ponovilo se!

Nemoj tako Dule,Velez je klub sa tradicijom ,nekad je taj klub bio u cup ueffa,nebi se oni nikada prodali Zelji za male pare!Dule 078 je napisao/la:Zrinjski,nek vam je sa srecom danas!
Pobjedite i izbacite iz lige ove sto se za sitne pare prodaju Zelji!
nista je to vidjet ces u trebinju i prijedoru SVE CEMO KUPITIDule 078 je napisao/la:Zrinjski,nek vam je sa srecom danas!
Volio bi i ja monicu belucci !robijasi zenica je napisao/la:volio bih da velez pobjedi
Dule 078 je napisao/la:Zrinjski,nek vam je sa srecom danas!
Velez ima 2 stadionaŠB.TRN je napisao/la:Ooo evo javilo se i cudo sto misli da je Drugi svjetski rat poceo malo poslije utemeljenja Zrinjskog 1905![]()
![]()
![]()
![]()
Nista vec čestitati Velezu na pobjedi!!!Sramota je da se gostujuci navijaci stavljaju na one skele,ako nemas stadion ne bi trebao ni igrati,evo kakav nam je savez i zasluzujemo da nemamo ligu!!!Bravo za Vrapćićane !!!
Gospon, ispričavam se, ali FK VELEŽ ima svoj stadion koji se zove "Bijeli Brijeg" i koji mu je doslovno OTET, a od koga - ZNA SEŠB.TRN je napisao/la:Ooo evo javilo se i cudo sto misli da je Drugi svjetski rat poceo malo poslije utemeljenja Zrinjskog 1905![]()
![]()
![]()
![]()
Nista vec čestitati Velezu na pobjedi!!!Sramota je da se gostujuci navijaci stavljaju na one skele,ako nemas stadion ne bi trebao ni igrati,evo kakav nam je savez i zasluzujemo da nemamo ligu!!!Bravo za Vrapćićane !!!
Velez ima dva stadiona a treba iz lige izbaciti one ko nema ni jedan i ko igra na ukradenom stadionu u pravu siŠB.TRN je napisao/la:Ooo evo javilo se i cudo sto misli da je Drugi svjetski rat poceo malo poslije utemeljenja Zrinjskog 1905![]()
![]()
![]()
![]()
gospodine sto sam puta reko a evo i sada cu,BIJELI BRIJEG je gradski stadion levatu,koji je iznajmljen zrinjskom,kako ne mozes to vise shvatitTrigger je napisao/la:Gospon, ispričavam se, ali FK VELEŽ ima svoj stadion koji se zove "Bijeli Brijeg" i koji mu je doslovno OTET, a od koga - ZNA SEŠB.TRN je napisao/la:Ooo evo javilo se i cudo sto misli da je Drugi svjetski rat poceo malo poslije utemeljenja Zrinjskog 1905![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vratiće se Walter.....
shodno tvojim zeljama, i ja tebi prenosim moju zelju da ispadnete iz ligeRosas7 je napisao/la:nado sam se pobjedi zrinjskog ali kako slabo igramo bruka,cestitke velezu na pobjedi,bolji su bili danas,.........i jednim i drugim predstoji grcebota borba za ostanak,a zelio bi da borac ili siroki budu prvaci ove godine
Modricluka je napisao/la:Volio bi i ja monicu belucci !robijasi zenica je napisao/la:volio bih da velez pobjedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.