FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brz oporavak malom Buljubasicu.
Podrska igracima i treneru, bit ce ovo dobro. Jedino bih volio da Dal i Asmir malo odmore na klupi sljedecu tekmu.
Atmosfera na sjeveru je bila fenomenalna!
Podrska igracima i treneru, bit ce ovo dobro. Jedino bih volio da Dal i Asmir malo odmore na klupi sljedecu tekmu.
Atmosfera na sjeveru je bila fenomenalna!
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Fedja realno sam sebi skace u usta. Lafo nema nedodirljivih, a ova dva skeleta svaku tekmu redovni. Suljic je i grozan na terenu i bezobrazan, on ima neku svoju furku i svoje vidjenje fudbala i to je to. Dal nije toliko los realno, al je ekstremno bezobrazan. Podsjeca na onog lika koji trenira u lokalnom klubu pa dodje na termin sa "obicnim smrtnicima" i onda uzima loptu od svog gola, ne da je nikom i samo roka po golu. Najbolje ga je @joker opisao, lik igra za svoje youtube hajlajtse i za Sofijinu vaginalnu sluz. Valjda mala ovlazi kad on onako pocne driblat, sta li...
Dobro neko rece, i Dzafic vala nista nije pokazao. U zadnja dva prelazna roka smo fakat doveli igrace koje bi svaki navijac naveo kao top mete u bilo kojem trenutku. To sto kod nas budu 70% slabiji je druga prica. Nemojte mi samo pricu o toksicnoj sredini. Ovo je cisti sindrom BHTelecom kluba, dodju u dobro okruzenje, stabilne i ogromne plate pa mogu kako hoce. Kod Sisoje ti je garantovano 550 KM a ostalo hoces li dobit zavisi od tebe. NE KAZEM da je to dobar sistem, Boze sacuvaj, al mislim da pokazuje razliku u pristupu igraca. Jos je lik vidljivo fizicki nedotjeran i podebeo. Ne moze to kume.
Fedji se osim ovog gore za dva mahalska skeleta nema sta zamjerit nocas. Borba je tu, trka, pratili su nas ti pehovi sa stoperima itd al jbg, ko je mogao i sanjat ovo... Apsolutna podrska treneru, iz dva razloga: prvo, jer sve i da ga otjeras nemas koga dovest, ispucali smo vala 99% imena, od domacih trenera nas jos samo Baka i Osim nisu vodili. Drugo i bitnije, daj da jednom pustimo trenera godinu dana pa makar ispali. Dosta vise promjena svako 5-6 kola.
I jos nesta, koji se djavo desava s Catakovicem? Okej, nije realno na nivou i to stoji, al i kod Dzenana nije igrao zadnjih 5-6 tekmi. Od zadnjih 15ak takmicarskih utakmica.lik ima jedva sat vremena igre. Jel fakat toliko grohnuo da ni pola sata ne moze odigrat, il ima neki problem sa trenerom?
Dobro neko rece, i Dzafic vala nista nije pokazao. U zadnja dva prelazna roka smo fakat doveli igrace koje bi svaki navijac naveo kao top mete u bilo kojem trenutku. To sto kod nas budu 70% slabiji je druga prica. Nemojte mi samo pricu o toksicnoj sredini. Ovo je cisti sindrom BHTelecom kluba, dodju u dobro okruzenje, stabilne i ogromne plate pa mogu kako hoce. Kod Sisoje ti je garantovano 550 KM a ostalo hoces li dobit zavisi od tebe. NE KAZEM da je to dobar sistem, Boze sacuvaj, al mislim da pokazuje razliku u pristupu igraca. Jos je lik vidljivo fizicki nedotjeran i podebeo. Ne moze to kume.
Fedji se osim ovog gore za dva mahalska skeleta nema sta zamjerit nocas. Borba je tu, trka, pratili su nas ti pehovi sa stoperima itd al jbg, ko je mogao i sanjat ovo... Apsolutna podrska treneru, iz dva razloga: prvo, jer sve i da ga otjeras nemas koga dovest, ispucali smo vala 99% imena, od domacih trenera nas jos samo Baka i Osim nisu vodili. Drugo i bitnije, daj da jednom pustimo trenera godinu dana pa makar ispali. Dosta vise promjena svako 5-6 kola.
I jos nesta, koji se djavo desava s Catakovicem? Okej, nije realno na nivou i to stoji, al i kod Dzenana nije igrao zadnjih 5-6 tekmi. Od zadnjih 15ak takmicarskih utakmica.lik ima jedva sat vremena igre. Jel fakat toliko grohnuo da ni pola sata ne moze odigrat, il ima neki problem sa trenerom?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne znam zasto se uopste polemise o Dudicu, on nece nigdje. To sto neko ovdje ima svoje zelje, nazalost za vas, bar do kraja sezone nista od toga.
Jedina dilema su igraci, ja bih volio da pocnemo par tekmi sa Suljicem na klupi, da vidimo kako to izgleda, jer brat bratu on je bio najlosiji veceras (i ne samo veceras) a ako dodamo to da se od njega puno ocekuje onda bolje malo probati nesto drugo. Nadam se da ce Dudic doci i do tog zakljucka ako ne vec sljedecu utakmicu onda u narednih par sigurno, jer kako igra to ce doci prije ili kasnije.
Dal ima zelju al usere cesto. Od njega je mogao biti zadnji ili predzadnji pas veceras bar dva puta ali... jbg za razliku od Suljica vidjelo se da se trudi.
Jedina dilema su igraci, ja bih volio da pocnemo par tekmi sa Suljicem na klupi, da vidimo kako to izgleda, jer brat bratu on je bio najlosiji veceras (i ne samo veceras) a ako dodamo to da se od njega puno ocekuje onda bolje malo probati nesto drugo. Nadam se da ce Dudic doci i do tog zakljucka ako ne vec sljedecu utakmicu onda u narednih par sigurno, jer kako igra to ce doci prije ili kasnije.
Dal ima zelju al usere cesto. Od njega je mogao biti zadnji ili predzadnji pas veceras bar dva puta ali... jbg za razliku od Suljica vidjelo se da se trudi.
Tog klovna ne treba uopste komentarisat.
Sve mi znamo.
Malo se slegli utisci pa da se napise koja.
Poslije prosle utakmice sam napisao da molim Dudica i igrace da koliko god vjezbali prekide da ih sad vjezbaju 10 puta vise, pogotovo odbrambene. I mozda se i vidio neki napredak.. ali to je jedina zamjerka Feđi u dosadasnjem radu. Imas igraca manje, to se ne vidi na terenu i onda primis dva gola iz prekida. Iz kornera ne smijes primiti sa peterca, to ili kupi golman ili se bar skupi kad imas igraca manje, i u guzvi ne dozvoli onakav skok. Razmicanje zivog zida ne treba komentarisati.
Za sve ostalo pohvale Dudicu. Na pocetku me iznenadio sa Sahinovicem jer Belmin bar ima nekog iskustva sa derbija i postojala je bojazan da ce se Sahinovic izgubiti, ali je s dvije odlicne odbrane dobro usao u utakmicu. Medjutim poslije onog sudara glavama, cinio se malo pogubljen pa su na kraju izostale reakcije. Ne znam da li se mogla jedna izmjena cuvati jer su nas povrede unistile tokom cijele utakmice.
Drugo iznenadjenje je bilo ofanzivna postavka i ruku na srce nije bas upalila prvo poluvrijeme jer je falio prenos lopte izmedju linija. Sigurno da bi Dudic tu nesto uradio da nije bilo crvenog kartona (ne mogu se pomiriti s prvim zutim koji je Cirjak dobio, mala zamjerka na sudjenje zbog faulova i dvojbenog kriterija)
Eh Dudiceva reakcija na poluvremenu zbog tog crvenog je za svaku pohvalu. Volio bih da mi neko ovdje navede barem jednog trenera koji ne bi uveo Traku na poluvremenu i pomjerio Djokanovica na zadnjeg veznog. Ili koji ne bi razmisljao da izvede Musu jer je i on bio na granici drugog zutog. Feđa je tu imao drugu viziju, pomjerao je Tarika nazad, gurao Andreja desno da cuva Santosa i rasteretio Musu. U nekim trenucima je vise izgledalo kao da Musa igra naprijed i da igramo s tri nazad, a tu smo i iskoristili njegovu brzinu pa je i zabio drugi gol.
Sve u svemu, s obzirom na razvoj situacije, bod je uredu, ali ostaje velika zal jer bi pobjeda digla ekipu mentalno sto je prijeko potrebno. Sreca je sto slijedi "laksa" utakmica prije teskog rasporeda.
Poslije prosle utakmice sam napisao da molim Dudica i igrace da koliko god vjezbali prekide da ih sad vjezbaju 10 puta vise, pogotovo odbrambene. I mozda se i vidio neki napredak.. ali to je jedina zamjerka Feđi u dosadasnjem radu. Imas igraca manje, to se ne vidi na terenu i onda primis dva gola iz prekida. Iz kornera ne smijes primiti sa peterca, to ili kupi golman ili se bar skupi kad imas igraca manje, i u guzvi ne dozvoli onakav skok. Razmicanje zivog zida ne treba komentarisati.
Za sve ostalo pohvale Dudicu. Na pocetku me iznenadio sa Sahinovicem jer Belmin bar ima nekog iskustva sa derbija i postojala je bojazan da ce se Sahinovic izgubiti, ali je s dvije odlicne odbrane dobro usao u utakmicu. Medjutim poslije onog sudara glavama, cinio se malo pogubljen pa su na kraju izostale reakcije. Ne znam da li se mogla jedna izmjena cuvati jer su nas povrede unistile tokom cijele utakmice.
Drugo iznenadjenje je bilo ofanzivna postavka i ruku na srce nije bas upalila prvo poluvrijeme jer je falio prenos lopte izmedju linija. Sigurno da bi Dudic tu nesto uradio da nije bilo crvenog kartona (ne mogu se pomiriti s prvim zutim koji je Cirjak dobio, mala zamjerka na sudjenje zbog faulova i dvojbenog kriterija)
Eh Dudiceva reakcija na poluvremenu zbog tog crvenog je za svaku pohvalu. Volio bih da mi neko ovdje navede barem jednog trenera koji ne bi uveo Traku na poluvremenu i pomjerio Djokanovica na zadnjeg veznog. Ili koji ne bi razmisljao da izvede Musu jer je i on bio na granici drugog zutog. Feđa je tu imao drugu viziju, pomjerao je Tarika nazad, gurao Andreja desno da cuva Santosa i rasteretio Musu. U nekim trenucima je vise izgledalo kao da Musa igra naprijed i da igramo s tri nazad, a tu smo i iskoristili njegovu brzinu pa je i zabio drugi gol.
Sve u svemu, s obzirom na razvoj situacije, bod je uredu, ali ostaje velika zal jer bi pobjeda digla ekipu mentalno sto je prijeko potrebno. Sreca je sto slijedi "laksa" utakmica prije teskog rasporeda.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni samo nije jasno, da mi nismo u stanju dovesti tog stopera. A i sve mi se cini, da idemo na to, da ga ni necemo dovesti do zime. Sto bi bilo pucanje sami sebi u koljeno.
Ne mora biti domaci stoper, nadji nekog stranca. Od Avrama ocito i onako nema nista tako, da se otvara novo mjesto za stranca. Ovaj novi Rashid necu ga ni komentarisati jer nemam pojma kakav je. Ali i da je dobar možemo ga klupirati do zime, jer realno potrebnija nam je odbrana.
Znaci stranci bi bili Ikic, Cirjak, Drobarov, Musa + ostaje 1 mjesto prazno.
Razbacajte se koji qrac i dovedite stopera, ima ih bas dobrih a slobodnih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Taj se Sadiku mogao dovesti i potpisati za neku simboličnu platu, na plafon godinu dana, ali eto nije prošao pripreme
To lideru prvenstva Rumunije nije smetalo, baš cu pratiti kako ce se tamo snaci u jačoj ligi.

To lideru prvenstva Rumunije nije smetalo, baš cu pratiti kako ce se tamo snaci u jačoj ligi.
Sad gledam ovaj press, bože sačuvaj kakva smo mi blentava liga to je čudo. Mulalić papak na to smo i navikli, Feđa malo pod emocijama pa se napričao al sve u svemu i jedan i drugi u pravu 90%.
Samo mi je žao Lalatovića što ode bila mi je želja da vidim duel njega i Tatara sa istokom na Koševu i press nakon toga.
Uvjerljivo najluđe presove ima ova liga Dudić, Mulalić, Osim, Ovaj iz Slobode, Lalatović, još samo Husref i Baka fale negdje to bi ludilo bilo. Kakav skup budala vode ove naše poluekipe tonigdje nema
Samo mi je žao Lalatovića što ode bila mi je želja da vidim duel njega i Tatara sa istokom na Koševu i press nakon toga.
Uvjerljivo najluđe presove ima ova liga Dudić, Mulalić, Osim, Ovaj iz Slobode, Lalatović, još samo Husref i Baka fale negdje to bi ludilo bilo. Kakav skup budala vode ove naše poluekipe tonigdje nema
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Slušam Mulalića sad šta priča i koliko god mi je antipatičan lik zbog seljačkih provala, ovo večeras sve što je rekao je ubo 101%. Svaka mu čast.pitara je napisao/la: ↑27 avg 2022, 02:52Sad gledam ovaj press, bože sačuvaj kakva smo mi blentava liga to je čudo. Mulalić papak na to smo i navikli, Feđa malo pod emocijama pa se napričao al sve u svemu i jedan i drugi u pravu 90%.

- SedrenikHz
- Kontakt:
Buraz moj hoces mjenjat svaki poraz trenera?Ferrante071 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:05E čuj "pitarluk"... Burass gledaš li ti naše utakmice?SedrenikHz je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:00Boze sacuvaj .. treba mirvic samo dici ruke i da nas ugasiFerrante071 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 20:58Nažalost, možda i trebamo izgubiti od ove pogani pa da fino ljudski tjeramo Fergusona u mačku piterinu i da se probamo nekako dozvati i konsolidovati sa Dženanom jer ovo što gledamo u zadnje vrijeme je odron.
Yebem ti pitarluk
Hoćeš da kažeš da je ovo dobro što Ferguson radi?
Evo nam penala.
Hoces li malo pustiti da istrpimo trenera?
Ovaj Fedja je sa drugoligasima haman izbacio AEK-a. Ovaj Fedja je sa yebenim velezom kup osvojio i sko ga osvoje narednih 10 godina ja ti ga obalim.
Mozes li shvatiti da jd covjek imao peha sa stoperima, mi imamo jednog stopera. Imao je peha i sam je rekao ocekivao je prodaju Mujakica al nije nikako povredu ligamenata Anicica. Nemojte zayebavati ba vise, po cemu je to zeljo bio bolji, haj mi daj zeljine stopostotne sanse?
Mi smo prvo bili pogubljeni zbog onog Suljica a mogao si na kontre im 2 spucat da nije mali bogalj igrao.
Hocemo pustit yebeno vise trenera da odradi sezonu yeblo ga mjenjanje trenera?
Poslije Sloge i Posusja ovde se pisalo nikad se Sarajevo nije gledalo kao tad. I ja pdvi nisam nikada gledao onaj presing Sarajeva i vratit ce se ta igra siguran sam vrlo brzo.
Je li receno da je cilj evropa onda idemo tu evropu izboriti ako se ukaze prilika za nesto vise zasto da ne ?
U pola manje trosis kao prosle godine a igras mnogo bolje, i siguran sam da ove godine cemo se borit do kraja za titulu.
Ne budite vise djeca, ovaj FEDJA DUDIC ce pisati velike stvari sa Sarajevom.
7-8 igraca novih danas je igralo za razliku od prije 2 mjeseca.
Prosle godine si isto imao igraca manje drugo pol na derbiju i sta je bilo, dva si popusio, danas s igracem manje zabijes 2 gola.
Sad mi neko treba reci ma zeljo los.
Po cemu? Hajmo uporediti igrace malo, Mekic, Stilic, Santos, Amoah, Cocalic, Galic, Hodzic losi igraci ?? Drugo je sto ih vodi kloc koji ne moze vrbanjuusu voditi i kupuje ih nekim suzama pa misle da nemaju ekipu. Ovaj zeljo je mnogo jaci od prosle godine, s prosle godine tr preslusao na grbavici i uzeo bod na kosevu. Zeljo je otisao ove godine all in sa kreditima, upetljao se SDA u klub, nesto slicno kao Barca sto je sve bacila karte. Ne bude li ove godine sa ovim igracima evrope evo ja ti kazem da zeljo nece docekati decembar 2023 .
Pusti ga nek radi odmah je rekao da ce bit oscilacija u igri al istrpi jednom u zivotu ba.
Ovaj Dudic prosle godine je napao zrinjskog pod bijelim brijegom pa uzeo bod sa pisljivim velezom.
Ode li Fedja zbog klosara sa tribina budi diguran da ce ti Mirvic dici sidro, a otjeraju li Fedju nek ode i Mirvic, kad smo najveca stoka pitarska.
Pusti vise trenera godinu dvijd pa sudi.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Gledao sam tekmu. Dal vam je najbolji igrač u ekipi, oba ste gola dali njegovom zaslugom, momak ima potez viška, ali se najbolje kreće i ulazi u prostor od svih vaših igrača. Ima najviše fudbalskog u sebi, golman je takodjer bio dobar.
Dosta stvari se prigovara Fedji za koje on nema ama bas nikakvu odgovornost.
Prodaja MUJAKICA
POVREDA ANCICA
ODLAZAK RIFETA
POVREDA TRAKE
Jedini igrac koji je nazadovo je Belmin prem da on i nije bio neka pljacka ni prije
Takodje Jos kad se avramovski doda ovom svemu 19 igraca otislo 8 doslo/ i to je danas fedja i pokusao da kaze na presici kad ga je drogirani prekino, i kad je poceo da prica penal ga je poremetio bla bla…
Od 7 utakmica 4 odigrane perfekt, danas je bila ok zasluzen bod mogli smo uzet sva 3
Tc dosta stvari se poklopilo protiv nas moje vidjenje je da je to kumovalo da primimo 5 golova al ljudisu zasluzeno uzeli al me niko nemoze ubjedit da penal 2 go i 3 go nisu individualne greske
Igman FEDJA 100 kriv jer ekipu nije oporavio bez obzira sto ke 3 dana bilo
Takodje pogledajte sve ekipe koje su igrale protiv nas kakav su rezultat ostvarile sledece kolo
11 od 21 jeste malo al realno trebali smo imat 16.
Prigovara mu se kako je on biro ( kaze sablja valjda cu ija moci birat a mozda i necu jer sam ne kvalitetan) e upravo to Murinjo kloop gvardiola anceloti biraju dok propali treneri vode propale klubove kao sto je sablja
Trener koji ima 35-38 minuta u prosjeku aktivne igre u pl bh nemoze bit los..
Snaga FK SARAJEVA ce se vidjet kad budemo igrali protiv zrinjskog u 15-16 kolu
Dotad ovi sto nesto kritikuju nek kritikuju konkretno stvari il nek se pokriju po usima
Prodaja MUJAKICA
POVREDA ANCICA
ODLAZAK RIFETA
POVREDA TRAKE
Jedini igrac koji je nazadovo je Belmin prem da on i nije bio neka pljacka ni prije
Takodje Jos kad se avramovski doda ovom svemu 19 igraca otislo 8 doslo/ i to je danas fedja i pokusao da kaze na presici kad ga je drogirani prekino, i kad je poceo da prica penal ga je poremetio bla bla…
Od 7 utakmica 4 odigrane perfekt, danas je bila ok zasluzen bod mogli smo uzet sva 3
Tc dosta stvari se poklopilo protiv nas moje vidjenje je da je to kumovalo da primimo 5 golova al ljudisu zasluzeno uzeli al me niko nemoze ubjedit da penal 2 go i 3 go nisu individualne greske
Igman FEDJA 100 kriv jer ekipu nije oporavio bez obzira sto ke 3 dana bilo
Takodje pogledajte sve ekipe koje su igrale protiv nas kakav su rezultat ostvarile sledece kolo
11 od 21 jeste malo al realno trebali smo imat 16.
Prigovara mu se kako je on biro ( kaze sablja valjda cu ija moci birat a mozda i necu jer sam ne kvalitetan) e upravo to Murinjo kloop gvardiola anceloti biraju dok propali treneri vode propale klubove kao sto je sablja
Trener koji ima 35-38 minuta u prosjeku aktivne igre u pl bh nemoze bit los..
Snaga FK SARAJEVA ce se vidjet kad budemo igrali protiv zrinjskog u 15-16 kolu
Dotad ovi sto nesto kritikuju nek kritikuju konkretno stvari il nek se pokriju po usima
A i u pm vise i sa ovim omladincima, ima li iko preko 1.80???
Ocito je bilo da cemo primit golove iz prekida jer smo imali nevjerovatno patuljastih 10 igraca u tim trenucima.
Myb 2 da su normalna bila.
Ocito je bilo da cemo primit golove iz prekida jer smo imali nevjerovatno patuljastih 10 igraca u tim trenucima.
Myb 2 da su normalna bila.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Koliko je malo falilo da ih "glavna navijačica"skopča na respiratore
Sleglo se,otreznilo se,pa moj kratki osvrt ove tuzne price.
Ono sto je meni palo u oci,sto mi smeta je ovo :
Igra tim 1 - Najbogatiji,najuredjeniji klub ,najveci budzet lige. Trener dovodi igrace koje pokaze prstom,sklapa tim po zeljama. Dovode se top pojacanja,pripreme vrhunske,plate ogromne.
Tim 2 - Siromasni,jadni,bijedni,u dugovima pred gasenjem,plata i ima ali vise nema. Trener polupismeni mahalac,dovodi par igraca iz klubova koji ispadaju u drugu ligu,ostali igraci ubogi starci koji nemaju kamo.Pripremaju se trceci po ulicama Novog Sarajeva.
S obzirom na cinjenice,tim -1 to jeste Sarajevo,trebalo bi biti dominantno,ne znaci da bi odmah trebalo pobijediti,jer lopta je okrugla ali sigurno na terenu dominantno i jace.
No,to nije slucaj. Ovi siromasni jadnici su bili bolji. Bio je to mec jednakopravnih timova. Pa cak i vise,da nismo dali dva dosta sretna gola,oni bi pobijedili i da se utakmica igrala jos 3-4 minute,isto bi pobijedili. Jer utakmica je od 85-e minute usla u fazu trpanja. Tuzla City stil.
To sve skupa znaci ,da je kod nas nesto ogromno pogresno. Nesto strasno nije u redu. Po meni,a i fudbalski krivac je trener. Ono debelo govedo. A on je i birao igrace. Svodi najbogatiji klub u ravan borbe za opstanak. U stvari mi sa ovim bodom juce,cvrsto koracamo tim putem,borimo se za opstanak. Sto je stvarno porazavajuce. Svaki sekund koji taj debeli demagog jos provede na klupi je katastrofa za Sarajevo.
Jos bi se osvrnuo na igraca utakmice ,na najboljeg igraca juce - Dal Varesanovic ! On nam je donio taj bod juce,on je sacuvao debelu guzicu na klupi.
Momak je veliki igrac. Biser fudbala. U dobrom i uigranom timu,s dobrim trenerom,on bi jos vise sjao i blistao,samo bi mu nebo bilo granica !!
Ja razumijem da ga ova pičoladija s foruma mrzi. Njihov je vrsnjak a guzi dobru koku a oni slajfaju na suho.
Zavist,jal i ljubomora. No,pokusajte malo kontrolisati te svoje niske porive i strasti !
Sarajevo iznad svega !!
Igra tim 1 - Najbogatiji,najuredjeniji klub ,najveci budzet lige. Trener dovodi igrace koje pokaze prstom,sklapa tim po zeljama. Dovode se top pojacanja,pripreme vrhunske,plate ogromne.
Tim 2 - Siromasni,jadni,bijedni,u dugovima pred gasenjem,plata i ima ali vise nema. Trener polupismeni mahalac,dovodi par igraca iz klubova koji ispadaju u drugu ligu,ostali igraci ubogi starci koji nemaju kamo.Pripremaju se trceci po ulicama Novog Sarajeva.
S obzirom na cinjenice,tim -1 to jeste Sarajevo,trebalo bi biti dominantno,ne znaci da bi odmah trebalo pobijediti,jer lopta je okrugla ali sigurno na terenu dominantno i jace.
No,to nije slucaj. Ovi siromasni jadnici su bili bolji. Bio je to mec jednakopravnih timova. Pa cak i vise,da nismo dali dva dosta sretna gola,oni bi pobijedili i da se utakmica igrala jos 3-4 minute,isto bi pobijedili. Jer utakmica je od 85-e minute usla u fazu trpanja. Tuzla City stil.
To sve skupa znaci ,da je kod nas nesto ogromno pogresno. Nesto strasno nije u redu. Po meni,a i fudbalski krivac je trener. Ono debelo govedo. A on je i birao igrace. Svodi najbogatiji klub u ravan borbe za opstanak. U stvari mi sa ovim bodom juce,cvrsto koracamo tim putem,borimo se za opstanak. Sto je stvarno porazavajuce. Svaki sekund koji taj debeli demagog jos provede na klupi je katastrofa za Sarajevo.
Jos bi se osvrnuo na igraca utakmice ,na najboljeg igraca juce - Dal Varesanovic ! On nam je donio taj bod juce,on je sacuvao debelu guzicu na klupi.
Momak je veliki igrac. Biser fudbala. U dobrom i uigranom timu,s dobrim trenerom,on bi jos vise sjao i blistao,samo bi mu nebo bilo granica !!
Ja razumijem da ga ova pičoladija s foruma mrzi. Njihov je vrsnjak a guzi dobru koku a oni slajfaju na suho.

Zavist,jal i ljubomora. No,pokusajte malo kontrolisati te svoje niske porive i strasti !
Sarajevo iznad svega !!
Šta ce igrač na stativi kod slobodnog udarca. Gdje si to vidio? Samo da ne moze biti ofsajd i da proigraju nekog na petercu. Nemoj se prosipati.siroliver69 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:38Nisam razocaran zbog x nego iskljucivo zbog toga sto ponovo nemamo trenera s karakterom. Mozete ga braniti, te dobar, te radi, te treba vremena, te jos koji prelazni rok ali braćo moja njemu MORA igrati neki igrac po naredbi. Haloo, to je strasno. Dalje, gdje je igrac da stane na liniju gola, na prvoj stativi, kod ovog slobodnog? Gdje je igrac da legne iza zivog zida? Sta rade oni na treninzima? Pa ovo djete sa povredom vratili nazad...
Ma mrš u pycku materinu!
Mi nikada odustati necemo...
- Ferrante071
- Kontakt:
Pošto vidim da si ti neki forumski meritum koji određuje ko će šta pisati i kakvo će mišljenje imati odmah ti moram reći napušši mi se kare!moram je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:54Opet ti, pa rekao sam ti prestanes pratiti strucnjak i opustis se. Prije mjesec si se registrovao samo da docekas neku losu utakmicu da trunis bezze.Ferrante071 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 00:11Tačno mi se želudac prevrće kada čitam komentare tipa treba mu dati podršku, neka ga, neka ostane...
Za šta da mu se da podrška?
Zbog čega da ostane?
Tačno imam osjećaj da su svi na nekim šarenim pilulama a jedini ja fulio da uzmem dozu.
Ljudi, nije napravio ništa dobro a kako vodi ekipu izgleda da i neće ništa napraviti.
Loše igramo, nema hemije, trčimo kao muhe bez glave znači jedna velika nula...
I koji su to pomaci u igri pa da ga ostavljamo?
Hebo te grob nismo u sedam kola dali gol u prvom poluvremenu HALO!
Kada napraviš forum za sebe i svoje teletabise onda određuj ko će šta pisati...
JESI LI ME DOBRO ČUO KLOCU?
Sada razligu i baci jednu drkicu na Fergusona i njegove rezultate i ne citiraj me više.
Vozdra
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- Ferrante071
- Kontakt:
Od riječi do riječi potpisujem, samo bi još dodao i ovo da nažalost ovaj "naš" Ferguson nije ništa manji ppk od ovog njihovog mulca. Dva ego tripera limitiranih trenerskih sposobnosti koji baljezgaju gluposti na press-u koji traje kao poluvrijeme utakmice jbg valja šatrologijom pokriti neznanje.Antikloc je napisao/la: ↑27 avg 2022, 07:14Sleglo se,otreznilo se,pa moj kratki osvrt ove tuzne price.
Ja razumijem da ga ova pičoladija s foruma mrzi. Njihov je vrsnjak a guzi dobru koku a oni slajfaju na suho.![]()
Sarajevo iznad svega !!
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Tuga u pm, oni sa igracem vise niti jednu sansu nisu napravili i postignu dva gola, pa gdje su oni ovu nafaku zaradili majko draga. Borili se momci za svaku loptu, mali buljubasic sa slomljenom nogom igrao, Sahinovic ce biti aBd bolji i od Kove , nemam nikakvu zamjerku pogotovo za Horde ono je bila lekcija navijanja na golubarniku
Hajmo podrzati momke i svi u Zenicu u utorak da krenemo u pobjednicki niz.
- feniksptica
- Kontakt:
Druze pricas ono sto ti pase. Kad si se vec dohvatio top klubova sto ne spomenes Chelsea, Real. Mijenjaju trenere a rezulatit su ti. Mislim spominjes samo sto tebi odgovara.keli je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:39Moje pitanje za ove koji bi promijenili trenera glasi: Da li vi stvarno mislite da ce tolike rotacije trenera donijeti nesto dobro klubu? Da li vi ,evo zanemarit cemo nasu ligu, uopste pratite ikako fudbal? Najbolje prolaze ekipe koje puste trenera da radi u kontinuitetu, ekipe koje prebrode krize i slabije partije ... Evo vidite da United skroz pogubio, Liverpool prije Kloppa stalno rotirao, Milan se evo tek dozvao... Juventus kako je Conte otisao se gubi... Milion takvih primjera i u manjim stranim klubovima... Npr Rijeka prije par godina sa Kekom itd itd
Mozda ni duplu ne bismo uzeli da smo odmah nakon Atalante otjerali Husrefa... Pa ove rotacije Sablic, Vasoski itd
Stojim iza misljenja da bismo krupnu gresku napravili promjenom trenera. Ekipi koja je izgubila samopouzdanje, mentalitet pobjednika, ekipu koju treba priznati prate i pehovi. Nazalost iako nije tako izgledalo prije mjesec treba reci da i nemamo tolike sirine odlaskom Nihada i Kapica te povredama Anicica i Avramovskog. Nama treba vrijeme da se sve nadoknadi a to vrijeme ce doci samo ako pruzimo podrsku u kontinuitetu Mirvicu, treneru i igracima. Konstruktivne kritike i mogu citati ali stvarno pretjerivanje u tome vec prelazi u pljuvanje i to sigurno nece pomoci ni klubu a ni vama samima ko pojedincima.
Volimo te mangupe!
Mada sam i ja za ostanak Fedje prica ti ne drzi vodu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako se stvara neka losa slika o Dudicu od strane kvazi navijaca...
Ono bi nesto da mijenja i da iznosi misljenja...

Ono bi nesto da mijenja i da iznosi misljenja...

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, bvsic, jurisicduska, Lecler, muhamedhulk, Tarapi, VolimoSarajevo i 92 gosta.