kako ono ide ona pjesmica o Matiji Matku ono .... oj nanice ....izvini igrali ste i prošle godine na grbavici pod reflektorima
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
big likeseven je napisao/la:kako ono ide ona pjesmica o Matiji Matku ono .... oj nanice ....izvini igrali ste i prošle godine na grbavici pod reflektorima
u subotu se igra medunarodna prijateljska utakmica izmedu zvijezde i spartaka iz subotice bivseg kluba gorana labusa.ocekujem lijepu utakmicu za oko a isto tako vidjet cemo gdje je zvijezda u odnosu na srbijanske prosjecne prvoligase,naravno ocekuje se i debi matke,sto je dovoljan razlog da se posjeti banja 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:u subotu se igra medunarodna prijateljska utakmica izmedu zvijezde i spartaka iz subotice bivseg kluba gorana labusa.ocekujem lijepu utakmicu za oko a isto tako vidjet cemo gdje je zvijezda u odnosu na srbijanske prosjecne prvoligase,naravno ocekuje se i debi matke,sto je dovoljan razlog da se posjeti banja
u koliko sati pocinje tekma
Nadam se lijepoj tekmi za par dana na Tusnju. I da dođete na tribine kao i uvijek, na bilo koji od domacih sektora. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
u koliko je sati u subotu utakmica sa Spartakom.......
utakmica se igra u pola 4..svi na banju...danas je matko pokazao sve odlike vrsnog napadaca dobio je par aplauza prisutnih simpatizera na treningu.veoma jednostavan stil bez meljanja i zadrzavanja vecinom na prvu igra.mene je odusevio. 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u gradaccu vlada veliko interesovanje za utakmicu na tusnju ocekuje se izmedu 500 i 700 simpatizera i navijaca.uglavnom svi su slozni nek pobijedi bolji i to je toVolimTz je napisao/la:Nadam se lijepoj tekmi za par dana na Tusnju. I da dođete na tribine kao i uvijek, na bilo koji od domacih sektora.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Saće sigurno zabraniti odigravanje prijateljske utakmice sa Spartakom što stvarno nema nikakve veze sa dogadjajima danas i proteklih dana.
nadam se da ce se odrzati prijateljska utakmica da dokazemo svima da kod nema ni politike ni nacionalizma kako u klubu tako i medju navijacima stvarno je jadno ovo sto se desava sa nase drage BiH
mislim da bi nam mogli zabraniti utakmicu kao onda kada su bili neredi u sirokom a mi trebali igrati sa osijekom.iako kod nas sigurno ne bi bilo problema nikakvih...al otom potom.veceras igra repka idemo u zenicu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
derby kola bht
10.kolo velez - olimpic 16.10.15.00 tv prenos
11.kolo zvijezda - gosk 22.10.14.00 tv prenos
Evo informacije za sve simpatizere naseg kluba , da smo i mi u prenosu i to u 11. kolu kad na banji docekujemo ekipu goska iz gabele. Konacno da i to docekamo.
p.s. informacija 100 % tacna
Evo informacije za sve simpatizere naseg kluba , da smo i mi u prenosu i to u 11. kolu kad na banji docekujemo ekipu goska iz gabele. Konacno da i to docekamo.
daj Boze u 11 kolu igrajummmirza je napisao/la:derby kola bht
Željezničar - VELEŽ
NK ŠIROKI BRIJEG - NK ČELIK
HŠK ZRINJSKI - FK SARAJEVO
NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
nas 100% prenose protiv goška i mslm da u 11 kolu prenose jos jendu utakmicuemir_dj je napisao/la:daj Boze u 11 kolu igrajummmirza je napisao/la:derby kola bht
Željezničar - VELEŽ
NK ŠIROKI BRIJEG - NK ČELIK
HŠK ZRINJSKI - FK SARAJEVO
NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
ako prenose 2 onda mozda, ali ako je jedna onda bgm tesko da mi upadnemo na taj tv prenos...mmmirza je napisao/la: NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
pa pogledajte na sluzbenoj stranici bht1 i vidjecete lijepoemir_dj je napisao/la:ako prenose 2 onda mozda, ali ako je jedna onda bgm tesko da mi upadnemo na taj tv prenos...mmmirza je napisao/la: NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
pregled programa bht1 za 22.10.2011
07:10 Sedam razdoblja rocka
08:00 BHT vijesti
08:15 Tribunal
08:45 Josip Pejaković: U ime naroda
09:15 Be Ha Te bebe
09:20 Mocart u Kini
10:50 Obilan ručak
11:00 Govor tišine
12:00 BHT vijesti
12:15 Skriveni dokazi
13:00 Samo za zabavu
13:30 Engleska Premier liga
13:55 Nogomet: BH Telecom derby kola, zvijezda - gosk
15:55 Nogomet: Engleska Premier liga, newcastle united - wigan athletic
18:00 Nova avantura
19:00 Dnevnik
19:35 London Live
20:10 Legenda - Edit Piaf
22:30 BHT vijesti
22:45 Ljubavnice
23:40 Dodir bez opravdanja
01:10 Pregled
Ima prenos sigurno i nadam se da ce se napunit stadion a i da se pridruze nama vatrenim jer spremamo se da pokazemo javnosti da smo zdrava sredina bez nacionalizma i nasilja i bilo bi lijepo kad bi nam pomogli
mislim drago mi jbt... nisam ja protiv tv prenosa... nego igrali se dans utakimica kod nas sa spartakom...
- edo_malesak
hajd bogu hvala da i ja jednu utakmicu pogledam ove polusezone
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
jedan prijedlog za celne ljude zvijezde,najbolje bi bilo da protiv goska zatvore malu tribinu i da svi gledaoci idu na novu tribinu jer bi tada na tv sve bilo prelijepo.naravno i navijace na novu pa da vide sta je raja iz grada zmaja od bosne.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.