FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobrodošao majstore!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- moustapha
- Kontakt:
Ovo je da se ne smije rizikovati i ako bude neuspjeh bit će izabran je po volji navijača vrlo mudro.
Oh oh oh sad bih plako od srece, kud ne dođe prije tri kola sad bi bili prvi
Kiksa ce komsije vec negdje,a i ima i derbi,a zna se kakve ima rezultate u tim tekmama!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A vi k'o eto s Husrefom necete ni jedne kiksati

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
evo opet snova o tituli, strasno. mi 4 godine gradimo ekipu, i sad dodje husref nakon 18. kola i osvoji titulu, stvarno ste nevjerovatni...
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Zna li neko koji je ovo put da Musemić dolazi na klupu Sarajeva?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim drugi put kao trener,pre toga je bio asistent.Mancini je napisao/la:Zna li neko koji je ovo put da Musemić dolazi na klupu Sarajeva?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
treci put kao glavni trener...vodio je ekipu u sezoni 2002-03, pa onda od 2005 kad je uzeo kup i kasnije prvenstvo
Komšije sretno sa novim starim trenerom.
"A ti ne loži ljude"
"A ti ne loži ljude"
- Burberry46
- Kontakt:
Majstore dobrodosao kuci, a sad uvedi red, nek igraci krv ispisaju! On voli Sarajevo pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas! 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VIdis to sam zaboravio.Bila je to jedna zaista losa sezona za FK Sarajevo ako se ne varam i u poslednjem kolu tek obezbedjen izlazak u evropu te zakazan mec sa Sartidom.The Game je napisao/la:treci put kao glavni trener...vodio je ekipu u sezoni 2002-03, pa onda od 2005 kad je uzeo kup i kasnije prvenstvo

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a kakve rez. ima ? kad ste uzeli titulu tj. vodio klub 06/07 mi smo katastrofa bili i tada je ostvario dvije pobjede minimalne a kao trener olimpika ne znam jel i jednom slavio protiv nas mislim to si napisao kao da je vec 10 puta vodio sarajevo protiv nas i sve ubjedljivo pobjedjiva .... inace mislim da vam je on najbolja varijanta , vasa legenda a trebaju takvi biti u klubu samo pustiti da radi i to je to ako ove god. ne ostvari cilj a prepostavljam da je to titula ne dopustiti "razlaz" na kraju nego graditi pozitivnu atmosferu oko njega i stabilizaciju kluba a dovoljno vam je drugo mjesto svake godineemir18 je napisao/la:Kiksa ce komsije vec negdje,a i ima i derbi,a zna se kakve ima rezultate u tim tekmama!

- Evolution87
- Kontakt:
kako ti samo jedna vjest moze popraviti citav dan
DOBRODOSAO MAJSTORE!

DOBRODOSAO MAJSTORE!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
HESREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS.najbolje moguce rijesenje u ovom trenutku ,imat ce podrsku gotovo pa svih struktura u klubu i oko kluba.nema puno vremena za neke promjene samo je potrebno da prodrma igrace i da uvezu dvije pobjede ,mislim da bi na kraju ovo moglo na dobro izaci.
Dobro dosao Husrefe.Znas sta ti je ciniti.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uvijek mi je bio drag kao covjek a i po pricama starijih cujem da je bio strasan centarfor. Nadam se da ce on imati dovoljno autoriteta i da ce samo on birati ekipu. Sretno Musemicu, legendo !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Irfan sve kriv...thuglife je napisao/la:Nista od Husrefa (zbog odnosa sa Irfanom), najvjerovatnije Jagodic ili Sliskovic. Sutra ce se sve znati.

Ov voli Sarajv'o, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, GradKamena2, JavierBosnia, keli, Rule_hz, Tarapi, Uvijeknapravojstrani i 65 gostiju.