Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

merdo21
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la merdo21 » 17 dec 2012, 22:50

elansa je napisao/la:slika
trebalo bi proc,sretno :D
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 dec 2012, 22:53

Milanista92 je napisao/la:Gragic under 14,5
B.Griffin under 19,5

sta mislis za ovu dvojicu ...
moze Griffin under, nije sigurno nista ali je ipak blizi underu (ne bih ga igrao ali kada bih, onda under), za Dragica stvarno ne znam :(
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2012, 23:00

SlevinKelevra je napisao/la:Nadam se da moderatori nece izbrisati ovaj post, a pisem ga zbog sopstvene potrebe da se osvrnem na ovu danasnju izbrisanu raspravu.
Kao prvo, ovaj podforum je sigurno broj jedan sto se kladionicarskih foruma tice u BiH a sigurno je i medju prvih 5 u regionu. Ovo znam po nekim prijateljima iz susjednih zemalja koji ga redovno prate. Moj prijedlog moderatorima i ljudima zaduzenim za ovaj dio foruma, da, u skladu sa reputacijom, ipak uvedu neke promjene i malo osvjeze stvari. Dakle, prema mom prijedlogu, postojale bi 3 glavne teme:
- Ova, koja bi sluzila za postove tipa: Arsenal 1, Chelsea 1, Real1 ..., Cekam Lakerse, misljenja? ,a u isto vrijeme koja bi sluzila kao chat, gdje bi forumasi raspravljali o cemu hoce vezanim za kladionicu;
- Tema Analize , gdje bi dosli do izrazaja ljudi kao sto je dr.van nostrand i jos nekoliko njih, koji se odlikuju odlicnim informacijama vezanim za neke parove i dogadjaje. Dakle, ovdje bi bilo obavezno da se o paru kaze pa bar 3-4 kvalitetne recenice;
- Tema Dobitni listici, gdje bi se vidjeli pobjednici.
Podforum bi izgledao uredno, pregledno i imao bi i vise poklonika nego sada.

Pozdrav!
To sve trenutno i ima malo bolje pogledaj pdf,ali se retko ko pridrzava toga.Pola godine mi je i trebalo da ljudima pokazem gde sta trebaju da pisu i na kraju se samo retki toga pridrzavaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 dec 2012, 23:07

Devil je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Nadam se da moderatori nece izbrisati ovaj post, a pisem ga zbog sopstvene potrebe da se osvrnem na ovu danasnju izbrisanu raspravu.
Kao prvo, ovaj podforum je sigurno broj jedan sto se kladionicarskih foruma tice u BiH a sigurno je i medju prvih 5 u regionu. Ovo znam po nekim prijateljima iz susjednih zemalja koji ga redovno prate. Moj prijedlog moderatorima i ljudima zaduzenim za ovaj dio foruma, da, u skladu sa reputacijom, ipak uvedu neke promjene i malo osvjeze stvari. Dakle, prema mom prijedlogu, postojale bi 3 glavne teme:
- Ova, koja bi sluzila za postove tipa: Arsenal 1, Chelsea 1, Real1 ..., Cekam Lakerse, misljenja? ,a u isto vrijeme koja bi sluzila kao chat, gdje bi forumasi raspravljali o cemu hoce vezanim za kladionicu;
- Tema Analize , gdje bi dosli do izrazaja ljudi kao sto je dr.van nostrand i jos nekoliko njih, koji se odlikuju odlicnim informacijama vezanim za neke parove i dogadjaje. Dakle, ovdje bi bilo obavezno da se o paru kaze pa bar 3-4 kvalitetne recenice;
- Tema Dobitni listici, gdje bi se vidjeli pobjednici.
Podforum bi izgledao uredno, pregledno i imao bi i vise poklonika nego sada.

Pozdrav!
To sve trenutno i ima malo bolje pogledaj pdf,ali se retko ko pridrzava toga.Pola godine mi je i trebalo da ljudima pokazem gde sta trebaju da pisu i na kraju se samo retki toga pridrzavaju.
Eh, one teme analize/nfl analize/kosarka

to sve pobrisat trebo bi.. i staviti temu samo jednu.. Ta tema bi mogla biti ova.. Ona tamo "chat, suplja" tu bi se moglo vec pisati ko je sta igrao danas npr neki tiket pobubao. i "dobitni tiketi" tu se zna sta se treba stavljat :D

Inace BETIS POVEO!!! AJMO KRAJ TEKME :D

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 dec 2012, 23:07

amarosim je napisao/la:OKC-Spursi 1 1,65 s.p.
Gosti bez Ginobilija zbog ozljede ledja,sto je veliki hendikep buduci da im jos uvijek nedostaje Leonard i Jackson tako da je rotacija vrlo slaba,OKC su uz Miami mozda i najbolja domacinska ekipa tako da moj pick ide vcrs na njih......
Wright 14,5 više premier
Cedeviti dolazi Siroki,ispali su iz EL pa će se sada maksimalno koncentrirati na Aba ligu,Cedevita ce vcrs biti bez Tomasa i Babica a Gelabale je otisao u Valenciju,vjerujem da ce Wright uzeti vcrs jedno 15 suteva,cuvat ce ga Sutalo koji je dobar obrambeni igrac ali se ove sezone zbog vece uloge vise cuva za napada.........
Cousins 16,5 vise premier
Sacramento ide Phoenixu,sinoc su izgubili od Denvera 20raz a uz to ozlijedio se Evans i 99posto nece igrati vcrs jer je u pitanju koljeno,zadnje tri utak je propustio i Thorthon..Cousins sinoc 19 poena za 33min uz sut 5-14,iako ga cuva Gortat,on moze preko ove granice jer je bez ove dvojice jedina prva napadacka vrijednost u Sacramenta(u wwinu je granica 18,5 a u hr-lutriji 17,5 i vec je pala na 1,55).....
Za hrabrije:
Strasbourg-le Mans 1 2.00
Domacini vrlo dobri ove sezone,vracaju im se nakon ozljeda dva igraca iz prve petorke Fitch i Aijnca a prije 10tak dana su doveli jos dva igraca(Duport i Shurna) koji su se pokazali kao prva pojacnja,kvota vec polako na njih
pada....Gosti dijele prvo mjesto ali su u losoj formi,zadnje kolo poraz kuci od Boulzaca(najlosija ekipa u ligi) pa u Eurocupu od Rige.....
Lin 10,5 više premier
Jeremy se vraca na mjesto zlocina i vjerujem da ce zeljeti da se pokaze u najboljem svijetlu u Madisonu,domacini ce biti bez Anthonya pa gosti imaju dobre sanse,iako igra kriminalno ove sezone uz povremene bljeskove,vrijedi pokusati,u hr-lutriji granica je 12,5......

ispratio sam strasbourg,svaka cast!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 dec 2012, 23:08

GGManUtd je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Almtuna -Leksand 2
Deportivo - Valladolid 0-2 gola
Braunschweig - Berlin 1

na 10 km
Ispratio, zajeba nas hokej samo :evil:
Jbg 3:3 zavrsise,cim si ti prepisao moram pasti :D

Ko mi izbrisa post gdje sam stavio Lens X/X jer sam ga dobio kao dojavu ?? :D

Ja i @citizen_X necemo vise pisati ovdje barem je i on tako rekao..tako da je ovo zadnji post..caooo 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 dec 2012, 23:12

Kapellen je napisao/la:
amarosim je napisao/la:OKC-Spursi 1 1,65 s.p.
Gosti bez Ginobilija zbog ozljede ledja,sto je veliki hendikep buduci da im jos uvijek nedostaje Leonard i Jackson tako da je rotacija vrlo slaba,OKC su uz Miami mozda i najbolja domacinska ekipa tako da moj pick ide vcrs na njih......
Wright 14,5 više premier
Cedeviti dolazi Siroki,ispali su iz EL pa će se sada maksimalno koncentrirati na Aba ligu,Cedevita ce vcrs biti bez Tomasa i Babica a Gelabale je otisao u Valenciju,vjerujem da ce Wright uzeti vcrs jedno 15 suteva,cuvat ce ga Sutalo koji je dobar obrambeni igrac ali se ove sezone zbog vece uloge vise cuva za napada.........
Cousins 16,5 vise premier
Sacramento ide Phoenixu,sinoc su izgubili od Denvera 20raz a uz to ozlijedio se Evans i 99posto nece igrati vcrs jer je u pitanju koljeno,zadnje tri utak je propustio i Thorthon..Cousins sinoc 19 poena za 33min uz sut 5-14,iako ga cuva Gortat,on moze preko ove granice jer je bez ove dvojice jedina prva napadacka vrijednost u Sacramenta(u wwinu je granica 18,5 a u hr-lutriji 17,5 i vec je pala na 1,55).....
Za hrabrije:
Strasbourg-le Mans 1 2.00
Domacini vrlo dobri ove sezone,vracaju im se nakon ozljeda dva igraca iz prve petorke Fitch i Aijnca a prije 10tak dana su doveli jos dva igraca(Duport i Shurna) koji su se pokazali kao prva pojacnja,kvota vec polako na njih
pada....Gosti dijele prvo mjesto ali su u losoj formi,zadnje kolo poraz kuci od Boulzaca(najlosija ekipa u ligi) pa u Eurocupu od Rige.....
Lin 10,5 više premier
Jeremy se vraca na mjesto zlocina i vjerujem da ce zeljeti da se pokaze u najboljem svijetlu u Madisonu,domacini ce biti bez Anthonya pa gosti imaju dobre sanse,iako igra kriminalno ove sezone uz povremene bljeskove,vrijedi pokusati,u hr-lutriji granica je 12,5......

ispratio sam strasbourg,svaka cast!
Galamio sam na tebe neki dan, jbg bio sam ljut, ali opet te pratim kada kosarku stavis tako da sam danas ispratio ove francuze, BRAVO!
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 17 dec 2012, 23:15

stomaklija je napisao/la:21:00 Reading - Arsenal(zg) (4+) 2,20
--------------------------------------
Ulog: 10KM
Payout: 22KM

18:00 Efes - Mersin(+13,5) 2 1,85
20:15 Braunschweig - Union Berlin X2 2,00
Ulog: 5KM
Payout: 18,50KM

20:30 U.Olimpija - Budućnost 1 1,55
20:45 Dumbarton - Hamilton 2 1,95
Ulog: 5KM
Payout: 15,10 KM

Olimpija pola koša, ccccc. Dobar 2 marke :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 dec 2012, 23:21

pintol_TM87 je napisao/la:Ascoli - Brescia 2 2.70

http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... id=1419227" onclick="window.open(this.href);return false;
tač daun ...nista cekamo ih u uzvratu i igramo 1..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 17 dec 2012, 23:21

Livnobet je napisao/la:Mene danas vuče:

Celta - Betis 2 @ 3,60 0:1
Gianna - PAOK 3+ @ 2,35 1:3

I jedno i drugo mi se čini kao value.
Betis za 9 mjesta bolji od Celte, mislim da je ovaj koef posljedica činjenice da je Celta prije par dana dobila Reala, ali ne treba zaboraviti činjenicu da je i Betis to uspio prije manje od mjesec dana. Istina, Celta je većinu bodova osvojila doma (12 od mogućih 21), ali niti Betis nije loš u gostima (13 od mogućih 21).

Gianna - PAOK od zadnjih pet međusobnih 4 su završila u overu
Laganini :D
Pupi04 je napisao/la:@Livnobet svaka cast drug za PAOK 3+,odlicna kvota ;)
:mrgreen:
Drago mi je da je netko ispratio

diego_juve
Kontakt:

Post Postao/la diego_juve » 17 dec 2012, 23:23

diego_juve je napisao/la:Lens - Guingamp (-3+) 1 @1.60
Reading - Arsenal (D/N) 1 @1.60
Celta - Betis **SP** 2 @3.70
Dumbarton - Hamilton (-3+) X2 @1.55
Memphis - Chicago (+6.5) 2 @1.85
Oklahoma - San Antonio (-206.5+) 2 @1.85
Okl-SAS/ Durant K. (-28.5+) 2 @1.85

Kvota: 92,95
NBA strucnjaci, kakve su sanse da mi prodje ovo sto je ostalo ? :D
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...

Bianconero, per sempre !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 dec 2012, 23:26

Livnobet je napisao/la:
Livnobet je napisao/la:Mene danas vuče:

Celta - Betis 2 @ 3,60 0:1
Gianna - PAOK 3+ @ 2,35 1:3

I jedno i drugo mi se čini kao value.
Betis za 9 mjesta bolji od Celte, mislim da je ovaj koef posljedica činjenice da je Celta prije par dana dobila Reala, ali ne treba zaboraviti činjenicu da je i Betis to uspio prije manje od mjesec dana. Istina, Celta je većinu bodova osvojila doma (12 od mogućih 21), ali niti Betis nije loš u gostima (13 od mogućih 21).

Gianna - PAOK od zadnjih pet međusobnih 4 su završila u overu
Laganini :D
Pupi04 je napisao/la:@Livnobet svaka cast drug za PAOK 3+,odlicna kvota ;)
Drago mi je da je netko ispratio
bravo mačkooo..nisam prepisao ali svaka cast za dubl...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 dec 2012, 23:26

moze li C. Paul 16.5 over :?:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 17 dec 2012, 23:33

aguero88_ je napisao/la:moze li C. Paul 16.5 over :?:
Ako ja prepišem, onda ne može. Hoćeš da ja igram over a ti under, pa kad dobiješ pare da djelimo?

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 17 dec 2012, 23:38

pintol_TM87 je napisao/la: bravo mačkooo..nisam prepisao ali svaka cast za dubl...

Evo i za večeras nešto (da se padne, da se ne kvari tradicija :D )

NFL:

Tennesse - NY Jets 2 @ 2,00

Kvota vani u padu na Jetse, Jetsi dobili oba međusobna u zadnje četiri godine. Tennesse u nizu od 3 poraza, Jetsi dvije pobjede imaju zaredom...
EDIT: Već i Premier srušio na 1,90 :mrgreen: Brzi su

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 dec 2012, 23:40

dajte sta za nbaa sigurice kakve,kvota 3-4
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 17 dec 2012, 23:57

harry_90 je napisao/la:
GGManUtd je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Almtuna -Leksand 2
Deportivo - Valladolid 0-2 gola
Braunschweig - Berlin 1

na 10 km
Ispratio, zajeba nas hokej samo :evil:
Jbg 3:3 zavrsise,cim si ti prepisao moram pasti :D

Ko mi izbrisa post gdje sam stavio Lens X/X jer sam ga dobio kao dojavu ?? :D

Ja i @citizen_X necemo vise pisati ovdje barem je i on tako rekao..tako da je ovo zadnji post..caooo 8-)
zasto nebi pisali, kome se ne svidja to sto vi pisete, ili ja ili huso haso, neka ne cita, i neka ne prati, ima i drugih forumasa, mislim da bi trebali nastaviti, ja cesce pratim, manje komentarisem, urijetko, ali sam vidio da ste vi jedni od boljih, i jedni ste od rijedjih koje vrijedi pratiti...
...rob do bagro...

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 18 dec 2012, 01:13

Vjerovatno bi se svi kolektivno trebali oprostiti od kladjenja jer ova dvojica nece vise ovdje da postavljaju svoje parove.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 18 dec 2012, 03:53

STEVEN je napisao/la:Vjerovatno bi se svi kolektivno trebali oprostiti od kladjenja jer ova dvojica nece vise ovdje da postavljaju svoje parove.

mozes komotno :lol: ;)

Citizen-X je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:yebo to igraj hjuston kv 5.00 :mrgreen:
Ma ja sam na male pare igr'o keca na Detroit. Zašto? Zakon velikih brojeva. Ništa pametno, odigrano na čist osjećaj. Mislim da je ovo Clippersima najbolji start u posljednjih 30-ak godina i mogli bi danas "fasovati". Il', ako se ne smije opaliti jedinica, uvijek postoji opcija kontrahendikepa. Mogu to domaći održati na ispod 8 poena. :D
http://www.rezul" onclick="window.open(this.href);return false; tati.com/utakmica/SnfxbZJj/#omjer;overall

i hajd ti meni reci je l ovo vrijedno odigrat kvotu 1.15 :mrgreen: - ni mrtav :mrgreen:
ko je htio - mog'o je dobit ;)

dov'djenja i prijatno
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 18 dec 2012, 07:40

Evo jedan veseli od juce ... naravno na srecu na 0,50 - 52.5 KM :D
http://prntscr.com/mi59n" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.