ovaj iz Zrnjskog Peric je li?.. sto su sve dobri treneri. A znas kako Ameri kazu pazi sta pozelis moglo bi ti se ostvariti pa da ti Ibrakovic dodje.

A usput danas sam slobodan pa malo vise nego inace pisem po forumu.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 mar 2013, 23:01

Nepismeni,ne pismeni,pismeni,levati,filozofi,starkelje,balavci ili kako vec jedni druge nazivali idete svi na 7 dana ako nastavite zajebanciju!
AMAR OSIM!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 mar 2013, 08:38

Mogu li naći boljeg trenera od Jovića, to ne znam. Znam samo da je Jović loš trener, što dokazuju i njegovi rezultati. Jović je imao i uspjeha - titula i KUP sa Zrinjskim, ali ko ne bi osvojio to sa onakvim sastavom.

Treba znati da je Jović uništio Travnik, da je Posušje izbacio u drugu ligu i isto bi se desilo sa Zrinjskim, da ga one godine nisu otjerali na polusezoni. U jednom sređenom klubu kao što je Zvijezda, obećavao je mnogo, a dao u suštini - ništa.

Jović je naslijedio Plišeka, koji je bio treći na jesen, a Jović je jedva osvojio četvrto mjesto na kraju sezone. Gledajući samo tu polusezonu sa Jovićem, isti je osvojio sedmo mjesto, što i nije neki uspjeh. Sve ove činjenice mi govore da je Jović loš trener za dvostrukog prvaka Bosne i Hercegovine. Ne trebam ni spominjati da je govorio da će se boriti za titulu, kada je naslijedio Plišeka, a samo kolo-dva potom je promjenio priču i govorio o borbi za Evropu i jedva u tim nakanam uspio. Naravno, ne zahvaljujući svojim, nego Plišekovim rezultatima. Ove godine je krenuo na duplu krunu, ali je brzo od iste odustao.

Ja bih lično volio da se Jović, što duže zadrži na klupi Sarajeva. Ja sam navijač Želje i iznosim svoje mišljenje o dotičnom gospodinu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 07 mar 2013, 09:05

Sabinho je napisao/la:
Tatica je pogurao Sarajevo,pa sto ne bi i njega u Sarajevu...
Amare hvala ti...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 mar 2013, 09:52

JMs1921 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Tatica je pogurao Sarajevo,pa sto ne bi i njega u Sarajevu...
Višestruko su veće šanse da Željo pokori Ligu prvaka, nego da Amar preuzme Sarajevo. Mogućnost bih mogao jedino izraziti u mikropromilima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 07 mar 2013, 11:44

ko bi ga htio onako ruznog, jedino zeljeznicari, ubio se za pruge :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 mar 2013, 12:15

theprodigy je napisao/la:ko bi ga htio onako ruznog, jedino zeljeznicari, ubio se za pruge :lol:
Baš si zaostao.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 mar 2013, 14:06

slika

Sreca pohrani ovu sliku 8-) Vama da je neko poput Osima,to sanjate :D vrijedjanje covjeka na osnovu izgleda je ispod svakog moralnog praga !
Željeznicar za život cijeli !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2013, 14:29

Aj popustite ih, imaju oni dovoljno muke i bez Amara. :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”