Samo da ne bude revans

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Samo da ne bude revans
A nije mu taj renking bitan ni za što, osim ako bi bio bolji nego u singlu.NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:44Nermanu ranking karijere u dublu next monday nakon danasnje pobjede s Damirom nad Hoyt/Margarolli!![]()
Pa sad... Procitaj sta pise Dino Marcan kakva je to borba na ATP tour u sobicama kod supervisor-a pred turnir (ima li otkaza, povrijedjenih igraca i slicno) da se upadne i u dubl i mazne 200-300 eura!Galion je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:58A nije mu taj renking bitan ni za što, osim ako bi bio bolji nego u singlu.NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:44Nermanu ranking karijere u dublu next monday nakon danasnje pobjede s Damirom nad Hoyt/Margarolli!![]()
Ne samo to. Kako je Tomo dosao do ovog nivoa, u singlu ni do TOP200. U godinama su oba(i Damir) kad bi se moglo i o tome razmisljati. Danas za Nermana jedan trening i neki €, a sutra singl. Dubl i te kako poboljsava igru na mrezi. Vjerovatno od trojice: Damir,Mirza i Nerman moze se naci jedan dobar dubl-par. Mozda ne ove godine,ali ...NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 16:22Pa sad... Procitaj sta pise Dino Marcan kakva je to borba na ATP tour u sobicama kod supervisor-a pred turnir (ima li otkaza, povrijedjenih igraca i slicno) da se upadne i u dubl i mazne 200-300 eura!Galion je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:58A nije mu taj renking bitan ni za što, osim ako bi bio bolji nego u singlu.NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:44Nermanu ranking karijere u dublu next monday nakon danasnje pobjede s Damirom nad Hoyt/Margarolli!![]()
Čitao sam to. Ali vjerojatno ne znaš jedno pravilo. Za upad u dubl se gleda onaj renking koji ti je bolji, singl ili dubl. Dakle ako je Nerman 320. u singlu onda mu je nebitno u dublu je li 320. ili 1320. Što znači taj mu je renking nebitan dok ne bude bolji nego što je u singlu, kao što je slučaj kod Tome.NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 16:22Pa sad... Procitaj sta pise Dino Marcan kakva je to borba na ATP tour u sobicama kod supervisor-a pred turnir (ima li otkaza, povrijedjenih igraca i slicno) da se upadne i u dubl i mazne 200-300 eura!Galion je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:58A nije mu taj renking bitan ni za što, osim ako bi bio bolji nego u singlu.NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:44Nermanu ranking karijere u dublu next monday nakon danasnje pobjede s Damirom nad Hoyt/Margarolli!![]()
Nezz zasto ode u Ameriku igrati kad ce vise potrositi nego sto ce dobiti realno, sumnjam da ona moze ovo osvojit ili doci do sf.
Blagajnice, jesi li utefterio $408 i 7 points?
Zato sto ima tri vezane 25-ice i sve je na Floridi moze autobusom/vozom putovati tri hefte. U Evropi rastrkano i malo. Ako bude imala malo srece, mozda i pokrije troskove. Amerika je puno skuplja od Juzne zato je Dea i otisla na mjesec i po i opet ce joj ostati bar 500 dolara, je li tako Balagajnice?
Farmaceutska=naftna industrijaNerminFatic je napisao/la: ↑04 nov 2021, 09:42Zato sto ima tri vezane 25-ice i sve je na Floridi moze autobusom/vozom putovati tri hefte. U Evropi rastrkano i malo. Ako bude imala malo srece, mozda i pokrije troskove. Amerika je puno skuplja od Juzne zato je Dea i otisla na mjesec i po i opet ce joj ostati bar 500 dolara, je li tako Balagajnice?![]()
@Galion, znam, bolan kako se ulazi u dubl turnir, ovdje ga je pogurao upravo Damir singl rankingom. Velim da je svaki nastup dobro dosao i svakih 100 eura. Kod Nermana mama dobro zaradjuje i bas sposobna zena, ali ne mozes od roditelja zivjeti cijeli zivot. On je tek ove godine negdje na granici da skoro moze sam zatvoriti finansijsku konstrukciju.
Pa kad znaš što si mi onda replicirao, ništa nisam pogrešno rekao, nije mu bitan dubl renking sve dok ne bude bolji nego singl renking, nisam rekao da je nepotrebno da igra dublNerminFatic je napisao/la: ↑04 nov 2021, 09:42
@Galion, znam, bolan kako se ulazi u dubl turnir, ovdje ga je pogurao upravo Damir singl rankingom. Velim da je svaki nastup dobro dosao i svakih 100 eura. Kod Nermana mama dobro zaradjuje i bas sposobna zena, ali ne mozes od roditelja zivjeti cijeli zivot. On je tek ove godine negdje na granici da skoro moze sam zatvoriti finansijsku konstrukciju.
Kad igra Dea sljedeci turnir, golemo da je sa w25 presla na w60?Samozdravlje je napisao/la: ↑04 nov 2021, 12:48Farmaceutska=naftna industrijaNerminFatic je napisao/la: ↑04 nov 2021, 09:42Zato sto ima tri vezane 25-ice i sve je na Floridi moze autobusom/vozom putovati tri hefte. U Evropi rastrkano i malo. Ako bude imala malo srece, mozda i pokrije troskove. Amerika je puno skuplja od Juzne zato je Dea i otisla na mjesec i po i opet ce joj ostati bar 500 dolara, je li tako Balagajnice?![]()
@Galion, znam, bolan kako se ulazi u dubl turnir, ovdje ga je pogurao upravo Damir singl rankingom. Velim da je svaki nastup dobro dosao i svakih 100 eura. Kod Nermana mama dobro zaradjuje i bas sposobna zena, ali ne mozes od roditelja zivjeti cijeli zivot. On je tek ove godine negdje na granici da skoro moze sam zatvoriti finansijsku konstrukciju.![]()
Iz drugog filma dolazi Nerman u odnosu na Damira. Ocito se kocka ili neda quzici zora. Ko ce po Peruu i Ekvadoru se znojiti i disati ko riba na suhom
. Da je ove godine ucinio sto je Damir birvaktile ili sto Dea cini danas bio bi i on konkurent za kvale GS. Ovako na hard i sta Bog da.
I za Deu se slazem, odlican potez. Bilo je i krajne vrijeme da je nagradi. Otkazala Floridu i vidim je u Brazilu na W60, sto je dobro, manje ce smetati nasoj Nefisi. Bilo je predvidjeno da bar 2 turnira prodju zajedno.
Niko da mi objasni 297 boba koje Dea ima. 247 ima iz 2021g. i 16b. iz 2020 g. Fin. direktore pozdrav od Blagajnika![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.