posto sam vec jednom ovdje pisao da ja ne mogu da instaliram azuriranje na 5.0.1 (niko mi nije pokusao pomoci

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aha a evo na gsmarena pise za G3 "upgradable to v5.0", a za Nexus "upgradable to v5.0.1" pa vjerovatno zato..al poznato je da Nexus prvi dobija update cim izadje..treci je napisao/la:kod mene 5.0
0.1 mi nije ni nudjen
aparat - lg g3
ja mislim da je bht bio izbacio update za g3 ali ga brzo povukao, al cudi me kako to nisu dosad pustilirio_Ferdy88 je napisao/la:Meni Lollipop još nije stigao, na G3, na BHT-u, al' me to ne čudi obzirom na njihovu ažurnost
Kod mene je g3 i apdejtan jeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja mislim da je bht bio izbacio update za g3 ali ga brzo povukao, al cudi me kako to nisu dosad pustilirio_Ferdy88 je napisao/la:Meni Lollipop još nije stigao, na G3, na BHT-u, al' me to ne čudi obzirom na njihovu ažurnost
jel to samo kod tebe nema apdejta ili kod i ostalih nema?
Obala, akademija ona kod ovog novog mosta, tu ima za iPhone servis sto ja znamharisbokii je napisao/la:Pozz, gdje u sarajevu popraviti mobitel, precizniji da budem iphome 3gs
Hihihihihihi.GoonerGirl je napisao/la:Planiram tatu žicat da mi kupi neki dobar mobitel. Sada imam HTC One X. A sada kada izađe Samsung Galaxy S6 na proljeće voljela bih S5 jer će mu pasti cijena. A i može pod voduto mi treba, ja sam smotana hihi.
šta je pfdQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa aktiviraj sebi pfd i imaces sve prije ostalih pa tako i denim, ali ne zvanican
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], feniksptica, juka55, muhamedhulk i 12 gostiju.