Razumijem ja navijacka prepucavanja,i ja bih vas zajebavao pogotovo kad ste neralni,medjutim treba voditi i normalne dijaloge.Cinjenica je da su nam ekipe smijesne,i vasa i nasa,ali eto Zeljo ima tog Amara koji nas izdize rezultatima,ali bogami igraci i igra su nam tu negdje u 5 deka.
Medjutim ono sto je meni fascinantno kod vas i davno nekad sam se raspravljao sa vama po forumu,kako ste se olako zbog papaka,odrekli svojih legendi i pljuvali po njima.
Preko noci su vam Husref,Mirza,Paja,Skoro .....,postali seljaci papci,supci,picke,a heroji su vam postali Blekic,Jovic,Huseinovic itd.
Za ovo ste iskljucivo vi krivi,jer ste vi pokrenuli hajku,na vase legende,vi ste ih popljuvali i otjerali.Pravili ste Huseinovica vecim pitarom od Mirze,Paje ili Skore.
Ja znam da ste vi kraljevi euforije,jer do juce je i Jovic,bio SR vako ili SIR onako,a sad mu **** pleme i slicno.
Ja se trudim biti realan,jer i ovim svojim kazem da se ovakvim Zeljom,mogu diciti ali u kurcu,ali ipak mislim da ste vi neprevazidjeni kraljevi euforije.
Nije moje da vam pametujem,ali ste u mnogome i vi krivi za ovu sitaciju,jer su vam papci nametnuli sistem vrijednosti koji je daleko od onog pravog Sarajeva.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE