Nemoj ti kod nas , kod vas navodno nije tako. U Bosni, tj kod nas, je politicar, drzavna sluzba ili te nema nigdjenumanumaye22 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:49Pa tako ti je to, svak hoce hljeba a da ne mrdne prstom. Kod nas ide, politicar, drzavna sluzba ili te nema nigdjecoelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Od čega vjerujem njih 90% u funkciji žrtvenih janjadi, koja ispunjavaju tuđe političke ciljeve, ali istovremeno u borbi za svoju egzistenciju, valjda ti je neko obećo nešto ako budeš na listi, sve u svemu, sramota za pratiti kao i svaki lokalni izbori.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Gledaj @ Milana, ispravlja krive navode
Ovo je najava da poslije džume ide numan u raskrinkavanje, polaganje fakti i beskrajno odupiranje
Tražili ste - gledajte

Ovo je najava da poslije džume ide numan u raskrinkavanje, polaganje fakti i beskrajno odupiranje

Tražili ste - gledajte

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
ide Trivićka životom u BL...
jedva čekam ta sučeljavanja između nje i Draška...
jedva čekam ta sučeljavanja između nje i Draška...
zar i ti sine Ivane!?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas je mali grad i svak' svakog zna. Ili si sa nekim isao u razred ili studirao, igrao lopte, nesto drugo trenirao ili ti je komsija, u istoj ulici zivite.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Od čega vjerujem njih 90% u funkciji žrtvenih janjadi, koja ispunjavaju tuđe političke ciljeve, ali istovremeno u borbi za svoju egzistenciju, valjda ti je neko obećo nešto ako budeš na listi, sve u svemu, sramota za pratiti kao i svaki lokalni izbori.
Pa onda o kandidatima sve zivo znas.
Svake godine sve gore i gore liste. Nece vise niko normalan na ove liste za GV.
Ove jace stranke i imaju ponekog normala kandidata, ali ove manje sve zivo stavljaju na listu

Nece vala ni da mi na sijelo dodje, a kamoli 100 slika.
Jos u manjim gradovima gdje svak' svakog zna (kako gore napisah), samo bezveze bacaju pare. Cim vidis listu, znas za koga ces glasati. Umjesto plakata trebaju dijeliti olovke i upaljace sa svojim slikama, bar ce to raja iskoristiti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Meni su fascinantni ljudi koji misle da ce izbor nekog drugoga nesto promijeniti i kao da ce ti ljudi raditi za narod a ne za svoju stolicu 4 godine.
Mislim, imao si od 1996 do 2024 8/16 izbora i sve izgledalo apsolutno isto, ali vjerujem da kod nas ima dosta mazohista.

Mislim, imao si od 1996 do 2024 8/16 izbora i sve izgledalo apsolutno isto, ali vjerujem da kod nas ima dosta mazohista.
SDA-ovac iz Mostara: "Mi smo vlasnici BiH, ali imamo vrlo neugodne podstanare", stigla oštra reakcija iz HDZ-a

Treba skratiti te liste, 35 kandidata je previše. Go seljak i živa fukara počela da se skuplja na dnu tih listi, zloupotrebljavaju ih ovi s vrha koriste ih za skupljanje glasova koji na kraju odu prvom na listi, a što je manja stranka to je sve izraženija ta razlika u kvalitetu kandidata.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:04Kod nas je mali grad i svak' svakog zna. Ili si sa nekim isao u razred ili studirao, igrao lopte, nesto drugo trenirao ili ti je komsija, u istoj ulici zivite.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Ove jace stranke i imaju ponekog normala kandidata, ali ove manje sve zivo stavljaju na listu![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nece stranke nikada na to pristati, ali da naprave otvorene liste, pa da ti iz svake stranke možeš zaokruziti po 2-3 kandidata, moglo bi se pravo dobrih likova izabrati.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:49Treba skratiti te liste, 35 kandidata je previše. Go seljak i živa fukara počela da se skuplja na dnu tih listi, zloupotrebljavaju ih ovi s vrha koriste ih za skupljanje glasova koji na kraju odu prvom na listi, a što je manja stranka to je sve izraženija ta razlika u kvalitetu kandidata.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:04Kod nas je mali grad i svak' svakog zna. Ili si sa nekim isao u razred ili studirao, igrao lopte, nesto drugo trenirao ili ti je komsija, u istoj ulici zivite.coelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Ove jace stranke i imaju ponekog normala kandidata, ali ove manje sve zivo stavljaju na listu![]()
Ovako uglavnom u vijeća ulaze likovi koje stranka stavi na vrh liste...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Ništa on pogrešno nije rekao, ovako apsolutno svi u SDA razmišljaju s tim što kad kaže "mi smo vlasnici BiH" on ne misli na Bošnjake i sve one koji vole domovinu nego baš na njih, članove SDA.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MilanMladenovic
- Kontakt:
I vjerovatno pod podstanare misli na sve nas
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ovi sto odu iz BIH ?? Je l obavezno za SDA moramo ili ??

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Imali su Smaju Mandžića.
-
- Kontakt:
Jesu li Mehici jos uvijek mocni u gradu ili su "oslabili"?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da nikad gore liste nisu bile nego ove godine za GV Tuzle, čovječe da sve kandidate sastaviš nema pola insana - kockari, kriminalci, alkoholičari, starlete u pokušaju i žene bez morala.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čisto sumnjam da ovu pratiš radi cvijeća, haman te loži istetovirana podlaktica, il' si jaran s Beluccijem

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
ja najviše pratim što će se desiti u BL, mislim da će tamo biti show...
zar i ti sine Ivane!?
- akisarajevo92
- Kontakt:
ipak se moze napraviti nova zgrada a da bude lijepa
zamisljam ovako nesto u Sarajevu nakon par mjeseci, par balkona bi bilo zatvoreno sa PVC stolarijom
mada kod nas ne vrijedi vise stavljati bijelu fasadu zbog zagadjenog zraka, zato sad u Wavesu rade zelenu zgradu
mada kod nas ne vrijedi vise stavljati bijelu fasadu zbog zagadjenog zraka, zato sad u Wavesu rade zelenu zgradu

Don't believe the hype.
Kakvu je ona transformaciju izvrsila, kad se sjetim kakva je bila kao zena onog Selimovica sto se takmicio u Grandu, strahotababoedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:54Čisto sumnjam da ovu pratiš radi cvijeća, haman te loži istetovirana podlaktica, il' si jaran s Beluccijem![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.