FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 23:54

Barend je napisao/la:Šteta. ipak ste imali veći posjed.
Dobro.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 apr 2014, 23:55

:wave:
slika

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 apr 2014, 23:57

Moras biti genijalan trener kad ne mozes iz pet pokusaja dobiti ekipu u sezoni, jos te ljudi i nadigraju svih pet puta a imas trostruko skuplji tim. Pa ljudi se pate da izvedu loptu kod gol-auta a stvaranje sanse je nepoznat pojam. Izmjenu nije pogodio nijednom u sezoni. Al' hajd opet nije sve ni do njega jer odavno nije postojala ekipa sa vise prevara od igraca.
ser del barça es el millor que hi ha !

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 apr 2014, 00:01

Vise sam vidio Ronalda sinoć na klupi nego Messia veceras na terenu.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 apr 2014, 00:02

Amar Dzeko je napisao/la:Vise sam vidio Ronalda sinoć na klupi nego Messia veceras na terenu.
+1
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 apr 2014, 00:09

Valjda se opametimo sad.
Mrtva igra,sve mrtvo,mrtvi igrači,mrtav trener.
Pinto je skinuo par 100%-tnih zicera,svaka čast,i Neymar je imao želju,ali ne i prostora i zraka od Atleticovih igrača.
Prošla je bolja momčad i idemo dalje.
Ali da,ova ekipa itekako i živi i igra u prošlosti.
Keep walking.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 apr 2014, 00:40

valjda se malo raščistilo od onih hejtera i trolera

1- Koke 12.2 Km
2- Xavi 11.8 Km
3- Gabi 11.7 Km

ljudi nas ubili trkom i zalaganjem, svaki duel je bio njihov, svaka lopta u zraku njihova....sramota da najstariji igrac Xavi pretrci najviše kilometara (a svaku tekmu istrci preko cenera) i da pokaže najviše htijenja....na kraju je i on popizdio na ostatak ekipe.

Messi 6.8 Km :shock: i šta onda reci za ove njegove šetnje kroz citavu ovu sezonu :eh:

Martino: "Nismo htjeli da Messi puno ucestvuje u igri" :bow: :bow: genijalan je Otac, genijalan prvo sa promašenim taktikama, a sa izjavama nakon meca pogotovu....yebe nas u zdrav mozak, ekvivalentno Alvesu koji nas kara abnormalnim centaršutevima....njih dvojica moraju podhitno ici iz Barce.
yebo me svak' ako ni Eusebio Sacristan iz Barce B ne bi imao više autoriteta nad igracima i taktickog znanja.

Iniesta je odigrao sramno i sasvim zasluženo zamjenjen :thumbdown: ...Fabregas je žrtva Tatinih pizdarija :!: i prestanite više pljuvati Cesca :oops: ...covjek se i veceras trudio, iako ne zna ni on jadnik šta zapravo igra na terenu i koja mu je uloga data damn ovo sa njim se odavno vuce.
U odbrani je Bartra pokazao više od Mascherana kojeg siluje svaki igrac visociji od 175 cm (pa tako i Adrian veceras)....Marc je uzeo skoro sve duele (i zracne i na zemlji), doduše jednom mu je pobjegao Diego i zamalo gol (šut sa strane)
Pokušati se skupiti do kraja prvenstva i odigrati to finale Kupa, pa šta bude....problem je što na ljeto ne možemo prvo otjerati 5-6 ublehaša, što je prioritet - pa tek onda dovoditi...yebeni transfer ban je uletio u najgori momenat.
Prošle godine su se izvukli na titulu i nisu krenuli u remont ekipe (Rosell nije imao muda nakon one blamaže od Bayerna), pa su u ovu sezonu ušli hazarderski sa nekim marginalcem Martinom i evo vidimo rezultate.
Moram pohvaliti Neymara koji se zaista trudio i borio, ali je jak ko krpa na vjetru :?
Mora nabaciti mišicnu masu, inace ce otresati ko slinu u svakom duelu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 apr 2014, 00:44

Navratio da vidim sta pljuvaci pisu . Ne navija se tako za klub , djeco draga , i kada gubis kao fan kluba kakav je Barca trebas ostati ponosan a pogotovu ne treba olajavati generaciju koju su mnogi svjetski strucnjaci proglasili za najbolju svih vremena , i koja vam je toliko radosti donijela , trofeja i predobrih utakmica . Uostalom , kritika sama po sebi moze donijeti dobro ali ono sto mozes ovde procitati granici se sa ludoscu i gluposcu .

Cestitam Atleticu na prolazu , moj dojam je da su vise zeljeli pobijedu , vise su se zalagali , bili konkrektniji i cvrsi , sto im je donijelo i prolaz . Defintivno je primjetno da ovoj ekipi trebaju neke promijene , osvjezenja , neki novi klinci zeljni trofeja i dokazivanja uz jos jednu konstataciju , opet moje licno misljenje , da Martino nije kalibar za Barcelonu . To ne znaci da ga krivim za poraz , ali nema mi igra onaj prepoznatljivi smek koji nas je krasio , sve se svodi na individualne osobine , a moze to dosta bolje . Bilo je nekih sansi , jako lose reakcije kod istih , ali Atletico sasvim zasluzeno prolazi dalje i treba im cestitati .

Laku noc , draga djeco ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2014, 00:46

let3 je napisao/la:
Messi 6.8 Km
Upravo ono o čemu pričam zadnjih mjeseci.
Koliko god mi je jedan od najdražijih igrača danas, ovo je za svaku osudu. FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 apr 2014, 00:59

Messi se cuva za Svjetsko... Samo je u El Clasicu odigrao solidno i trudio se.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 apr 2014, 01:01

Consigliere je napisao/la:Messi se cuva za Svjetsko... Samo je u El Clasicu odigrao solidno i trudio se.
Jasno je to, samo za šta se cuva u krajnjoj liniji :?: ...za četvrtfinale SP, koji je maximalni domet one limitirane Argentine.

e jest mu pametno cuvanje :lol:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 10 apr 2014, 01:20

:thumbup:
messilla je napisao/la:Ja ne znam koji qrac realovci trolaju, bas mi je ono nidje veze s vezom.

Odradila ih najgora Barcelona u posljednjih pet godina i to dva puta :lol:, odradio ih juce Dortmund vile ih pronosale. I onda oni dodju da nesto podjebaju. :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 apr 2014, 01:22

Čitam komentare na forumima i facebooku i opet sve po starom. Golman, stoperi, desni bek... pa nešto kontam garant bi odradili neku poštenu akciju večeras da smo imali drugi stoperski par i Ter Stegena na golu. :mrgreen:

Potreban je remont a pare za isti ćemo namaknuti prodajom Alvesa, Alexisa, Tella, Dos Santosa, Mascherana i Songa. To je vruća roba i mnogi menađeri će dati pare za njih jer naravno oni nemaju TV i nisu u stanju gledati o kakvim se igračima radi.
Don't hate what you don't understand.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 10 apr 2014, 01:26

Ma da uzmete Hummelsa,i ono sto vam treba najvise napadac klasicni(Eto,Vila,Ibra) recimo sad Costa tvrdim da bi opet bili najjaci
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 apr 2014, 01:27

Prije svega, potreban je novi trener. Neko ko ce ih natjerat da pisaju krv opet.

slika

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 apr 2014, 01:31

Realno kad je pobjegao onaj što je imao ogroman kredit i autoritet, teško je očekivati da se neko ko ima šta da izgubi prihvati borbe sa vjetrenjačama.
Don't hate what you don't understand.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 apr 2014, 01:36

Nikada , ali bas nikada necu zaboraviti onaj podatak sa Camp Nou gdje je Barcelona dobila Reala 5:0 kada je ekipa pretrcala 123 km.Takvi znalci da toliko trce , pa to je rapsodija.Gusis protivnika, ubijas sve pozitivno sto ima trkom , sve sto napravis, napravis na trku , ubacivanja , rotiranje pozicija i mastovitost.Ova Barcelona nema apsolutno nista od toga i ne cudi sto klekne ovako brzo.Ovi isti igraci su pri vodstvu od 5:0 vrsili presing kada izgube loptu kao da gube tim rezultatom.

Novi trener je definitivno potreban , Martino je doveden vjerovatno radi ocuvanja zdravlja Messija i tempiranja forme pred Svjetsko :mrgreen:

Podatak od nepunih 7 km pretrcanih u 4-finalu LP je zabrinjavajuci po citav klub.Ipak je rjec o modernom fudbalu gdje ekipa ispasta radi pojedinca :hmmmmm:

Najveci je genije Svih vremena , oprostio bi mu i da lezi 90 minuta ali ne zelim vidjeti ovaj tim kako pada jer sam siguran da ima tu materijala da se stvori nova zlatna era.Proci ce i Svjetsko , nadat' se da ce nakon toga ekipa skinti neko breme i fercerati kao u najbolje dane :mrgreen:
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 10 apr 2014, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 apr 2014, 01:36

Donnie Darko je napisao/la:Prije svega, potreban je novi trener. Neko ko ce ih natjerat da pisaju krv opet.

slika
pa ni Pep ih nije mogao natjerati na to u svojoj zadnjoj sezoni, a kamoli neki švabo (uz dužno poštovanje Kloppu)....pojeli bi ga za 5 dana, yebena je to banda. Messi se može šetati i trckarati po 6 kilometara u četrvrtfinalima LP...neviđeni hadžija :!: ...ja mislim da i u manje ozbiljnim klubovima od Barce takva nonšalancija bi rezultirala automatskim protjerivanjem iz tima.
A nije ni Klopp baš toliko lud da dolazi u sadašnju Barcu ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 apr 2014, 02:08

bparena je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Glavni krivac za ovo stanje Barcelone je Rossel.Spiskao na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves.
Ti si .... Necu da napisem jer cu ban dobri, al stvarno mi ides na qrac vise s tim..
Lillard - covjek je u pravu. Svaka nasutana lopta u nase polje je zivi horror. Vidio si i sam.
Ti si stvarno izgubljen slucaj.Jel ti vidis sta citiras, a sta govoris?
27.10.2020

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 apr 2014, 09:23

Nemoj beze prozivke. Znam ja za sto sam rekao da je covjek u pravu. Za ovo....
"...na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves... Svaka nasutana lopta u nase polje je zivi horror." Eh sad nisam znao da njih dvojica imaju tu komunikaciju, ali ja znam sta sam mislio. Ponavljam covjek je apsolutno u pravu za ovo:
"na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.