Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Cigri
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 22:28

Realno ne moze Conte dalje od Seria A.
Suvise limitiran strucnjak.

U Juventusu mu ide tj. ovakoj Seria A, sjedi gdje jesi.. :cool:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 maj 2014, 22:33

Promjene su normalne i dešavaju se, ali strah me da on kao tvorac i idejni vođa tima ne povuče neke igrače za sobom, koji će onda željeti napustiti klub. To je možda i veća briga ako ostali dignu ruke nakon Contea...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 maj 2014, 22:37

Cigri je napisao/la:Realno ne moze Conte dalje od Seria A.

A Simeoneu ni u Seriji A nije išlo pa preko noći u Španiji postade stručnjak.

Antonio je trenerčina, istina, ima neke muhe, ne odstupa od nekih zamisli, ali svakako je mlad, tek par sezona trener. Ne sumnjam da će postati jedan od najboljih na svijetu, ima sve preduslove za to, učio od najboljih, trenirao i u drugoj ligi, iste klubove vraćao u viši rang, Juventus doveo gdje i bolji od njega nisu, ima karizmu i znanje. Evropski uspjeh još čeka, ali da se ne ponavljam, i on će doći.

Koji ti je bio prijašnji nick, čisto da svi ovdje znamo vrijedi li s nekim u ozbljne priče pošto na pdfu primere ničete kao gljive s novim nickovima?! :silent:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 11 maj 2014, 22:38

Nije kataklizma odlazak Kontea, kataklizma je pitanje ko će ga zameniti ! Imena koja se vrte uopšte me ne zadovoljavaju....Manćini, Alegri, Splaeti, Mihajlović wtf !?

Ako ne dođe dovoljno dobra zamena može nam se lako desiti da posle dužeg vremena jednu sezonu bacimo u vodu jer će nas baš ova Roma izgaziti u tom slučaju.

Prandeli mi je otac igrice, može i Dešamp iako se uopšte ne pominju kao opcije. U svakom slučaju Prandeli napušta kormilo repke nakon SP jer SP neće osvojiti iako navijam za Azure, no realno baš teško i to će nam biti prilika...sve to pod slučajem da Konte ode.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2014, 22:39

pa to i jest problem, i hoce sigurno jer i igraci imaju ambicije

ne ide on u zatvor il u penziju pa da klub ostaje sa svim resursima i ostalim, nego ide jer klub nije na odgovarajucem nivou i logicno da je to signal koji pokrece lancanu reakciju..zato ja i kazem, trenera je lako zamijeniti u normalnim okolnostima, ali ovaj EVENTUALNI odlazak salje i drugima jasan signal i poruku da su okolnosti daleko od normalnih i da Juve vise nije sto je bio..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 maj 2014, 22:42

U trenerskim je vodama osam godina. Osvojio šest trofeja. Ima prosjek pobjeda od 55% (preko 300 utakmica, skoro 170 pobjeda). Čovjek napreduje strahovitom brzinom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2014, 22:44

Ostaje Conte, sta vam je ljudi. :D
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 11 maj 2014, 22:48

Pogba je napisao/la:
Cigri je napisao/la:Realno ne moze Conte dalje od Seria A.

A Simeoneu ni u Seriji A nije išlo pa preko noći u Španiji postade stručnjak.

Antonio je trenerčina, istina, ima neke muhe, ne odstupa od nekih zamisli, ali svakako je mlad, tek par sezona trener. Ne sumnjam da će postati jedan od najboljih na svijetu, ima sve preduslove za to, učio od najboljih, trenirao i u drugoj ligi, iste klubove vraćao u viši rang, Juventus doveo gdje i bolji od njega nisu, ima karizmu i znanje. Evropski uspjeh još čeka, ali da se ne ponavljam, i on će doći.

Koji ti je bio prijašnji nick, čisto da svi ovdje znamo vrijedi li s nekim u ozbljne priče pošto na pdfu primere ničete kao gljive s novim nickovima?! :silent:
Simeone je hit, kao Viljas one godine..
Nikad od njega strucnjaka svjetske klase koji ce godinama da traje.
Cuj druze Pogba koji mi je "prijasni nick"... :? :lol:
Izvini ako sam te uvrijedio za Contea, samo sam realan.
Pozdrav.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2014, 22:54

@Brajkula

a da se skineš i trčiš gol knez mihajlovom? znaš šta si rekao za Cataniu ;) :urnebes:

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 11 maj 2014, 22:56

Cigri je napisao/la: Simeone je hit, kao Viljas one godine..
Nikad od njega strucnjaka svjetske klase koji ce godinama da traje.
Cuj druze Pogba koji mi je "prijasni nick"... :? :lol:
Izvini ako sam te uvrijedio za Contea, samo sam realan.
Pozdrav.
Nemoj to brat, pa Simeone ako uzme Ligu (da ne pričam i o LŠ) to će biti najveći uspeh u istoriji sporta vrlo verovatno, jer samo se tako može okarakterisati činjenica da si ti bolji u 38 mečeva od dva najskuplja sportska kolektiva od kada postoji sport.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 maj 2014, 22:58

Ratnički strašna tekma. Neopterećeni i jedni i drugi, samo gas, pokaži da si bolji od protivnika i zabiberi mu. Na kraju se opet ispostavili ko je gospodski a ko jalijaški. Nakon što ga je faulirao i nije htio da mu pruži ruku Giorgioneu ona seljačina od Tittija pokazao kakav je to zatucani dasina. Nije ni Chiellini na kraju ostajao dužan.

Storari - odličan, imao nekoliko strašnih intervencija
Barzagli - dobro se borio stari Andrea, jel' izašao zbog povrede?
Bonucci - nije griješio :D
Chiellini - prgavo i ratnički, nema pardona
Licht - svaka dala za asist
Asa - odlična tekma danas, zatvorio šta je stigao
Pogba - malac je fenomenalan, trka i klasa, borba do zadnje kapi krvi danas
Pirlo - odlična partija maestro
Padoin - u skladu sa svojim mogućnostima dobro odigrao
Tevez - dobro su ga čuvali, šteta što ojnaj odrpanac ne doda nekom kada je šutirao negdje oko 15-e minute
Llorente - otresao i Benatiu i Castana, odlično se tukao sa odbranom i imao onih par pokušaja

Osvaldo - svaka dala za gol :opaopa:

Nekad me nervira ono izvođenje kornera kad bezze loptu izgubimo u nekim dodavanjima mjesto da je ++židnu++ u šesnaest'.

Partija vrijeda za preko stotke :mrgreen:

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 11 maj 2014, 22:58

Chinaglia je napisao/la:@Brajkula

a da se skineš i trčiš gol knez mihajlovom? znaš šta si rekao za Cataniu ;) :urnebes:
Jesam brate, cenio sam da će da opstanu, neverovatno mi bilo da oni ispadnu posle onakve sezone. Baš truba opet nećemo gledati derbi Sicilije jer se Palermo vraća.

A mogu da se pravdaju i činjenicom da ih je Sasuolo pokrao, realno opstade taj klub u ligi na mufte, MAPEI mašina za pare.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2014, 23:07

jebga, argentinska hemija je nestala :lol: nek' su ispali, ko ih **** :D

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 11 maj 2014, 23:12

Sevdah meni tekme tipa Palermo-Katanija, Kjevo-Verona, Samp-Đenova, baš lepo gledati.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 maj 2014, 01:27

Malo i ovaj Conte drami pa ga zakukao kao da vodi Bari a ne Juve. Sjedi sa upravom i direktorom i dogovori se, ako moze moze a ako ne cao vozdrica. Para nema to je znao odmah od pocetka.
Ja mislim da nece otici ali ako ode odmah dovesti ili Deschamps ili Prandeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 12 maj 2014, 03:48

Ajde bre ljudi ne serite. Gdje će Konte u pm? Ostaje ba! Nisam gled'o tekmu protiv Rome jer sam se napio i bio na roštilju al' nebitno, dajte link snimak utakmice..
Allegri je gospodin!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 12 maj 2014, 09:50

Conte se mora razumjeti. Sa limitiranim timom on već igra 3 godine i ubija u Italiji i naravno da su apetiti porasli. Često kritikujemo taktiku i to s razlogom, ali on je taj koji 3 godine već trenira ove momke i vjerovatno je da se u 3-5-2 najbolje snalazi sa postojećim igračima. I evo kroz 2 godine je jasno da to ne prolazi u Evropi. Sad on traži ono što smo mi proteklih sezona... Pojačanja. I ima moju podršku da iscijedi Marottu i Agnellija. Koliko su ovi cicije pokazuje činjenica i da prijeti odlaskom :mrgreen:

Teveza je dobio i Nanda. Sada bi mogao dobiti ono što već dugo vremena traži i sa takvim timom da proba ostvariti zacrtani cilj.

FORZA CONTE ! :cool:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 maj 2014, 11:04

Razumijem ja da on trazi neke garancije, pojacanja i sl. Samo ne razumijem kako moze tvrditi da je bilo tesko napraviti nesto vise u Evropi sa ovom ekipom, a zaboravlja svoju licnu krivicu zbog neuspjeha u Evropi.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 maj 2014, 11:09

Ne mogu da vjerujem da ljudi pisu da Juve ima limitiranu ekipu. E to je vrhunac gluposti.
Pobijedi Kopenhagen 2 puta i Galatu kuci i eto uspjeha u LP. Onda je sve moguce. Eto Atletico M ima dream team, ma daj razmislite sta pisete.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 maj 2014, 12:04

Volim Contea kao rođenog brata. Ono što je on napravio za Juventus i navijače nakon patnji na 7. mjestu treba ostati doživotno zapamćeno i cijenjeno.

Ono što meni smeta kod njega je to, kao što je gore neko spomenuo, svaki odgovor na bilo kakvu kritiku mu počinje sa "nakon dva sedma mjesta", "nije se moglo bolje u Evropi", traži neka opravdanja.

U redu, nakon dva sedma mjesta si okrenuo klub za 180 stepeni, ali hoćemo li se i za deset godina vraćati na "dva sedma mjesta"?

Nije se moglo bolje u Evropi? Itekako je moglo, samo treba biti malo samokritičan i vidjeti i svoju krivicu u svemu tome, a nećemo se lagati, ima je dosta. Naravno, ostavljam mogućnost da je to sve priča za medije, čak štaviše, vjerujem da je tako.

I opet, samo je par vrhunskih trenera koji bi MOŽDA mogli odvesti ekipu na neki sljedeći nivo. Svakako, takav trener je i Antonio i on i dalje ostaje nešto najbolje što se dogodilo ovom Juventusu i ostat će kao takav.

Ono što želim reći; trebaju svi skupa sjesti i kritički se osvrnuti na proteklu sezonu. Agnelli i Beppe moraju shvatiti da stvarno trebaju pojačati ovu ekipu, isto kao što Conte mora shvatiti da ne može izlaziti u medije sa ovakvom pričom gdje zaboravlja sve loše postupke cjelokupnog kolektiva koji su doveli do neuspjeha u Evropi i "oprašta" se od ekipe i zaboravlja da tu ima puno više od toga da "je ovo maksimum i ne može puno bolje".

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.