FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
suljo uopste nije namjeravao da napusti skupstinu...to je prvo uradio asim i to ne zbog te price oko posudbe sulji nego zbog nepotpunog financijskog izvjestaja a onda su za njim ustali kareli a potom i suljo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
fazla nekoga da istuce...e da i to jos vidimFranckRibery je napisao/la:koji je on debil to nije realno yebo mu adem sabovic kosti. kad mu je kupovao kospe na stadionu i bio potrcko njegov tad mu je bilo dobroChinaglia je napisao/la:Fazla retard i na Faceu najglasniji, kao na zapadnoj tribini![]()
mu lizao, sad nasao nesto pljuvati kako azmir ne zna pricati, istuce ga prica hahaha jao kakvi debili imaju pristup internetu
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da neće možda skupština izvaliti ovu cifru iz svog džepa, ili možda onaj što reče kako grad Tuzla daje više novca od Azmira Husića. Možda Davud Zahirović oprosti iznos dobiven presudom? Ahaa, sve se bojim...„Imamo presudu od 428.000 KM i 148.000 KM od ljudi koji su radili u klubu. Zbog toga upitna nam je prva utakmica naredne sezone“, kazao je Husić.

Care vidis kolko su se digli ,a toliko su inteligentni tj glupi da mogu covjeka jos samo fizicki napasti samo im to ostalo jer nemaju vise sta iznositi protiv Azmira ,ovaj ih je bas pokosio ...zato molim boga da do toga ne dode..
- Probisvjet
- Kontakt:
Vrijeme je da i oni napuste skupstinu, svojevoljno. Da ono kao daju ostavku, ta ce koji qurac oni tu. Nemaju oni nista ponuditi, niti pametno reci.staragarda je napisao/la:suljo uopste nije namjeravao da napusti skupstinu...to je prvo uradio asim i to ne zbog te price oko posudbe sulji nego zbog nepotpunog financijskog izvjestaja a onda su za njim ustali kareli a potom i suljo

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mogu ga fizicki napasti.sssloboda je napisao/la:Care vidis kolko su se digli ,a toliko su inteligentni tj glupi da mogu covjeka jos samo fizicki napasti samo im to ostalo jer nemaju vise sta iznositi protiv Azmira ,ovaj ih je bas pokosio ...zato molim boga da do toga ne dode..

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
može biti samo ovako, Maminjo se šprda sa njima, popiša ih
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Boga mi @solinas danas ga ja vidim u gradu 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Kad je sad naredna skupstina u srijedu ili ponedeljak.Jedva cekam da Azmir financijskim izvjestajem potopi ove pljuvace.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako se zove ovaj lik sto od predsjednika trazi finansijski izvjestaj? Kaze lik da je opcina dala vise novca nego sam Azmir.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zove se Sejo Harambasic.
Ima jedna stvar koju ja ne kontam do kraja a pitanje se samo od sebe postavlja. Znamo da je buducnost sporta i fudbala ulaganje privatnog kapitala u klubove ali ako se za nekoliko godina donese zakon o sportu i pronadje neki investitor koji zeli da ulaze u klub sa ovim dokumentom da necemo biti tuzeni od strane predsjednika osim u slucaju da se klub privatizuje tada bi nam ruke bile vezane ili ?
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ne bi bile vezane nego bi se formirala hajmo reci cijena kluba...Husic ne bi tuzio na nacin da hoce povrat nego bi vjerovatno trazio vlasnicki udio u klubu...a ako Husic do tad ulozi bubam 5 miliona maraka, taj investitor ako zeli da bude vecinski vlasnik bi morao uloziti 6 u tom periodu u kojem je Husic ulozio 5 miliona...
potpuno ga razumijem iz jednog razloga, kad je rekao "zasto da neko za 5 godina dobije gotovu, cistu Slobodu, uredjen klub, bez dugova, a ja sve to omogucio"
licno ja vjerujem da smo mi svi i sad , ovog trenutka, za privatizaciju ako nista po modelu Sarajeva (kupovina stolica u skupstini)..protiv su samo ovi kojima sve smeta, jer nema njih tu
potpuno ga razumijem iz jednog razloga, kad je rekao "zasto da neko za 5 godina dobije gotovu, cistu Slobodu, uredjen klub, bez dugova, a ja sve to omogucio"
licno ja vjerujem da smo mi svi i sad , ovog trenutka, za privatizaciju ako nista po modelu Sarajeva (kupovina stolica u skupstini)..protiv su samo ovi kojima sve smeta, jer nema njih tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Azmir je najveci "krivac"sto je dozvolio da svako pametuje o njemu i njegovom radu.Zna on vrlo dobro da mora donjet svaki papir sto Skupstina trazi.Trebo ih je preduhitrit i donjet sve na stol i zacepit svima usta.Zlaja je svima dobro reko,da ovakvim nacinom vodjenja skupstine i kluba neko mogo i krivicno odgovarat(koliko sam ja mogo skontat).
Sulju nije trebo izofirat,to mi je bilo malo degutantno od predsjednika kluba,ipak si ti predsjednik kluba a ne lijevo mudo i ne prilici jednom predsjedniku takvo ponasanje.Jos uz to Suljo je prico u superlativu o Azmiru,ali Azmir je izasao jer je imao tel. poziv.Suljo je spomeno da su svi koji su dali pare u Slobodu bile pozajmice i da nevidi problem zasto se hampa dize oko Azmirove pozajmice.Kad je poceo pricat o smjenjivanju skupstine tad se i Azmir vratio i mislio da ovaj govori protiv njega i uzvratio kako je uzvratio.Ko god i kako god,Azmir je jedino trazio smjenu Muharemagica i nikog vise.A ne cijele skupstine.
Sulju nije trebo izofirat,to mi je bilo malo degutantno od predsjednika kluba,ipak si ti predsjednik kluba a ne lijevo mudo i ne prilici jednom predsjedniku takvo ponasanje.Jos uz to Suljo je prico u superlativu o Azmiru,ali Azmir je izasao jer je imao tel. poziv.Suljo je spomeno da su svi koji su dali pare u Slobodu bile pozajmice i da nevidi problem zasto se hampa dize oko Azmirove pozajmice.Kad je poceo pricat o smjenjivanju skupstine tad se i Azmir vratio i mislio da ovaj govori protiv njega i uzvratio kako je uzvratio.Ko god i kako god,Azmir je jedino trazio smjenu Muharemagica i nikog vise.A ne cijele skupstine.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ima li neko ideju kako da mi navijači koji podržavamo Predsjednika to i izrazimo. Konkretno ja nemam kad hodat po skupštinima i pljeskat na Husićev govor. Ali neki vid internet podrške bi mu možda puno značio. Možda da napravimo facebook stranicu podrška predsjedniku ili tako nešto. Mogu ovi mlađi što imaju više vremena npr napravit tu stanicu pa da lajkujemo i sheramo itd.
I da,niko nije juce spomeno da ne zele Azmira na celu kluba,sto je velika i bitna stvar.Donesi sta skupstina trazi,predoci svima u 1000 primjeraka i nastavi radit.Ko god sta misli ili pokusava da opstruira Azmira,financijski izvjestaj ce im zatvorit sva vrata...i oni se nemaju cega vise uhvatit.Poslije pozitivnog izvjestaja sve sto budu se hvatalii necega je besmislica i pusenje qurca...prema tome donesi papire i zavrsi sa svima.
Zajko reko da u 15 godina igranja u PL nikad nije otiso na odmor da mu je sve isplaceno;za sve postoji prvi put
Zajko reko da u 15 godina igranja u PL nikad nije otiso na odmor da mu je sve isplaceno;za sve postoji prvi put

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Nisam često na forumu zbog obaveza. Ranije sam imao kritičke osvrte na rad g. Azmira Husića. Međutim, on je prvi čovjek koji se javno suprostavio Sulji Doriću na Skupštini.
Ne kažem da je Suljo Dorić loš čovjek i da ne voli Slobodu, ali smatram kako je dosta više mešetarenja. Klub ne smije biti rob ni jednog navijača, klub treba da podržava širok front navijača. Mnogi ljudi zbog pojedinaca ne dolaze na Tušanj, mnogi ljudi zbog Sulje neće u Skupštinu Slobode.
Sulje je za tribine kao i ostali smrtnici, a Skupština je za privatnike koji imaju love.
Podrška za Azmira Husića.
Ne kažem da je Suljo Dorić loš čovjek i da ne voli Slobodu, ali smatram kako je dosta više mešetarenja. Klub ne smije biti rob ni jednog navijača, klub treba da podržava širok front navijača. Mnogi ljudi zbog pojedinaca ne dolaze na Tušanj, mnogi ljudi zbog Sulje neće u Skupštinu Slobode.
Sulje je za tribine kao i ostali smrtnici, a Skupština je za privatnike koji imaju love.
Podrška za Azmira Husića.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danas kahvenisu vidim po gradu i lesinari, a i Slobodasi 

Kakav je Kurevic, kakva mu je proslost i koliko moze pomoci klubu? Neko upuceniji da objasni, ne bilo mu zapovjedjeno. 
U ovakvoj situaciji ne vjerujem da bi ga grad postavljao tek onako.
PS. Sica hoce uskoro organizuje neki turnir na svom terenu pa da dovede i Partizan i valjda jos par jacih klubova i moljaka da dodje i Sloboda, ali izgleda je prvobitno dobio odbijenicu. Sepuri se po Tusnju sa pricom kako je ranije bilo nesuglasica i kao trebali bi se svi pomiriti i iz toga izaci jaci i bolji. A zna da ako Sloboda odbije (a jeste, barem za sada) tesko da ce doci i jedan Partizan i ostali jaki klubovi zbog neke žnj skole fudbala. Poceli su ljubiti guzice Azmiru.

U ovakvoj situaciji ne vjerujem da bi ga grad postavljao tek onako.
PS. Sica hoce uskoro organizuje neki turnir na svom terenu pa da dovede i Partizan i valjda jos par jacih klubova i moljaka da dodje i Sloboda, ali izgleda je prvobitno dobio odbijenicu. Sepuri se po Tusnju sa pricom kako je ranije bilo nesuglasica i kao trebali bi se svi pomiriti i iz toga izaci jaci i bolji. A zna da ako Sloboda odbije (a jeste, barem za sada) tesko da ce doci i jedan Partizan i ostali jaki klubovi zbog neke žnj skole fudbala. Poceli su ljubiti guzice Azmiru.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.