Prati Lauru Radakovic, 2001. godiste, prosle sedmice igrala polufinale Futuresa a danas pobijedila 803. na svijetu.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prati Lauru Radakovic, 2001. godiste, prosle sedmice igrala polufinale Futuresa a danas pobijedila 803. na svijetu.

I u finalu

Hm, da Tuzlak tako govori a cura vec ima jednu WTA pobjedu, i to kakvu, ogromnu, sto Dea vjerovatno nikad nece, a evo danas izbori finale u Spaniji!!!Beledija je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:26Dea bi poslije višegodišnje vladavine ženskim BH-a tenisom mogla primat prepustiti Nefisi. Iako sam Tuzlak nisam nešto euforičan jer sam mišljena da Nefisa još nije dostigla nivo Dee. Nadam se da obje poprave igru i da ih vidimo bar u kvalama AO -a u januaru.
Nefisa teško brani svoj servis protiv iole kvalitetnije teniserke. U tom segmentu mislim da je Dea bolja.Jer neko sa 23 g. ako nije izgradio servis onda i neće. Nadam se sutra tituli mada su Ruskinje nezgodne za NefisuNerminFatic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:29Hm, da Tuzlak tako govori a cura vec ima jednu WTA pobjedu, i to kakvu, ogromnu, sto Dea vjerovatno nikad nece, a evo danas izbori finale u Spaniji!!!Beledija je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:26Dea bi poslije višegodišnje vladavine ženskim BH-a tenisom mogla primat prepustiti Nefisi. Iako sam Tuzlak nisam nešto euforičan jer sam mišljena da Nefisa još nije dostigla nivo Dee. Nadam se da obje poprave igru i da ih vidimo bar u kvalama AO -a u januaru.
Šetkara uzeo osvajača juniorskog Wimbledona, Poljička.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 10:51Danas počinju ako vrijeme dozvoli kvalifikacije čelendžera u Banjaluci.Od naših igrača u kvalifikacijama igraju Tadić,Petrović ,Šetkić i Nedić.Šetkić i Nedić igraju međusobno.U glavnom turniru nastupaju Džumhur, Bašić i Fatić.

Ako i Damir danas prodje, onda igraju medjusobno!
 Ako i Damir danas prodje, onda igraju medjusobno! 
Ne sjeća se ni Mirza

Navijamo za pitara Fatića, i u tom duhu nek Nermanov klub veceras pobijedi Dzumhurov.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.