Postao/la DzoleZeljo » 18 mar 2013, 21:17
Kemal Alispahic je negdje vani, (bar koliko ja znam po zadnjem izvoru koji sam imao), mislim cak Katar, i nema teorije da mu FK Sarajevo moze nadomjestiti primanjakoja gore ima...
Husref Musemić
Mehmed Janjoš
Dženan Uščuplić
Almir Turković
Mirza Varešanović
Kemal Alihodžić
Milomir Odović
Vlado Čapljić
Demir Hotić
Džemaludin Mušović
Blaž Slišković
Ćiro Blažević
Vlado Jagodić
Lothar Mathauss
Jirži Plišek
Abdulah Ibraković
Ivo Ištuk
Denijal Pirić
EDIT: Mozda u ovom trenutku zaista ovi boldirano (crveni) mogu nesto uciniti vise od ocekivanog za ovaj klub. Ostali, ili nisu u poziciji radi mandata koje trenuntno imaju, ili nisu pozeljni, ili ih ne mozete priustiti... ;)Ali kako god, mislim ipak da ce biti postaljen onaj koji bude najvise odgovorao onim ljudima koji dovode igraca u FK Sarajevo i kojem ce uprava praviti sastav. Ranije sam danas pisao, Musemic nije taj tip covjeka, i tok se kopira politika "ala Mamic" mozete slobodno njega zaobici. (E sada mozda se desi cudo u tome svemu, a jos mu pojedini clanovi iz FK Sarajevo u vremenu njegovog mandata duguju debele pare). Za Capljica isti slucaj, covjek je i napusti Slaviju unatoc veoma dobrom rezultata u prvom dijelu, jer su pojedini pokusali, petljali u njegov posao...
Za Janjosa i Istuka nisam upoznat. Ali Cala je uvijek bio raja, pa kako kod da bude, bilo bi mi drago opet ga vidjeti na klupi Sarajeva.
Zadnja izmjena:
DzoleZeljo, dana/u 18 mar 2013, 21:25, ukupno mijenjano 3 puta.