Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 maj 2012, 00:37

tevezito je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:gdje je danas Balo na paradi :roll:
Super Mario je u Italiji na nekim medicinskim testovima zbog ucesca ne Euru 2012.Sto se tice ovog transparenta Teveza to je ustvari odgovor na Not in My lifetime sto je Ferguson izjavio 2009 na pitanje da li ce City i kada osvojiti Englesku Ligu.I ima vise preneseno znacenje.Koga je vukao za jezik da kaze da City nece osvojiti dok je on ziv.Ne podrzavam ovaj transparent moglo je se na drugaciji nacin ali kako je tako je.Trazili ste gledajte.
Pa kakve veze ima sad to sto je izjavio sa ovim slavljem, da li je to neko iz Uniteda ikada na svojoj proslavi ili paradi, vrijedjao protivnicke ekipe i clanove ili managere tih ekipa i nosio i paradirao sa ovakvim natpisima :( ;)

Otkud potreba da se u toku Cityeve parade sa kojom Fergie i United nemaju nista javno vrijedja ili uopste spominje United ili Fergie :( , odnosno otkud tolika opsjednutost Fergiem pogotovo na ovakvom dogadjau koji bi trebao biti samo posvecen Cityu i njegovim fanovima i oni bi trebali biti vijest dana. a umjesto toga ovaj natpis je tu :roll:

I opet nema potrebe da se na ovako pogrdan, gnusan i neljudski nacin spominje SAF jer on uopste nije spomenuo City ili nekoga iz Citya u losem kontekstu ili je uvrijedio nekoga ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 maj 2012, 00:55

Cautinho je napisao/la:Ja stvarno ovdje ne razumijem dosta forumaša.City mozda je bogatiji od "drugih",ali ne rasipa se toliko sa parama.On mozda ima super ekipu,u odnosu na ostale ekipe Premier Lige,ali ne rasipa se tome.Zar vi Unitedovci mislite da vi nemate para? Pa ne gleda se po pocetnoj jedanestorici bogastvo nekog kluba.NPR. jedan natpis na onoj tribini "Sir Alex Ferguson" je koštao ko jedan Sergio Aguero.(izvor nije relevantan.)One crvene cigle su oko klupe su koštale ko Edin Dzeko.Klub jednostavno više pažnje daje igračima,a ovi ostali sto misle da nemaju para,razbacivaju se stadionima,parkinzima,garažama,sluzbenih auta svojih igrača,trainig centara i drugo.I ne znači da ako ste najskuplji transfer platili 30 mil. za Berbatova , a City svoj za Aguera 40-45 mil. da odmah City ima najskuplje,najplacenije,najpoznatije,sve najj igrače.Mi smo mozda placali za igrace,dok ste vi vise trosili na ove nabrojane stvari.Stoga,sve to dodje isto,i nema razloga gledati to na taj nacin.Plus: City je u 3-4 sezone potrosio na igrace i ostala sredstva,isto onoliko koliko je United u 20 sezona.To je cinjenica.Ali opet,novac stvarno kvari nogomet,vidimo to iz prilozenog.Ovo mozda nije ispalo onako kako sam htio reci,ali nema veze,valjda ste shvatili.
za 27 miliona funti onakvih cigli mozes kupiti da napravis zid od dva metra preko cijele granice BiH, ali to ne mijenja jednu cinjenicu da nisu Real, Barcelona i United bogom dani da samo oni smiju trositi tolike pare a ostali koji to rade su plasticni klubovi. City ima pare niko im ne moze zabraniti da trose, a ako mi neko kaze da Barcelona i Real imaju profite kojima vracaju ulozeno grohotom se smijem pogledajmo njihove dugove a koliki bi tek ti dugovi bili da im drzava nije sve ono oprastala dugovanja zadnjih 15 godina.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 15 maj 2012, 01:18

Kada bi i jos Ibra dos`o u City koja bi to tek bila "perverzija" ali racunavsi na ostanak dosadasnjeg napadackog potencijala :mrgreen:

Jedan dan osvanula vijest Balotelli izudarao Teveza,drugi dan Ibrahimovic pomocu taekwandoa narusio zdravlje bosanskom dijamantu ,a treci dan Dzeko zavrnuo Sergiu usi na masnu :lol:
Chelsea F.C.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 maj 2012, 09:09

@Bigbigbang Informacije nisu relenvante :mrgreen:
Ljudi ne vole City zbog toga sto su oni odjednom dosli na tu vecu nogometnu kartu...Real je bogat godinama,Barca takodjer,ostali velikani,pa United i Bayern,mogu do sutra govorit.Ljudi previse tupo gledaju na City.Mislim da bi ga trebali gledati potpuno drugacijim ocima.
Keep walking.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 maj 2012, 09:21

Real, Barcelona, Bayern, United su godinama radili da bi došli ovdje gdje su, da budu ovo što jesu, dok je City to uspio preko noći sa lovom, that's the difference.
Meni ne smeta što su oni kao tim osvojili titulu, neka su, vakat je bio da neko novi dođe na vrh, samo mi smeta što se Mancini diže u nebesa kao neki veliki stručnjak.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 maj 2012, 09:27

mandraX je napisao/la:Real, Barcelona, Bayern, United su godinama radili da bi došli ovdje gdje su, da budu ovo što jesu, dok je City to uspio preko noći sa lovom, that's the difference.
Meni ne smeta što su oni kao tim osvojili titulu, neka su, vakat je bio da neko novi dođe na vrh, samo mi smeta što se Mancini diže u nebesa kao neki veliki stručnjak.
Mediji su čudo.
Evo jedan interview,gazda malo priča (i to ne malo,20 minuta :D) http://www.mcfc.co.uk/citytv/Interviews ... Al-Muburak" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 15 maj 2012, 14:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:gdje je danas Balo na paradi :roll:
Super Mario je u Italiji na nekim medicinskim testovima zbog ucesca ne Euru 2012.Sto se tice ovog transparenta Teveza to je ustvari odgovor na Not in My lifetime sto je Ferguson izjavio 2009 na pitanje da li ce City i kada osvojiti Englesku Ligu.I ima vise preneseno znacenje.Koga je vukao za jezik da kaze da City nece osvojiti dok je on ziv.Ne podrzavam ovaj transparent moglo je se na drugaciji nacin ali kako je tako je.Trazili ste gledajte.
Pa kakve veze ima sad to sto je izjavio sa ovim slavljem, da li je to neko iz Uniteda ikada na svojoj proslavi ili paradi, vrijedjao protivnicke ekipe i clanove ili managere tih ekipa i nosio i paradirao sa ovakvim natpisima :( ;)

Otkud potreba da se u toku Cityeve parade sa kojom Fergie i United nemaju nista javno vrijedja ili uopste spominje United ili Fergie :( , odnosno otkud tolika opsjednutost Fergiem pogotovo na ovakvom dogadjau koji bi trebao biti samo posvecen Cityu i njegovim fanovima i oni bi trebali biti vijest dana. a umjesto toga ovaj natpis je tu :roll:

I opet nema potrebe da se na ovako pogrdan, gnusan i neljudski nacin spominje SAF jer on uopste nije spomenuo City ili nekoga iz Citya u losem kontekstu ili je uvrijedio nekoga ;)
Napisao sam da ne podrzavam takav transparent.Prvo ovaj transparent nije napravio Tevez nego neko od navijaca i to osudjujem.Ali moras priznat da Ferguson nekad da nepromisljene izjave.I evo sta mu ljudi naprave.Zamisli sad pitaju Mancinija kad ce opet United osvojit titulu i on kaze dok sam ja ziv nece osvojiti.Znaci ne treba biti arogantan a ako vec zelis biti snosi posljedice kada se sale sa tobom,Ponavljam ne podrzavam ovaj postupak.A vidim da je i klub uputio izvinjenje.Klub je pokazao za vrijeme svoje posjete Minhenu u kojem smjeru zeli da idu odnosi 2 rivala i mislim da jedan natpis koji je napravio pojedinac to ne moze ugrozit.Ne bi sa tobom ulazio u neke dalje rasprave korektan si forumas.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 maj 2012, 14:53

Cautinho je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Real, Barcelona, Bayern, United su godinama radili da bi došli ovdje gdje su, da budu ovo što jesu, dok je City to uspio preko noći sa lovom, that's the difference.
Mediji su čudo.
Evo jedan interview,gazda malo priča (i to ne malo,20 minuta :D) http://www.mcfc.co.uk/citytv/Interviews ... Al-Muburak" onclick="window.open(this.href);return false;
vidi se da im je stalo do kluba, kaže šejk je odgledo svaku minutu City-ja ove sezone, nevjerovatno je kako se radi u klubu, kaže sve funkcioniše perfektno..

i između ostalog pretsjednik je rekao "Roberto je rođeni pobjednik" ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 15 maj 2012, 15:25

Pa i city je radio godinama, zar nije njihov klub star decenijama zar nisu trenirali godinama trudili se borili i slicno i sad ih je malo ogrijalo sunce...ima nekih sjemena tj. biljaka(zaboravio sam tacno koja je to vrsta) koje godinama nakon sto su posadjene gotovo da nikako ne rastu, ali kad pocnu da rastu rastu po 10-20 cm mjesecno...

A Mancini je trofejan provjereni trener koji gdje god je bio i otkad je posto trener gotov svake godine je uzimo trofeje bez obzira bio u velikom ili malom klubu...

od kad je posto trener do ove godine svaki klub koji je vodio u bilo kojem kupu dosao je do najmanje polufinala...pa moze li se iko time pohvaliti....ipak je on znaci poprilicno strucan.....sad dal je pravi strucnjak il je to sve samo sreca , ko ce to znati...mozda samo Bog...

Mnogi smatraju da je velik izbor igraca i lova prednost, ali to ne mora da bude tako.... stalno kupovanje i mijenjanje ekipe ne doprinosi timskom duhu, takodjer slabija je uigranost a to su kljucni elementi uspjeha....i samim time njegov posao koliko je bio lagan zbog dobrog izbora igraca bio mu je i tezi nego ostalim trenerima zbog ovoga, pogotovo jer nije lako voditi tolike zvijezde motivisati ih a oni moraju da sjede na klupi i slicno nema vremena da svaki igra...

zatim nije lako izdrzati ni breme favorita kao i to da svi ocekuju samo najbolje rezultate s obzirom na ulaganja..sve u svemu moge stvari ukazuju na to da je mancini velika licnost

zanemaruje se njegova uloga u nagovaranju vlasnika da udje u transfere, dovodjenju, pregovaranju i facilitiranju dolaska mnogih imena u city kao i sprecavanje povreda igraca sto je po meni vrlo vazna managerska uloga u kojoj je mancini nadmasio mnoge managere....

Mnogi tvrde npr da bi Fergie sa ovim igracima osvojio sa velikom razlikom, ali mislim da to nije bas tako...kao broj jedan da li bi se fergie navikao na novu sredinu na novi tim i slicno?? 20 godina na jednom mjestu tesko je ici u nove sredine starom insanu....

u manutd sve je uredjeno po njegovom i tu je proveo mnoge godine...pitanje je da li bi se i kako brzo prilagodio....zatim on nikada ne bi vratio teveza kao sto ga je vratio mancini sto je preokrenulo tok prvenstva mozda...zatim i dzeko je igrao kod mancinija i ostao u dobrim odnosima bez obzira na neigranje, i vratio mu odlucujucim golom, a i to je zasluga mancinija koji izgleda zna sa ljudima... :idea:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2012, 15:37

rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa kakve veze ima sad to sto je izjavio sa ovim slavljem, da li je to neko iz Uniteda ikada na svojoj proslavi ili paradi, vrijedjao protivnicke ekipe i clanove ili managere tih ekipa i nosio i paradirao sa ovakvim natpisima :( ;)

Zasto da mu ne odgovore? Jel je deda sam izjavio: "City nece biti sampion dokle god sam na celu Uniteda" (a znamo da je rekao i da ce "umreti vodeci United") ili ne :?:
Brate, ako pravis od sebe "besmrtnika", a ocigledno je da si failovao, primi onda zayebanciju na svoj racun kad ti se servira.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 maj 2012, 15:48

Za mene je to paša jedna velika glupost! Već sam pisao sličan post, pa moram ponovo. Te klubove što si nabrojao i ostali velikani evropskog nogometa, misliš da su oni krenuli bez kore hljeba?! Nisu sigurno. I oni su sigurno u svoje vrijeme bili bogati ili prebogati klubovi da bi došli do ovoga danas, teško da su bili bez ičega. Tako će i Chelsea i City u budućnosti postati velikani.
Čelik Zenica 1945

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 maj 2012, 16:26

MaGiCa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa kakve veze ima sad to sto je izjavio sa ovim slavljem, da li je to neko iz Uniteda ikada na svojoj proslavi ili paradi, vrijedjao protivnicke ekipe i clanove ili managere tih ekipa i nosio i paradirao sa ovakvim natpisima :( ;)

Zasto da mu ne odgovore? Jel je deda sam izjavio: "City nece biti sampion dokle god sam na celu Uniteda" (a znamo da je rekao i da ce "umreti vodeci United") ili ne :?:
Brate, ako pravis od sebe "besmrtnika", a ocigledno je da si failovao, primi onda zayebanciju na svoj racun kad ti se servira.
Kako ce to biti onaj natpis kako kazes zayebancija a na njemu stoji R.I.P Fergie (zar to nije morbidno, glupo i nadasve primitvno djelo nekog pojedinca koji je taj natpis napravio i uvalio ga u ruke Teveza, koji vjerujem, jer ne zna beknut rijeci Engleskog, i nema vjerovatno ni pojma o cemu se radi na tome natpisu ;) )

To po meni a i po vecini nogometnog svijeta, a uostalom i po ljudima iz Citya, nije zayebancija, jer su ocigledno uputili sluzbeno izvinjenje i Unitedu i Fergieu ;)

I zar je bilo potrebe, vec sam o tome govorio u prethodnim postovima, da se na proslavi titule na koju se ceka 44 god uopce spominje gradski rival i Fergie, na proslavi na kojoj bi samo trebalo da se proslavlja uspjeh Citya i njegovih igraca i nista drugo sto bi umanjilo ili bacilo mrlju na tu proslavu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 15 maj 2012, 16:59

Iako kasnim, želim samo da čestitam svim navijačima Cityja na tituli prvaka Premiershipa.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 maj 2012, 17:51

Valjda ako se kaze da je osvojio, znaci da je pridonio klubu, a ne bio jedan od igraca da popune mjesto. Zanimljiv je ovaj Nasri, sudeci po njegovim izjavama nisu Dzeko i Aguero dali golove za titulu, vec on.
Celik!3,2,2.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 15 maj 2012, 18:03

Nasri je mene lično totalno iznenadio sa ovakvim hejterskim izjavama. Izgleda da momak zaboravlja tko ga je zapravo i stvorio, te tko je od njega napravio pravog igrača (AW). Šteta, slava mu je jako udarila u glavu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2012, 18:33

rio_Ferdy88 je napisao/la: Kako ce to biti onaj natpis kako kazes zayebancija a na njemu stoji R.I.P Fergie (zar to nije morbidno, glupo i nadasve primitvno djelo nekog pojedinca koji je taj natpis napravio i uvalio ga u ruke Teveza, koji vjerujem, jer ne zna beknut rijeci Engleskog, i nema vjerovatno ni pojma o cemu se radi na tome natpisu ;) )

To po meni a i po vecini nogometnog svijeta, a uostalom i po ljudima iz Citya, nije zayebancija, jer su ocigledno uputili sluzbeno izvinjenje i Unitedu i Fergieu ;)

I zar je bilo potrebe, vec sam o tome govorio u prethodnim postovima, da se na proslavi titule na koju se ceka 44 god uopce spominje gradski rival i Fergie, na proslavi na kojoj bi samo trebalo da se proslavlja uspjeh Citya i njegovih igraca i nista drugo sto bi umanjilo ili bacilo mrlju na tu proslavu ;)
Onda tebi prijatelju mora da su "Kursadzije" vrhunac humora, kad ne kapiras foru.
Jel deda prdeo o tome da ga City nece za zivota pobediti u trci za titulu? Jeste.
Jel ga City dobio usput ga razvalivsi u dva medjusobna meca? Jeste.
Da li to znaci da sada neko treba da se ustrucava u zayebanciji, jer nije prikladno buduci da cile ima 70 i kusur godina? Naravno da ne treba.
Neko je napravio foru, pomalo morbidnu, ali ipak samo foru. Kao sto je fora bila i sa onih vasih 19 titula i vracanjem Liverpoolu.
Naravno da dedi zele dug zivot svi koji vole fudbal, te da samo bolesan covek moze pozeleti stvarnu smrt nekome, ali ovo je benigna fora na koju nasedaju samo napaljenici.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 maj 2012, 19:31

MaGiCa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Kako ce to biti onaj natpis kako kazes zayebancija a na njemu stoji R.I.P Fergie (zar to nije morbidno, glupo i nadasve primitvno djelo nekog pojedinca koji je taj natpis napravio i uvalio ga u ruke Teveza, koji vjerujem, jer ne zna beknut rijeci Engleskog, i nema vjerovatno ni pojma o cemu se radi na tome natpisu ;) )

Onda tebi prijatelju mora da su "Kursadzije" vrhunac humora, kad ne kapiras foru.
Jel deda prdeo o tome da ga City nece za zivota pobediti u trci za titulu? Jeste.
Jel ga City dobio usput ga razvalivsi u dva medjusobna meca? Jeste.
Da li to znaci da sada neko treba da se ustrucava u zayebanciji, jer nije prikladno buduci da cile ima 70 i kusur godina? Naravno da ne treba.
Neko je napravio foru, pomalo morbidnu, ali ipak samo foru. Kao sto je fora bila i sa onih vasih 19 titula i vracanjem Liverpoolu.
Naravno da dedi zele dug zivot svi koji vole fudbal, te da samo bolesan covek moze pozeleti stvarnu smrt nekome, ali ovo je benigna fora na koju nasedaju samo napaljenici.
Gledaj, ne dovodim u pitanje zasluzenost Cityeve titule i ocito je da su ljudi ove sezone bili bolji, sto te pobjede i potvrdjuju, a na kraju krajeva i sama titula, to nigdje nisam doveo u pitanje i tako ce i ostati ;)

Ocito je da ta fora bila neumjesna i u lose vrijeme, jer proslava titule, koja je org. od strane samog kluba ne bi trebala biti mjesto za takve morbidne sale, provokacije ili zayebancije, kako god zelis, barem po meni ;)

Da je kojim slucajem ovaj transparent bio pokazan na nekoj tekmi Citya u iducoj sezoni il' nekoj od sljedecih prijateljskih tekmi, i to od strane navijaca istog kluba, a ne od Teveza :roll: , ne bih imao nista protiv.

Ali s obzirom da je jedan od simbola ovoga Citya, a uz to i igrac koji je igrao za i bio Fergiev zlatni joker to uradio, odnosno samo bio pijun (koji je drzao ovaj natpis), da prethodno United tokom svojih brojnih proslava nije niti jednom uradio neku slicnu stvar il' neko od Unitedovih igraca.

Ono sto se radilo sa scouserima i time sto si spomenuo nije bio dio proslave titule niti je na istoj neko od igraca Uniteda to pokusao da uradi, ali takodjer R.I.P Fergie i mi smo dosli nakon sto ste nam rekli da se vratimo kad osvojimo 18 ne moze biti jednako ni u kojem slucaju (da se uz podsmijehivanje i muziku drzi natpis R.I.P je ponavljam, barem meni, potpuno morbidno i neumjesno ;) )

A vec sam rekao da su i ljudi iz Citya uputili izvinjenje jer su shvatili da su neki navijaci i igrac pogrijesili i da ovaj cin narusava ugled samog kluba a i baca mrlju ns proslavu koju je taj isti klub organizirao ;)

Ne zelim da vise idemo u off i kvarimo Tevezitu ove sretne dane, jer je ocito je da se necemo sloziti, dakle slazemo se da se ne slazemo :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 maj 2012, 19:38

Nimla_RZ je napisao/la:
Za mene je to paša jedna velika glupost! Već sam pisao sličan post, pa moram ponovo. Te klubove što si nabrojao i ostali velikani evropskog nogometa, misliš da su oni krenuli bez kore hljeba?! Nisu sigurno. I oni su sigurno u svoje vrijeme bili bogati ili prebogati klubovi da bi došli do ovoga danas, teško da su bili bez ičega. Tako će i Chelsea i City u budućnosti postati velikani.
Ne možeš nikako u isti koš staviti to vrijeme kad su se digli Real, Barca itd itd i ovo vrijeme kad se pojavio moćni City, ili Chelsea...prije se to zvalo jarane fudbal, sad se zove biznis...nije se radilo o ovol'kim ciframa, ni blizu...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 maj 2012, 20:01

mandraX je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Ne možeš nikako u isti koš staviti to vrijeme kad su se digli Real, Barca itd itd i ovo vrijeme kad se pojavio moćni City, ili Chelsea...prije se to zvalo jarane fudbal, sad se zove biznis...nije se radilo o ovol'kim ciframa, ni blizu...
koliko je Real platio za Ronalda?, Kaku? Zidana(malo ranije)? sve su to svoje vremeno bili rekordi, koliko oni daju na plate itd itd koliko Real ima kredita, a koliko Barca? Bitno je da City nije nastao juce , nego taj klub ima tradiciju i osvajao je ligu prije 44 god, eh sad su takoder dosla bolja vremena sa Seikom i to je po meni sasvim ok!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 maj 2012, 20:28

vrebac86 je napisao/la:
koliko je Real platio za Ronalda?, Kaku? Zidana(malo ranije)? sve su to svoje vremeno bili rekordi, koliko oni daju na plate itd itd koliko Real ima kredita, a koliko Barca? Bitno je da City nije nastao juce , nego taj klub ima tradiciju i osvajao je ligu prije 44 god, eh sad su takoder dosla bolja vremena sa Seikom i to je po meni sasvim ok!
Nit' Ronaldo, nit' Kaka, a Bgm nit' Zidane nisu Real napravili gigantom, govorim o još ranijem periodu, ne brini, ni ja ni ti ga nismo proživjeli.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.