geronimo je napisao/la:effe_sa je napisao/la:
Čekaj, čekaj....Sad je ovdje mnogo
diplomatije u tvom postu, a nisi bio dovoljno direktan....
Direktan sam samo kada sam ljut.
Ne bi bilo loše, da si i inače direktan.

Kad si ljut onda ne možeš biti ni realan....
effe_sa je napisao/la:
Npr. ja smatram da Goetzeu treba više podrške od strane Pepa i govorio sam prije da oni nekako kao da se ne razumiju baš najbolje (da ne ulazim u detalje).
To je opšte poznato. Ko je krivac - ne znam. Vjerovatno obojica.[/quote]
Moguće....Samo u ovom slučaju ja mislim da bi on pod nekim drugim trenerom, nekim sličnim koji je već trenirao Bayern, razvaljivao.
effe_sa je napisao/la:
E sada ti meni reci, jel ti želiš odlazak Pepa? Ili bi se ipak prije riješio Goetzea? Zbunjuje ovo što kažeš da ne bi valjalo da obojicu istovremeno izgubimo....

Ne bi valjalo iz sljedećih razloga, malog maria smo svi smatrali velikim genijem (tehre, koji i Pep mora istrpiti) ali to što ima ili posjeduje nije pokazao u Bayernu i sa tim će se svi složiti koji iole realno diskutuju na ovom forumu.[/quote]
On i jeste genije i ubjeđen sam da će on još "procvjetati" kod nas, bilo pod Pepom ili pod nekim drugim trenerom. Ti se možda nećeš složiti, ali činjenica je da od momka se očekuju i čuda. Pa on evo i kada odigra dobro, kao večeras, manjka na pohvalama. Niko od Goetzea ne želi vidjeti samo dobru igru, nego se želi vidjeti spektakularna, fantastična igra. Svi od njega samo čekaju da on igra kao Messi. I sve ispod toga mnogima ne odgovara, jer su sebi u glavi zacrtali koliko od njega očekuju.
A da je imao dosta i prosječnih i loših partija to stoji. To je bez daljnjeg. Samo što one dobre partije ne žele neki vidjeti...
geronimo je napisao/la:
Dakle, ja striktno nisam ni protiv jednog niti protiv drugog, nego pokušavam da vidim šta je najbolje za ovaj klub. Kako stvari stoje Pepun bi mogao biti bivši, a za MG ćemo konačno saznati koje buhe izazivaju svrab.
Pa i meni je najbitniji klub. Ja sam u početku i dugo, dugo vremena bio potpuno na Pepovoj strani, uz neke male kritike. Ali poslije me par stvari frapiralo i negativno iznenadilo, da sam dosta list okrenuo. Opet pokušavam sagledati stvari realno i kada bude trebalo šta Pepovo pohvaliti, uvijek ću to učiniti, a ono što mi se ne sviđa uvijek ću kritikovati. Samo da bi imali pravi uspjeh pod Pepom,on mora par stvari korigovati. Nisu to čak ni toliko velike korekcije, ali su presudne za velike utakmice.
I pošto kažem klub mi je bitan, onda nije opšte bitno hoću li ja prognozirati da Pep odlazi za par sedmica, prije kraja sezone ili sl. ili ću prognozirati nešto drugo, u konačnici je bitno da klub ima uspjeha i da se imam čemu radovati kao i svaki drugi navijač koji istinski voli Bayern...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland