StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jan 2023, 00:17
mnon46 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:23
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:42
Fudbalski klub Sarajevo je prema našim informacijama kaznilo fudbalere i stručni štab sa smanjenjem plate za 50 odsto u prethodna tri mjeseca.
Razlog tome su loši rezultati u prošloj polusezoni gdje su igrači sa stadiona “Asim Ferhatović Hase” završili na petom mjestu sa 25 bodova, odnosno 14 manje od prvoplasiranog Zrinjskog.
Sarajevo je takođe ispalo i u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine od ekipe Čelika iz Zenice nakon slabijeg izvođenja penala, a već su doživjeli i par promjena na klupi, tako da bi ih u narednom dijelu sezone trebao voditi Mirza Varešanović.
Ekipa Sarajeva će prvi meč u drugom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrati protiv Zrinjskog krajem februara.
Komshije ako Vam treba novca mi ga imamo
Svjeza zavrsena akcija prikupljanja sredstava
Nemojte momcima uzimat toliki novac
GREHOTA JE
Jedan mjesec naših plata da finansirate, ugasili bi se.
Što bi finansirali kad smo s 5 puta jeftinijom ekipom ispred vas na tabeli i nismo ispali iz kupa od zeničkih srednjoškolaca za razliku od vas.
Jesenji poredak na tabeli relevantan vašim pričama da se treba vama dati titula jer ste nas 2x dobili, to što ste imali koji bod manje je nebitno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.