Nema tu veze da Juventusa nema nigdje pet godina, trophy hunter krene navijati za Juve jer ima vec 27 titula i to mu je jedini argument. Sad, nisam se ja natakario na Juve, samo dajem primjer, tako se isto reci za par klubova jos. Samo kazem da mi je smijesno kad se neko na te trofeje vadi kad se vodi rasprava.sarajlija89 je napisao/la:Da se i ja oglasim![]()
![]()
Bar sto se tice Juventusa,svi znamo kakvu je sudbinu Juventus dozivio i zbog toga apsolutno niko nema pravo reci nekom od Juventina da za Juve navija samo zbog trofeja..uostalom da je tako,danas bi ja za Barcu ili Manchester navijao...jer Juventusa vec 5 godina nema nigdje i svaka prica oko trofeja i trophy huntersa tu pada u vodu.Sta sam ja znao kada sam poceo za Juve navijat ...koiko imaju titula i slicno,imao sam 6-7 godina...vidio jednog momka sa brojem 10,vidio jedan jak tim koji je pobjeđivao,izbor je lagan bio...ostalo je historija i ljubav kroz sve ove godine.samadhi je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto kao navijaju za juve, milan, real i tako te ekipe sto imaju hejbet trofeja pa im onda jedini argument koliko smo mi osvojili titula. Mogu i ja navijati za Barcu i reci joj koliko smo titula uzeli, ja sam najbolji i slicna sranja. Sve je kao u titulama a u stvari su dozivjeli 2-3 titule za svog zivota.
Forza Lazio!
Nasa tema je jedna od najboljih i najkonstruktivnijih na ovome forumu,upravo zato sto za Juve navija starija i ozbiljnija raja,koja prati fudbal najmanje 10-15 godina..malo je tu mladjih,jer Juve iz pomenutih razloga vise nije top klub,ipak sad postoje Messi i CR...logicno je da su mladji naklnonjeni njima i njihovim klubovima...za Juve navijaju neke starije generacije![]()
Ali ono sto hocu reci...Juventus je dozivio takvu sudbinu kao nijedan veliki klub..i mi smo ostali tu,pa i kad ne ide najbolje i kad je tesko...sto samo pokazuje kakav je to klub,pored toga sto je sinonim za trofeje,za uspjeh,za uspon...Juventus je primjer i za pad,nesrecu i sve vezano za to...a ostala je vjernost,ljubav i strast prema klubu jer..
.. za sve se navija...Juventus se voli![]()
Ciao ragazzi