trebalo bi proc,sretnoelansa je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
trebalo bi proc,sretnoelansa je napisao/la:
moze Griffin under, nije sigurno nista ali je ipak blizi underu (ne bih ga igrao ali kada bih, onda under), za Dragica stvarno ne znamMilanista92 je napisao/la:Gragic under 14,5
B.Griffin under 19,5
sta mislis za ovu dvojicu ...
To sve trenutno i ima malo bolje pogledaj pdf,ali se retko ko pridrzava toga.Pola godine mi je i trebalo da ljudima pokazem gde sta trebaju da pisu i na kraju se samo retki toga pridrzavaju.SlevinKelevra je napisao/la:Nadam se da moderatori nece izbrisati ovaj post, a pisem ga zbog sopstvene potrebe da se osvrnem na ovu danasnju izbrisanu raspravu.
Kao prvo, ovaj podforum je sigurno broj jedan sto se kladionicarskih foruma tice u BiH a sigurno je i medju prvih 5 u regionu. Ovo znam po nekim prijateljima iz susjednih zemalja koji ga redovno prate. Moj prijedlog moderatorima i ljudima zaduzenim za ovaj dio foruma, da, u skladu sa reputacijom, ipak uvedu neke promjene i malo osvjeze stvari. Dakle, prema mom prijedlogu, postojale bi 3 glavne teme:
- Ova, koja bi sluzila za postove tipa: Arsenal 1, Chelsea 1, Real1 ..., Cekam Lakerse, misljenja? ,a u isto vrijeme koja bi sluzila kao chat, gdje bi forumasi raspravljali o cemu hoce vezanim za kladionicu;
- Tema Analize , gdje bi dosli do izrazaja ljudi kao sto je dr.van nostrand i jos nekoliko njih, koji se odlikuju odlicnim informacijama vezanim za neke parove i dogadjaje. Dakle, ovdje bi bilo obavezno da se o paru kaze pa bar 3-4 kvalitetne recenice;
- Tema Dobitni listici, gdje bi se vidjeli pobjednici.
Podforum bi izgledao uredno, pregledno i imao bi i vise poklonika nego sada.
Pozdrav!
Eh, one teme analize/nfl analize/kosarkaDevil je napisao/la:To sve trenutno i ima malo bolje pogledaj pdf,ali se retko ko pridrzava toga.Pola godine mi je i trebalo da ljudima pokazem gde sta trebaju da pisu i na kraju se samo retki toga pridrzavaju.SlevinKelevra je napisao/la:Nadam se da moderatori nece izbrisati ovaj post, a pisem ga zbog sopstvene potrebe da se osvrnem na ovu danasnju izbrisanu raspravu.
Kao prvo, ovaj podforum je sigurno broj jedan sto se kladionicarskih foruma tice u BiH a sigurno je i medju prvih 5 u regionu. Ovo znam po nekim prijateljima iz susjednih zemalja koji ga redovno prate. Moj prijedlog moderatorima i ljudima zaduzenim za ovaj dio foruma, da, u skladu sa reputacijom, ipak uvedu neke promjene i malo osvjeze stvari. Dakle, prema mom prijedlogu, postojale bi 3 glavne teme:
- Ova, koja bi sluzila za postove tipa: Arsenal 1, Chelsea 1, Real1 ..., Cekam Lakerse, misljenja? ,a u isto vrijeme koja bi sluzila kao chat, gdje bi forumasi raspravljali o cemu hoce vezanim za kladionicu;
- Tema Analize , gdje bi dosli do izrazaja ljudi kao sto je dr.van nostrand i jos nekoliko njih, koji se odlikuju odlicnim informacijama vezanim za neke parove i dogadjaje. Dakle, ovdje bi bilo obavezno da se o paru kaze pa bar 3-4 kvalitetne recenice;
- Tema Dobitni listici, gdje bi se vidjeli pobjednici.
Podforum bi izgledao uredno, pregledno i imao bi i vise poklonika nego sada.
Pozdrav!
amarosim je napisao/la:OKC-Spursi 1 1,65 s.p.
Gosti bez Ginobilija zbog ozljede ledja,sto je veliki hendikep buduci da im jos uvijek nedostaje Leonard i Jackson tako da je rotacija vrlo slaba,OKC su uz Miami mozda i najbolja domacinska ekipa tako da moj pick ide vcrs na njih......
Wright 14,5 više premier
Cedeviti dolazi Siroki,ispali su iz EL pa će se sada maksimalno koncentrirati na Aba ligu,Cedevita ce vcrs biti bez Tomasa i Babica a Gelabale je otisao u Valenciju,vjerujem da ce Wright uzeti vcrs jedno 15 suteva,cuvat ce ga Sutalo koji je dobar obrambeni igrac ali se ove sezone zbog vece uloge vise cuva za napada.........
Cousins 16,5 vise premier
Sacramento ide Phoenixu,sinoc su izgubili od Denvera 20raz a uz to ozlijedio se Evans i 99posto nece igrati vcrs jer je u pitanju koljeno,zadnje tri utak je propustio i Thorthon..Cousins sinoc 19 poena za 33min uz sut 5-14,iako ga cuva Gortat,on moze preko ove granice jer je bez ove dvojice jedina prva napadacka vrijednost u Sacramenta(u wwinu je granica 18,5 a u hr-lutriji 17,5 i vec je pala na 1,55).....
Za hrabrije:
Strasbourg-le Mans 1 2.00
Domacini vrlo dobri ove sezone,vracaju im se nakon ozljeda dva igraca iz prve petorke Fitch i Aijnca a prije 10tak dana su doveli jos dva igraca(Duport i Shurna) koji su se pokazali kao prva pojacnja,kvota vec polako na njih
pada....Gosti dijele prvo mjesto ali su u losoj formi,zadnje kolo poraz kuci od Boulzaca(najlosija ekipa u ligi) pa u Eurocupu od Rige.....
Lin 10,5 više premier
Jeremy se vraca na mjesto zlocina i vjerujem da ce zeljeti da se pokaze u najboljem svijetlu u Madisonu,domacini ce biti bez Anthonya pa gosti imaju dobre sanse,iako igra kriminalno ove sezone uz povremene bljeskove,vrijedi pokusati,u hr-lutriji granica je 12,5......
Jbg 3:3 zavrsise,cim si ti prepisao moram pastiGGManUtd je napisao/la:Ispratio, zajeba nas hokej samoharry_90 je napisao/la:Almtuna -Leksand 2
Deportivo - Valladolid 0-2 gola
Braunschweig - Berlin 1
na 10 km
Galamio sam na tebe neki dan, jbg bio sam ljut, ali opet te pratim kada kosarku stavis tako da sam danas ispratio ove francuze, BRAVO!Kapellen je napisao/la:amarosim je napisao/la:OKC-Spursi 1 1,65 s.p.
Gosti bez Ginobilija zbog ozljede ledja,sto je veliki hendikep buduci da im jos uvijek nedostaje Leonard i Jackson tako da je rotacija vrlo slaba,OKC su uz Miami mozda i najbolja domacinska ekipa tako da moj pick ide vcrs na njih......
Wright 14,5 više premier
Cedeviti dolazi Siroki,ispali su iz EL pa će se sada maksimalno koncentrirati na Aba ligu,Cedevita ce vcrs biti bez Tomasa i Babica a Gelabale je otisao u Valenciju,vjerujem da ce Wright uzeti vcrs jedno 15 suteva,cuvat ce ga Sutalo koji je dobar obrambeni igrac ali se ove sezone zbog vece uloge vise cuva za napada.........
Cousins 16,5 vise premier
Sacramento ide Phoenixu,sinoc su izgubili od Denvera 20raz a uz to ozlijedio se Evans i 99posto nece igrati vcrs jer je u pitanju koljeno,zadnje tri utak je propustio i Thorthon..Cousins sinoc 19 poena za 33min uz sut 5-14,iako ga cuva Gortat,on moze preko ove granice jer je bez ove dvojice jedina prva napadacka vrijednost u Sacramenta(u wwinu je granica 18,5 a u hr-lutriji 17,5 i vec je pala na 1,55).....
Za hrabrije:
Strasbourg-le Mans 1 2.00
Domacini vrlo dobri ove sezone,vracaju im se nakon ozljeda dva igraca iz prve petorke Fitch i Aijnca a prije 10tak dana su doveli jos dva igraca(Duport i Shurna) koji su se pokazali kao prva pojacnja,kvota vec polako na njih
pada....Gosti dijele prvo mjesto ali su u losoj formi,zadnje kolo poraz kuci od Boulzaca(najlosija ekipa u ligi) pa u Eurocupu od Rige.....
Lin 10,5 više premier
Jeremy se vraca na mjesto zlocina i vjerujem da ce zeljeti da se pokaze u najboljem svijetlu u Madisonu,domacini ce biti bez Anthonya pa gosti imaju dobre sanse,iako igra kriminalno ove sezone uz povremene bljeskove,vrijedi pokusati,u hr-lutriji granica je 12,5......
ispratio sam strasbourg,svaka cast!
stomaklija je napisao/la:21:00 Reading - Arsenal(zg) (4+) 2,20
--------------------------------------
Ulog: 10KM
Payout: 22KM
18:00 Efes - Mersin(+13,5) 2 1,85
20:15 Braunschweig - Union Berlin X2 2,00
Ulog: 5KM
Payout: 18,50KM
20:30 U.Olimpija - Budućnost 1 1,55
20:45 Dumbarton - Hamilton 2 1,95
Ulog: 5KM
Payout: 15,10 KM
tač daun ...nista cekamo ih u uzvratu i igramo 1..pintol_TM87 je napisao/la:Ascoli - Brescia 2 2.70
http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... id=1419227" onclick="window.open(this.href);return false;
LaganiniLivnobet je napisao/la:Mene danas vuče:
Celta - Betis 2 @ 3,60 0:1
Gianna - PAOK 3+ @ 2,35 1:3
I jedno i drugo mi se čini kao value.
Betis za 9 mjesta bolji od Celte, mislim da je ovaj koef posljedica činjenice da je Celta prije par dana dobila Reala, ali ne treba zaboraviti činjenicu da je i Betis to uspio prije manje od mjesec dana. Istina, Celta je većinu bodova osvojila doma (12 od mogućih 21), ali niti Betis nije loš u gostima (13 od mogućih 21).
Gianna - PAOK od zadnjih pet međusobnih 4 su završila u overu
Pupi04 je napisao/la:@Livnobet svaka cast drug za PAOK 3+,odlicna kvota
NBA strucnjaci, kakve su sanse da mi prodje ovo sto je ostalo ?diego_juve je napisao/la:Lens - Guingamp (-3+) 1 @1.60
Reading - Arsenal (D/N) 1 @1.60
Celta - Betis **SP** 2 @3.70
Dumbarton - Hamilton (-3+) X2 @1.55
Memphis - Chicago (+6.5) 2 @1.85
Oklahoma - San Antonio (-206.5+) 2 @1.85
Okl-SAS/ Durant K. (-28.5+) 2 @1.85
Kvota: 92,95
bravo mačkooo..nisam prepisao ali svaka cast za dubl...Livnobet je napisao/la:LaganiniLivnobet je napisao/la:Mene danas vuče:
Celta - Betis 2 @ 3,60 0:1
Gianna - PAOK 3+ @ 2,35 1:3
I jedno i drugo mi se čini kao value.
Betis za 9 mjesta bolji od Celte, mislim da je ovaj koef posljedica činjenice da je Celta prije par dana dobila Reala, ali ne treba zaboraviti činjenicu da je i Betis to uspio prije manje od mjesec dana. Istina, Celta je većinu bodova osvojila doma (12 od mogućih 21), ali niti Betis nije loš u gostima (13 od mogućih 21).
Gianna - PAOK od zadnjih pet međusobnih 4 su završila u overu
Pupi04 je napisao/la:@Livnobet svaka cast drug za PAOK 3+,odlicna kvota![]()
Drago mi je da je netko ispratio
Ako ja prepišem, onda ne može. Hoćeš da ja igram over a ti under, pa kad dobiješ pare da djelimo?aguero88_ je napisao/la:moze li C. Paul 16.5 over
pintol_TM87 je napisao/la: bravo mačkooo..nisam prepisao ali svaka cast za dubl...
zasto nebi pisali, kome se ne svidja to sto vi pisete, ili ja ili huso haso, neka ne cita, i neka ne prati, ima i drugih forumasa, mislim da bi trebali nastaviti, ja cesce pratim, manje komentarisem, urijetko, ali sam vidio da ste vi jedni od boljih, i jedni ste od rijedjih koje vrijedi pratiti...harry_90 je napisao/la:Jbg 3:3 zavrsise,cim si ti prepisao moram pastiGGManUtd je napisao/la:Ispratio, zajeba nas hokej samoharry_90 je napisao/la:Almtuna -Leksand 2
Deportivo - Valladolid 0-2 gola
Braunschweig - Berlin 1
na 10 km![]()
Ko mi izbrisa post gdje sam stavio Lens X/X jer sam ga dobio kao dojavu ??![]()
Ja i @citizen_X necemo vise pisati ovdje barem je i on tako rekao..tako da je ovo zadnji post..caooo
STEVEN je napisao/la:Vjerovatno bi se svi kolektivno trebali oprostiti od kladjenja jer ova dvojica nece vise ovdje da postavljaju svoje parove.
ko je htio - mog'o je dobitCitizen-X je napisao/la:http://www.rezul" onclick="window.open(this.href);return false; tati.com/utakmica/SnfxbZJj/#omjer;overallMonolog je napisao/la:Ma ja sam na male pare igr'o keca na Detroit. Zašto? Zakon velikih brojeva. Ništa pametno, odigrano na čist osjećaj. Mislim da je ovo Clippersima najbolji start u posljednjih 30-ak godina i mogli bi danas "fasovati". Il', ako se ne smije opaliti jedinica, uvijek postoji opcija kontrahendikepa. Mogu to domaći održati na ispod 8 poena.Citizen-X je napisao/la:yebo to igraj hjuston kv 5.00
i hajd ti meni reci je l ovo vrijedno odigrat kvotu 1.15- ni mrtav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.