Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 14 apr 2014, 15:20

let3 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ako bude trebalo, Barcelona će pustit' Atletica zadnje kolo da uzmu tri boda na NC. :tralala: :opaopa:
nema šta Barca puštati....Atletico ce svakako uzeti 3 bobe sa Campu, puštali ili ne puštali ;) ko da ce se nešto Barca pitati.
A slažem se da ne treba zapinjati protiv njih na neki remi...treba sacekati razvoj situacije, ako izgubimo sve šanse do zadnjeg kola - e onda bi ispali prave pizde kad bi ginuli protiv Atletica u tom zadnjem kolu i dopustili da Real "cekamo kiks Barce" Madird uzme titulu ove godine na tu foru...ne smijemo otežavati Atleticu.
Prošle godine nije smetalo uzeti titulu na greškama Madrida,koji catalonski ublehaši.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2014, 15:22

Niste zaslužili nicim titulu ove godine, bili ste išamarani u svim bitnijim utakmicama i ne možete je uzeti ;)
da ste pobjedili koji derbi, pa OK...ovako na foru- ne može jbg

a i sami bi ste stidili i crvenili na takvu popišanu titulu....mislim na tebe i ovih par pravih madridista ;)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 apr 2014, 15:30

Zasto bi se iko stidio? :roll: Istina najmanje smo je zasluzili ali bi se te titule stidio da je osvojena iskljucivo nekom velikom sudijskom greskom il' tim slicnim sranjima. Stidis li se ti proslogodisnje titule buduci da niste uzeli derbi?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2014, 15:32

geoxx je napisao/la:Zasto bi se iko stidio? :roll: Istina najmanje smo je zasluzili ali bi se te titule stidio da je osvojena iskljucivo nekom velikom sudijskom greskom il' tim slicnim sranjima. Stidis li se ti proslogodisnje titule buduci da niste uzeli derbi?
Da, naravno da se stidim :oops: ....to sam više puta napisao na ovom pdf...davno sam se ja odrekao Vilanovine/Rourine titule, odmah po završetku sezone.
Obraz nije otirač, za razliku od pojedinaca ovdje.

Treba vam nabijati osjecaje krivice ako uzmete titulu :mrgreen: a necete, jer ima pravde

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 apr 2014, 15:40

100 bodova je 100 bodova pa taman da ste naguzeni u oba derbija, opet zasluzeno. ;)
Real je bio bolji u derbijima ali dzaba kad nisu uspijeli drzati konstantu citavu sezonu i igrali su dosta lose.S druge strane Barca je guzila sve osim Reala i zasluzena titula.
Vicemo ocel' Valencia sta pomoci a vala i vi bi mogli. Ako se ne varam utakmica protiv Valencije je izmedju dvomeca s Chelseajem. :hmmmmm:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 apr 2014, 15:42

Znaci gines cijelu sezonu 38 utakmica, uzmes teska gostovanja, pisas krv, gubis zivce kroz sezonu i na kraju je ta titula popisana jer nisi dobio nijednu derbi utakmicu ?

Vec pripremate podlogu za suplje price, i onda ste vi ti koji spominjete nase komplekse.. lijepo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2014, 15:48

Amar Dzeko je napisao/la:Znaci gines cijelu sezonu 38 utakmica, uzmes teska gostovanja, pisas krv, gubis zivce kroz sezonu i na kraju je ta titula popisana jer nisi dobio nijednu derbi utakmicu ?

Vec pripremate podlogu za suplje price, i onda vi ste ti koji spominjete komplekse.. lijepo.

ma nije to nikakva podloga za šuplju, vec su to neka nepisana pravila....titula mora imati vrijednost i valorizaciju kroz najjace utakmice.
Ne da niste pobjedili niti jedan derbi, niti da ste igrali neriješeno, vec ste sve izgubili (koliko se sjecam samo su nekako iščupali jedan bod protiv Aletica, pred kraj utakmice)....1 bod u 4 utakmice protiv prvih konkurenata, mnogo toga govori.

mah znaju ovi pravi fanatici realovci (Rick, madrisdist, Kawhi i sl. ) šta se misli kad se kaže popišana i ukaljana titula....znaju oni to odlicno....oni nece priznati takvu titulu, ako je uopšte i uzmu

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 apr 2014, 15:52

Kaze Carlo da ne mozemo igrati kao patetiko,da to ne ide s filozofijom kluba :lol: A on se satra igrajuci napadacki i atraktivan nogomet :lol:

Usput i kaze da se nece mjenjati sistem ako ronaldo ne bude igrao. Izgleda da smo dojnji u jos jednom el clasicu xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 apr 2014, 15:52

Dobro hajd ja koji sam polovni madridista bih volio tu titulu. zdravo

Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 apr 2014, 15:54

slika

:mrgreen: :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 apr 2014, 15:57

Jos jedne tuzne vijesti,vratio se ramo :cry:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 apr 2014, 16:00

Popisana i ukaljana titule je titula osvojena nekom sudijskom kradjom i slicno i samo bi se od takve titule ogradio. Kao sto rekoh najmanje smo zasluzili ali daleko da cu se stidjeti ako osvojimo.
Nek' se Kawhi i pravi madridisti stide , puca mi qrac , mi ofucani navijaci cemo se itekako radovati. :mrgreen:

suhi je napisao/la:Jos jedne tuzne vijesti,vratio se ramo :cry:
Strasno kako nemamo srece. :|

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2014, 16:04

jao price, pa ne mogu da vjerujem, eto neko se ne bi radovao tituli :plac:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 apr 2014, 16:09

Cak cu i ja biti zadovoljan koji nisam zadovoljan citavu sezonu :lol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 apr 2014, 16:10

Danas sam naucio nesto novo.
Ekipa koja na kraju bude imala najvise bodova nicim nije zasluzila titulu. :|
@let3 :clap: :clap: :clap:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2014, 16:13

Dzoni je napisao/la:Danas sam naucio nesto novo.
Ekipa koja na kraju bude imala najvise bodova nicim nije zasluzila titulu. :|
@let3 :clap: :clap: :clap:
:mrgreen: :lol: kako sami sebe lažete, maštovito :P ....hajd dobro, nek vam je po volji

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 apr 2014, 16:15

...da,izgubili smo od barse dvaput,nikad neću pristati na to da smo pobijedjeni fer i korektno pogotovu u drugoj tekmi, tako da bi i pored smrada malenca i njegovih "gafova" osvojena titula bila čista ko suza.
Da se radi o sezoni u kojoj nas je barsa rasula 5:0 onda bih zaista bio ravnodušan na titulu.
Ovako ako se uzme biće više nego dobrodošla.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 apr 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 apr 2014, 16:17

@Madridista pusti se juventina kod njih je danas 16 april.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 14 apr 2014, 16:21

suhi je napisao/la:Jos jedne tuzne vijesti,vratio se ramo :cry:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 14 apr 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 apr 2014, 16:24

.....
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 apr 2014, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []