FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

champions1921

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la champions1921 » 18 mar 2013, 19:55

hilmo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Demir Hotic.. Salim se naravno.. Trebate izvrsiti pritisak da bude Musemic jer trenutno za vas nema bolje opcije a da je slobodan.. Kakva je situacija sa onim bivsim trenerom Slavije Capljicem?? Do duze Zeljovac je ali je dobar trener..
Ma ne treba vršiti pritisak, nek ljudi u miru odaberu i nađu najbolje rješenje...
Ovih nekoliko ljudi (izuzimajući Redžepagića) su dokazali da žele da rade u korist FK Sarajevo tako da sam siguran da će u skladu s mogućnostima izabrati ono najbolje..Da li će biti i dovoljno za nešto ... Vidjet ćemo!
Ne vjerujem da se bilo ko od ostalih moze izboriti sa pritiskom koji nosi klupa Sarajeva.. Nama bi odgovaralo da izaberete kakvog levata s obzirom da smo u maloj krizi a vi ste nam za sad jedini konkurent :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 19:59

champions1921 je napisao/la: Ne vjerujem da se bilo ko od ostalih moze izboriti sa pritiskom koji nosi klupa Sarajeva.. Nama bi odgovaralo da izaberete kakvog levata s obzirom da smo u maloj krizi a vi ste nam za sad jedini konkurent :mrgreen:
Razumijem.... :mrgreen: :mrgreen:
Ali iskreno, ni ja ne vidim ni jednog trenera u BiH koji se može izboriti sa pritiskom ne samo u našem klubu nego i u bilo kojem, a u našem je Bogami najveći. Možda bi Musemić, možda.. Ali ja ga nešto u ovom trenutku ne vidim na klupi Sarajeva.
@gavrane, pored Ibrakovića ja još jedino ne bih volio Ištuka...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 mar 2013, 20:01

Jel sliskovic slobodan.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2013, 20:03

hilmo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Ne vjerujem da se bilo ko od ostalih moze izboriti sa pritiskom koji nosi klupa Sarajeva.. Nama bi odgovaralo da izaberete kakvog levata s obzirom da smo u maloj krizi a vi ste nam za sad jedini konkurent :mrgreen:
Razumijem.... :mrgreen: :mrgreen:
Ali iskreno, ni ja ne vidim ni jednog trenera u BiH koji se može izboriti sa pritiskom ne samo u našem klubu nego i u bilo kojem, a u našem je Bogami najveći. Možda bi Musemić, možda.. Ali ja ga nešto u ovom trenutku ne vidim na klupi Sarajeva.
@gavrane, pored Ibrakovića ja još jedino ne bih volio Ištuka...
J--beno je burazerka bilo kome da preuzme takav tim Sarajeva sa takvim ambicijama i sa takvim ocekivanjima navijaca. Mozda da probate sa zalizanim(ponovo).

Gdje vam je sad Mehmed Janjos?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2013, 20:06

Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 20:10

Ko bi gledali po nekom rezultatskom uspjehu Janjoš je napravio dobar uspjeh sa Sarajevom, bili na pragu gupa Evropa lige...
U nekim "mahalskim" se pominjao i Baka...Ali ne zna se to su sve naše želje i mašte, ali imam osjećaj da će nas uprava iznenaditi, nadam se da neće biti negativno.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2013, 20:13

hilmo je napisao/la:Ko bi gledali po nekom rezultatskom uspjehu Janjoš je napravio dobar uspjeh sa Sarajevom, bili na pragu gupa Evropa lige...
U nekim "mahalskim" se pominjao i Baka...Ali ne zna se to su sve naše želje i mašte, ali imam osjećaj da će nas uprava iznenaditi, nadam se da neće biti negativno.
Husref Musemić Mehmed Janjoš Dženan Ušč ... ijal Pirićovo su imena kojima mahala licitira vazdan ili dva tri dana već
Sarajevo ljubavi moja!

alibi

Post Postao/la alibi » 18 mar 2013, 20:18

Jel vas toliko interesuje ko ce biti trener?Ko god bude doci ce u tim u kojem balerine vise nece smjeti se zajebavati.Hebat cemo im mamicu.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2013, 20:18

sekac je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ko bi gledali po nekom rezultatskom uspjehu Janjoš je napravio dobar uspjeh sa Sarajevom, bili na pragu gupa Evropa lige...
Husref Musemić Mehmed Janjoš Dženan Ušč ... ijal Pirićovo su imena kojima mahala licitira vazdan ili dva tri dana već
Mozda i Amar Osim :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2013, 20:21

Crni gavran je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Mozda i Amar Osim :D
Gavrane šta ti je je li ti to nas malo prc prc
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 20:23

Kako bi nam ovaj dobro došao... :D :D :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2013, 20:25

@Sekac buraz, halali, malo se zezam, jedino me zanimala vasa reakcija. ;)
Nego zamisli stvarno Brko vas preuzme, a Husref Zelju :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 mar 2013, 20:27

Ja kolko znam da je Hujic dosta blizak sa Musemicem(covjek mi je ovo pricao prije Srebrenika da se samo ceka kiks Jovica i da Hujic stavlja Musemica)

Ja stvarno nevjerujem da ce se ici kontra navijaca u ovom trenutku bez obzira bilo to mahalski ili ne ali vrijeme je za povratak Husrefa,jednostavno kazem uz ove lose rezultate nevjerujem da ce ljudi iz kluba sami sebi skociti i okrenuti se kontra navijaca kolko god to neki smatrali nenormalim da se sluza glas mase ali eto pustali su se imali su xx vremena mjenjali su se ljudi svakojaki mislim da se sad mora stati na loptyu,ai tako da mislim da ce glas vecine u ovom trenutku da presudi,a hajmo i najiskrenije tesko da ima bolja opcija u ovome trenutku svakako bez obzira na nas navijace,sa mnogo aspekata i zbog samog mira u i oko kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2013, 20:31

A sad bez zebancije. Po meni je najbolje da vas preuzme neko vas iz vase avlije. npr. Agim Nikolic, tvorac one sjajne generacije juniora Alen skoro, Berberovic, Alaim, Mahmutovic.... Gdje je on sad?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2013, 20:33

Crni gavran je napisao/la:@Sekac buraz, halali, malo se zezam, jedino me zanimala vasa reakcija. ;)
Nego zamisli stvarno Brko vas preuzme, a Husref Zelju :D
Brate dobio bi odma još jednog robijaša kad bi se top desilo mislim na sebe
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 20:38

Cale bi vam mozda i bio najbolji izbor. Koliko on taj klub voli, to je nevjerovatno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 mar 2013, 20:39

Crni gavran je napisao/la:A sad bez zebancije. Po meni je najbolje da vas preuzme neko vas iz vase avlije. npr. Agim Nikolic, tvorac one sjajne generacije juniora Alen skoro, Berberovic, Alaim, Mahmutovic.... Gdje je on sad?
Bolje Osima da stave za trenera,mislim da je manje omrezniji lik nego li sam Agim Nikolic u zadnjih par godina :mrgreen:

Inace je tu u omladinskom pogonu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 18 mar 2013, 21:02

Agim Nikolic poznat po tome da je provaljen jer je roditeljima uzimao vise para za upis u skolu fudbala 8-)

Sreca izgleda ovi 90% ce ostati bez Husrefa a nas 10% ce slaviti !

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 18 mar 2013, 21:09

SAMO MUSEMIC :!: :!: :!:
Imajte obraza, savjesti i milosti i njega nam vratite!
Neka frka, a?!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 21:14

Također, Upravni odbor produžio je za još četiri godine mandat trenutnom direktoru kluba Dini Selimoviću.
E ovo me raduje....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, Pena, rimljanin90 i 80 gostiju.