Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
on je jucer slavio napad aekovih navijaca sa molotow koktelima na ajaxove navijace. a anderlecht i ajax navijaci imaju prijateljstvo... pa su sinoc ovi okupirali njegov instagram.
ali sve to na stranu, nije mi jasno kako se jedan profesionalac tako moze ponasat.
ali sve to na stranu, nije mi jasno kako se jedan profesionalac tako moze ponasat.
Mali od skandala.
Opet ispao glup na instagramu, kaze welcome to hell na onaj dogadjaj sa molotovljevim koktelom
kako glup insan to je nevjerovatno
- samoposteno
- Kontakt:
Ostalo mu od oca i dede fantomke i paljevina ali ocekujem veliku podrsku Bosnjaka......pravda za Ognjena
- Marsal
- Kontakt:
Čuj glup, čovjek sebi pravi podlogu da se vrati u AEK.enobarca je napisao/la:Opet ispao glup na instagramu, kaze welcome to hell na onaj dogadjaj sa molotovljevim koktelomkako glup insan to je nevjerovatno
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Čovjek je na strani muslimana, kao i obično
VELIKI SI OGI
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
aj naser hahahahahahhahahhaha 
Ogi taktizira, jedni vide Nasera a drugi Dražu.QUARTERBACK je napisao/la: aj naser hahahahahahhahahhaha![]()
Pogledaj sto ga ne vole u Andrlektu sad , zato sto covjek igra tamo a postavi aekove navijace( koji su napravili ogromno sranjem bukvalno bacili molotovljev koktel na ljude) i welcome to hell ( sad ga ne vole ko osobu ) pogledaj sta pisu o njemu , mislim ko to radi ba. Ja bi volio da je drugacije al momak ne vlada.bhsport je napisao/la:To sto ga ne vole u Anderlehtu i sto ga fanatikosi ne vole su dvije razlicite stvari.paulus je napisao/la:Dao sam mu stvarno prostor da ne donosim zakljucke na precac , al frajer nije u glavi odrastao . On ne zna gdje udara , bil bio cetnik il Bosanac , bil igrao u Andrlektu il bio navijac AEK a , prije svega je totalno za njega strana rjec profesionalac . Eno ne vole ga ni Andrlektovi navijaci , garant su i oni nazadni i baustelci
U Belgiji su nezadovoljni njegovim igrama, dok u reprezentaciji igra ko singerica i ne vole ga zbog tetovaze.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
(FOTO) Pogledajte sami: Ognjen Vranješ istetovirao lik četničkog nadvojvode?
Pogledajte slike..
Pogledajte slike..
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pa Ajaxovi navijači im došli u grad zajedno sa jaranima iz Poljske i Panathanaikosa da prave nerede, ništa se nije desilo što i sami nisu tražili,.paulus je napisao/la: Pogledaj sto ga ne vole u Andrlektu sad , zato sto covjek igra tamo a postavi aekove navijace( koji su napravili ogromno sranjem bukvalno bacili molotovljev koktel na ljude) i welcome to hell ( sad ga ne vole ko osobu ) pogledaj sta pisu o njemu , mislim ko to radi ba. Ja bi volio da je drugacije al momak ne vlada.
U ostalom, AEK-ovi su antifa što u današnjem svijetu mnogima smeta pa nije ni čudo što su se ovi židovi iz Amsterdama našli prozvanim da ih napadnu,.
- ElCartel11
- Kontakt:
Procenat podrzavanja Bosnjaka ovog cede je sa 80% pao na 79,53%, napredujemo polako.
Da je Bosnji reci nemoj udarati u zid boli to, on bi se zaletio namjerno i kad bi ga zabolilo, rekao bi vidi jbt stvarno boli. Ne znam je li to inat, tvrdoglavost ili samo manjak inteligencije.
Da je Bosnji reci nemoj udarati u zid boli to, on bi se zaletio namjerno i kad bi ga zabolilo, rekao bi vidi jbt stvarno boli. Ne znam je li to inat, tvrdoglavost ili samo manjak inteligencije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
odlikujem te u forumskog vojvoduOsim13 je napisao/la:
Čovjek je na strani muslimana, kao i obično![]()
VELIKI SI OGI
Zarathustra
MA STA TO IMA SA VRANJESOM POBOGU, PRAVDANJE VRANJESA ZA NJEGOVE GLIPOSTI NEMA SMISLA. NIKO NE KAZE DA ON NE IGRA RECIMO OK AL COVJEK JE TAKAV DA LAKO MOZE NAPRAVIT PROBLEM U REPCI , DOKAZAO JE TO KAMARU PUTA, SA IZJAVAMA ,TETOVAZAMA ,OBJAVAMA U DRUGIM KLUBOVIMA. DAJ BA LJUDI POGLEDAJTE SUNJICA MIRAN OK MOMAK , MA NE SJECAM SE NIKOG DA JE RADIO OVAKA SRANJA. PROFESIONALNOST 0chily-rz je napisao/la:Pa Ajaxovi navijači im došli u grad zajedno sa jaranima iz Poljske i Panathanaikosa da prave nerede, ništa se nije desilo što i sami nisu tražili,.paulus je napisao/la: Pogledaj sto ga ne vole u Andrlektu sad , zato sto covjek igra tamo a postavi aekove navijace( koji su napravili ogromno sranjem bukvalno bacili molotovljev koktel na ljude) i welcome to hell ( sad ga ne vole ko osobu ) pogledaj sta pisu o njemu , mislim ko to radi ba. Ja bi volio da je drugacije al momak ne vlada.
U ostalom, AEK-ovi su antifa što u današnjem svijetu mnogima smeta pa nije ni čudo što su se ovi židovi iz Amsterdama našli prozvanim da ih napadnu,.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Protjerati iz repke !redbull93 je napisao/la:(FOTO) Pogledajte sami: Ognjen Vranješ istetovirao lik četničkog nadvojvode?
Pogledajte slike..
Nisam ni pravdao Vranješa nego sam pokušao izvagati ovu frku izmedju AEK-ovih i Ajax-ovih navijača,.paulus je napisao/la: MA STA TO IMA SA VRANJESOM POBOGU, PRAVDANJE VRANJESA ZA NJEGOVE GLIPOSTI NEMA SMISLA. NIKO NE KAZE DA ON NE IGRA RECIMO OK AL COVJEK JE TAKAV DA LAKO MOZE NAPRAVIT PROBLEM U REPCI , DOKAZAO JE TO KAMARU PUTA, SA IZJAVAMA ,TETOVAZAMA ,OBJAVAMA U DRUGIM KLUBOVIMA. DAJ BA LJUDI POGLEDAJTE SUNJICA MIRAN OK MOMAK , MA NE SJECAM SE NIKOG DA JE RADIO OVAKA SRANJA. PROFESIONALNOST 0
Sve je to ok što ti pišeš ali to bi trebao poslati na adresu saveza pa nek se oni zabave oko toga,.Ima savez, ima selektor, ima kapiten, nek se izjasne il nek šute ko i do sada.
Cekaj te ljudi da se izjasni ogijev cetnik @JavierBosnia.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:@JavierSerbia
Odlazi Ogi! Ne zasluzujemo te
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Otjerat ovo cetnicko gov.no iz repke podhitno. Yebo kosti svoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.