ljudi jel ovo neki fake video namjestaljka ili Pepu treba pisati.BvB09 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Opet se drogira![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
sanja danca, mislim na lorda bendtnera 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tu sam ja, samo radne obaveze malo stegle pa se manje stigne šta kvalitetno s moje strane prodiskutovatiOmerbavarac je napisao/la:Btw: doktore, nema te nesto, nek si se vratio.
Nisam nikako stigao da pogledam bilo koju pripremnu utakmicu, ali koliko vidim po kritikama svih nivoa navijača, ove godine smo fine plodove ubrali. To je dobro za čuti, da barem oko nečega imamo koncenzus. Osim onog da Pep mora otići ili promijeniti se i da Gotze nije onaj k'o pod Kloppovom palicom
Biće fino da naši momci koliko-toliko sutra speru prljavštinu sa sebe koju je Real zadnjih dolaskom na AA ostavio. Slažem se da treba Kroosa fino dočekati, neka ga nostalgija pukne pa nek se kasnije kaje što je napustio najbolju raju
Sent from my Philips Smart TV.
Kad dođu ublehe kaljati klub i ime FC Bayern
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ova reakcija Pepa je zbog Kimmicha jer ga je ovaj kloc polomio bez potrebe.thulkazal je napisao/la:Kad dođu ublehe kaljati klub i ime FC Bayern![]()
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znam ja dobro zbog čega je reakcija. Gledao sam utakmicu. Ko fol štiti svog igrača ali zamisli druge trenere poput Hitzfeld, Magath i Jupp da ovo rade. Nezamislivo zar ne?Saurman je napisao/la: Ova reakcija Pepa je zbog Kimmicha jer ga je ovaj kloc polomio bez potrebe.
Kako god nastavlja trend ispada na poluvremena, od motivisanja Patuljka u polufinala LP pa do sukoba sa drugim igračima, a što se tiče sopstvenog tima, formacije, izmjena i motivacije neka nastavi raditi idiotluke i davati idiotske izjave. Neće još dugo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... 040815.php
Friska vijest sad stigla iz Minhena
Bayern produzio sponzorski ugovor sa Audi do 2025 godine, detalji jos ne znamo ali Audi sad preuzima 8,33% dionica kluba
Bayern produzio sponzorski ugovor sa Audi do 2025 godine, detalji jos ne znamo ali Audi sad preuzima 8,33% dionica kluba
BackSpace United
BackSpace United
- schweinsteiger
- Kontakt:
Audi nista nece "preuzeti".Odavno je poznato da Adidas,Allianz i Audi imaju po 8,33% dionica,tj. 24,99%.Neko je vec objasnjavao zasto je ovo odradjeno ovako kako jeste i zasto Bayern nece mijenjati,odnosno prodati vise dionica partnerima.Nerminovic je napisao/la:http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... 040815.php
#miasanmia
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma znam nego nisam znao drugacije reci pa sam eto rekao ''preuzima''
BackSpace United
BackSpace United
Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionica
-
Nerminovic
- Kontakt:
2009, ne 2003.edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionica
BackSpace United
BackSpace United
haha dobro si, moja greska..nisam ni gledao kad sam kucaoNerminovic je napisao/la:2009, ne 2003.edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionica
-
Nerminovic
- Kontakt:
svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijemedo07 je napisao/la:haha dobro si..nisam ni gledao kad sam kucaoNerminovic je napisao/la:2009, ne 2003.edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionicau glavi 2009 i nemam pojma kako ukuca trojku
![]()
BackSpace United
BackSpace United
Uli Henes likes this.thulkazal je napisao/la:Kad dođu ublehe kaljati klub i ime FC Bayern![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
Stititi igraca nije sramocenje kluba. Pa i Uli se vaktile svadjao sa navijacima, galamio, jer je stitio interese kluba (kad se pricalo na Skupstini oko cijena ulaznica). Pep samo stiti svoje (u ovom slucaju njegovi su igraci), a i znamo da je insistirao da se Kimmich dovede..i sta sad fali sto je uputio par rijeci prema Nigelu? Prijateljska je u pitanju, nije finale CL, a ide se na igraca k'o lud!?
I neko je spomenuo da nocas ocekuje 4 nazad. Moze, ali ako cemo igrati sa 2 def. vezna, a znam da necemo jer Pep to ne zeli. I onda se meni ne svidja kad igramo 4-1-4-1 ili 4-1-2-1-2. 4-2-3-1 je najbolja sa 4 nazad, inace 3-2-3-2 je sasvim ok (vidjelo se sinoc). Nadam se Robbenu nocas od prve, kao i Neueru, Mulleru, Lewi, Thiagu itd.
Manu - Alaba, Mehdi, Boa - Xabi, Lahm - Costa, Thiago, Robben - Lewa, Thomica.
I neko je spomenuo da nocas ocekuje 4 nazad. Moze, ali ako cemo igrati sa 2 def. vezna, a znam da necemo jer Pep to ne zeli. I onda se meni ne svidja kad igramo 4-1-4-1 ili 4-1-2-1-2. 4-2-3-1 je najbolja sa 4 nazad, inace 3-2-3-2 je sasvim ok (vidjelo se sinoc). Nadam se Robbenu nocas od prve, kao i Neueru, Mulleru, Lewi, Thiagu itd.
Manu - Alaba, Mehdi, Boa - Xabi, Lahm - Costa, Thiago, Robben - Lewa, Thomica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lik je troler i spamer najgore vrste. Čuj trener sramoti klub jer brani svog igrača.
- Centre forward
- Kontakt:
A kako ga to štiti ? Tučom(a bio je haman horan) i žustrim verbalnim raspravljanjem sa protivničkim igračem. Opet pravi ciganluk koji strašno odudara od naše avlije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Čuj RikimOlca što se javlja
Dugo te nije bilo, haman fešta od finala LP se produžila...
De nas nauči malo fudbalske taktike, stavi kakav link i pametuj nam kako ne shvatamo to što Ćelavac radi pa nas sve nazovi glupim
De nas nauči malo fudbalske taktike, stavi kakav link i pametuj nam kako ne shvatamo to što Ćelavac radi pa nas sve nazovi glupim
jos jedna ispravka, iako je nebitnaNerminovic je napisao/la:svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijem![]()
Nije to cinganluk nego juznjacki temperament s kojim su ovi sjeverno na vi. Ne volim kukavicluk, podvijanje repa i neke politicke odgovore i lijepe manire. Fudbal, mislim u konktekstu biznisa, nije vjerska ustanova niti neko drustvo za promociju moralnih principa nego okrutan teren gdje moras koristiti svo oruzje da bi uspio. Zato, sretan sam da toga ima i kod nas, naravno u granicama normale - a jos bi bio sretniji da Pep jos ima vise hrabrosti pa da zna prcat ili provocirati kao Murinjo.Centre forward je napisao/la:A kako ga to štiti ? Tučom(a bio je haman horan) i žustrim verbalnim raspravljanjem sa protivničkim igračem. Opet pravi ciganluk koji strašno odudara od naše avlije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.