Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 08:30

zveng ! :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 07 apr 2012, 11:10

Dobro troju :D

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 07 apr 2012, 15:28

Ej raja imam problem.
Kupio sam Samsung Galaxy S i instalirao sam facebook na njega. Ugasen mi je fb na njemu, ali raji pise da sam online, tako da sam u principu tamo online 24h. Imam internet na mobu pored wi-fi. Zna li ko kako da rijesim, ili ako nista da iskljucim net sa moba ??? Hitno.. Hvala.
Nad nama nebo ima da gori!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 15:35

Vracam se iz Travnika kad 6-7 auta ispred mene udes,preleti lik u lasvu.U pm vadi ga,on izgubljen ne moze nista reci,a mi ne znamo imal iko u autu.Tek nakon 5-10 minuta jedva rece da mu je u autu mama,i ona je izvadjena ne znam jel ziva,cisto sumnjam da jest.A bgt ja losineee
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2012, 15:39

Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
Keep walking.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 15:42

Cautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji Sarajeva
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2012, 15:49

Senaid L.F.C je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji Sarajeva
Aha,hvala :D Čuj Srbija? Koja ironija,čoviječe :roll:
Keep walking.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 15:51

Cautinho je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
Aha,hvala :D Čuj Srbija? Koja ironija,čoviječe :roll:
nije ironija nego su stolice stvarno uvezene iz srbije za ovu prigodu
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 apr 2012, 15:55

Emir ZENICA je napisao/la:Vracam se iz Travnika kad 6-7 auta ispred mene udes,preleti lik u lasvu.U pm vadi ga,on izgubljen ne moze nista reci,a mi ne znamo imal iko u autu.Tek nakon 5-10 minuta jedva rece da mu je u autu mama,i ona je izvadjena ne znam jel ziva,cisto sumnjam da jest.A bgt ja losineee
A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2012, 15:58

Ma znam,kažem ironija,jel stvarno je.Stvarno ono,da čovijek stane i razmisli.
Keep walking.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 16:04

Cautinho je napisao/la:Ma znam,kažem ironija,jel stvarno je.Stvarno ono,da čovijek stane i razmisli.
jadno eto sta reci,pa nismo valjda toliko jadna drzava da ne mozemo napraviti 11541 stolicu,ironicno kao sto ti kazes
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 16:05

Unknown Genius je napisao/la: A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...
Jel sa Hamide ? (hamida ili jalija ? ) Valjda je pretico i auto mu izaslo u susret i da ne udari u auto u branik direkt i propadne u Lasvu,al on nije bio vezan pa je iskocio iz auta,u soku nije mogao reci da mu je mama u autu.Sreca neka doktorica bila,pomagala joj,al mislim da je kasno da nema pomoci.Ako je poginula,zao mi je strasno.Jos mi u glavi slike kako joj pomazu,a ona krvava sva ..aaaaaaaaaaaaa
Volim te Celik ! ! !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2012, 16:10

Loše pravo :?
DRUG NEBI TI PUNCA

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 apr 2012, 16:13

Emir ZENICA je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la: A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...
Jel sa Hamide ? (hamida ili jalija ? ) Valjda je pretico i auto mu izaslo u susret i da ne udari u auto u branik direkt i propadne u Lasvu,al on nije bio vezan pa je iskocio iz auta,u soku nije mogao reci da mu je mama u autu.Sreca neka doktorica bila,pomagala joj,al mislim da je kasno da nema pomoci.Ako je poginula,zao mi je strasno.Jos mi u glavi slike kako joj pomazu,a ona krvava sva ..aaaaaaaaaaaaa
Sa Hamide je on ja mislim. Prezivaju se Šido oni, bio mu otac nedavno kod mog starog.
Nisu uspjeli mater mu spasiti, kažem ti maloprije zovu i kažu da je ona poginula. Ne mogu ni ja da vjerujem, zbog gluposti život ode jbo ovo sve više...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 16:16

Unknown Genius je napisao/la: Sa Hamide je on ja mislim. Prezivaju se Šido oni, bio mu otac nedavno kod mog starog.
Nisu uspjeli mater mu spasiti, kažem ti maloprije zovu i kažu da je ona poginula. Ne mogu ni ja da vjerujem, zbog gluposti život ode jbo ovo sve više...
A **** ga tito..A gdje ce je spasit zena 10 minuta pod vodom bila,auto naopako okrenuto.A 2 vrata auto ima.A jest mi krivo jarane,daj boze da ja veceras normalno zaspim.Bas radi gluposti
Volim te Celik ! ! !

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 07 apr 2012, 16:23

:cry: :shock:

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 07 apr 2012, 16:43

:( :(
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2012, 18:05

Izgleda da je nas je bazeni poslušo i postao huligan :lol:

Prekid u Bihaću: Sudija završio u Domu zdravlja

http://sportsport.ba/bh_fudbal/prekid-u ... vlja/78141" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 apr 2012, 18:10

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 apr 2012, 18:11

bagrcavi je napisao/la:Izgleda da je nas je bazeni poslušo i postao huligan :lol:

Prekid u Bihaću: Sudija završio u Domu zdravlja

http://sportsport.ba/bh_fudbal/prekid-u ... vlja/78141" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja taman pohvalio Prvu ligu neki dan, rekoh nema nemilih scena kao u PL-i i Kupu kad ono ovaj prekid. :roll: :lol:

@legenda

Rekoh ja tebi 1 ili 2 razlike, mada je moglo biti komotno i 3-0 jer su ovi tvoji tanki skroz. Samo se nešta bune, svađaju, komentarišu, udomaćili se pravo k'o da su u Goraždu. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, Semrush [Bot], VensanKasel i 14 gostiju.