FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pile@ Pa neće Musemić da obećava previše, jer ipak je došao na polovini sezone i nije on birao igrače. Možda da je birao i da je od početka u Sarajevu, možda bi i imao neka obećanja, ja se slažem s njim. Kako god, ja nevjerujem da smo mogli dobiti boljeg šefa, možda jedino Ćiro, al ko bi njega trpio. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
mislis ko bi ga platio?Zagor je napisao/la:pile@ Pa neće Musemić da obećava previše, jer ipak je došao na polovini sezone i nije on birao igrače. Možda da je birao i da je od početka u Sarajevu, možda bi i imao neka obećanja, ja se slažem s njim. Kako god, ja nevjerujem da smo mogli dobiti boljeg šefa, možda jedino Ćiro, al ko bi njega trpio.
i to između ostalog.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Pametna izjava Musemica,ozbiljan je on trener,a ozbiljni ljudi ne izjavljuju neke stvari kao sto je Jovic izjavljiv'o,dupla kruna,titula a na terenu nista...mislim da ce kod Husrefa biti obrnuto
Amare hvala ti...
- storm_raider
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da je Musemic ponovo tu, nadam se iskreno i boljem odnosu izmedju nasa 2 najveca kluba, a odmah ce to povuci i navijace. Trebate imati strpljenja sa Musemicem, ali mislim da ste nakon Jovica dosta iskusniji i pametniji.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Musemić je dobar trener, za razliku od Jovića koji je loš trener. Čak da i Musemić završi na petom mjestu, on je bolji trener od Jovića.
Musemićeva veličina se ogleda i u tome, što je pri prvom razgovoru za medije rekao da ne može obećati titulu.... dok je Jović pri dolasku na polusezoni najavio titulu, a na nakon jednog kola odustao od titule i najavio borbu za Evropu. Početkom ove sezone Jović je najavio duplu krunu, a nakaon ispadanja iz Kupa ostao pri obećanju za titulu. Nakon tri kola proljeća odustao je i od titule.
Sarajevo će sa ovim sastavom do kraja ostati u borbi za trofej (6 kući, 6 na strani), ali će teško titulu osvojiti. Mislim nikako.
Musemićeva veličina se ogleda i u tome, što je pri prvom razgovoru za medije rekao da ne može obećati titulu.... dok je Jović pri dolasku na polusezoni najavio titulu, a na nakon jednog kola odustao od titule i najavio borbu za Evropu. Početkom ove sezone Jović je najavio duplu krunu, a nakaon ispadanja iz Kupa ostao pri obećanju za titulu. Nakon tri kola proljeća odustao je i od titule.
Sarajevo će sa ovim sastavom do kraja ostati u borbi za trofej (6 kući, 6 na strani), ali će teško titulu osvojiti. Mislim nikako.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sve im ovisi o Gabeli, to je utakmica u kojoj mogu okrenuti sezonu, ako kiksaju u Gabeli, kako se kaže KRAJ PRIČE Vjerovatni mogući scenarij da to bude i njihovom treneru odlučujuća utakmica, ako izgubi ne vjerujem da će ostati.Sarajevo će sa ovim sastavom do kraja ostati u borbi za trofej
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ma znam, Musemic vrlo dobro poznaje s kim ima posla! Jovic to nije znao...Ovo mi lici na trpanje Husrefa jer mu ovaj vec stavlja titulu na ledja sto znaci ne bude li je imate opet belaj a Husref se kulturno ogradio sto samo potvrdjuje da zna gdje je dosao i sta radi.Zagor je napisao/la:pile@ Pa neće Musemić da obećava previše, jer ipak je došao na polovini sezone i nije on birao igrače. Možda da je birao i da je od početka u Sarajevu, možda bi i imao neka obećanja, ja se slažem s njim. Kako god, ja nevjerujem da smo mogli dobiti boljeg šefa, možda jedino Ćiro, al ko bi njega trpio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cetvrti mandat.Saurman je napisao/la:Koji je ovo po redu comeback Musemića.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja se samo nadam da mu se niko neće mješati u posao i pokušavati da kroji prvih jedanaest, siguran sam da bi on ostog trenutka otišao a to bi bilo veoma pogubno...Tada bi uprava izgubila ovu podršku koju gradi protekle dvije godine.
Ajatolah Musemic Husref.
Dobro dosao kuci sefe.
Sada na svim kljucnim pozicijama imamo ljude koji su odani borci bordo dresa, ljudi koji su dio nas. Svi ko jedan idemo sada.

Dobro dosao kuci sefe.

Sada na svim kljucnim pozicijama imamo ljude koji su odani borci bordo dresa, ljudi koji su dio nas. Svi ko jedan idemo sada.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zvanicno je pocelo, ne bih bio u kozi ovih nasih manekena!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pravi potez za vas, boljeg izbora niste imali 100 %
Sretno
Sretno

Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 05 maj 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
sretan dolazak treneru evo jedna pjesma http://youtu.be/XWmo5IJRtKA
Sarajevo ljubavi moja!
Realno sto kaze Husref nepamti se kad se ovoliko pricalo o nekoj promjeni trenera kao ovoj sad,i to mnogo govori o cijeloj situaciji,mnogo ljudi postuje i cjeni Husrefa i zaista ja dugo vecu sto medijsku da nazovem frku, sto ovamo medju rajom pricu nisam vidio do ove sad situacije,i sam Husref to spominje,i stvarno lijepo je vidjeti da se ovoliko pise i da iz minute u minut osvicu novi clanci te Husref ovo te Husref ono,definitivno je da je uprava sa Dinom podigla neki veliki level gore i to je jako primjetno u mnogo segmenata
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".