FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2011, 22:15

nidi je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ja mislim prijatelju, da kod Murata i Papca vise nije koliko im ko nudi. Misljenja sam da su ti igraci sebi davno obezbjedili svoju ekzistencije. Volio bih kada bih zavrsili svoje karijere u Zelji, ali naravno to su sve puste zelje, ali vidjet cemo!!!
i rivaldo je sebi obezbijedio ekzistenciju pa je igrao u nekoj zabiti u kazahstanu,prošlo je vrijeme kad su igrači igrali za neki klub iz ljubavi,murat i u drugoj austrijskoj ligi može uzeti pare ko je može dobiti u želji,žalosno ali je tako
E jbg, ako je tako onda si vjerovano upravu!! :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 08 maj 2011, 22:16

Evo kad se malo slegla ova atmosfera da nešto i ja napišem.

Iskreno, taj dan kad sam se probudio i počeo razmišljati o tekmi, imao sam osjećaj da bi mogao biti dobar derbi sa barem 2-3 gola, za razliku od prošlih bruka al ostade moej razmišljanje samo nada i nakon ovog derbija :?
Atmosfera je bila za 10, navijači realno i jedni i drugi odlični čitavu utakmicu - jedina svijetla tačka turobne noći..
Što se tiče utakmice, meni je više muka gledati naše igrače kako ne igraju na svojim pozicijama :? Stanić-desno krilo(vezni),Stančeski kasnije lijevo krilo a čovjek playmaker itd.
Šehić odlično obavio ono malo posla što je imao.Marković solidno odigrao u defanzivi ali centra nije prešao,valjda po direktivi Amara.Stanić isto tako, nije 2 puta prešao centra a u defanzivi mu se više ne mogu ni pripisivati greške jer ne igra svoju poziciju s glave.Ćulum i Svraka - ljudi nisu pokušali da povuku nijednu loptu i kad su imali priliku,nema duplog pasa a kamoli 2-3 zaredom :oops: Jamak heh ,on mene podsjeća dosta na Dinu Muharamovića,znači ne znaš da čovjeku nabrojiš kvalitete koje ima kao igrač,sinoć kao da je i on igrao zadnjeg veznog a ne umjesto Zebe da dijeli lopte,odron.Bešlija dok je imao snage u prvom poluvremenu totalno neiskorišten jer mu niko nije znao provući loptu pa da bude neki centaršut(ali opet kome?) ili ev. šut na go.Višća isto nedonošče ,stvarno mi nije jasno da čovjek može nazadovati u odnosu na prošlu sezonu kad je bio sasvim solidan ako uzmemo u obzir da je tek došao.U duelu nema šanse,niti jednom,u onim visinski čak svjesno i ne učestvuje.Zalijeće se u protvničke igrače ko na foru neku da prođe,ne shvatam.. ni šuta ni centaršuta za cijelu utakmicu...Za kraj sam ostavio možda i najbolje pojedince a to su Bogi koji je odlično odigrao čitavu utakmicu osim jedne male greške kad se gradio i neko mu oduzeo loptu,Nyema fantastičan sinoć,ja mislim da je i od istoka dobio mali aplauz?Njega treba pod svaku cijenu zadržati za sljedeću sezonu jer se vidi da iam kvalitet i za evropskih utakmica.. i Lazar heh, rano ljuta..nijednu loptu nije dobio kako je Bog "zapovidio" :D
Uglavnom i smiješno je praviti bilo kakvu analizu na ovakve igrače al eto igraju za Želju kojeg volim pa se i to mora...
I za kraj da iznesem svoje mišljenje kome se sljedeće sezone treba zahvaliti : Gušo :D ,Vasilić(osim ako nije horan za klupe),Radovanović(ova sezona puno slabija od prošle i čini se kao da je izgubio i volju) , Ćulum(meni je lično drag što se bori srcem ali čovjek nema kvaliteta za bilo kakve evropske utakmice),Savić( prilično spor,star igrač mada treba priznati da je zabio i neke bitne golove),Bešlija ( on još ove sezone može "meda" ali sljedeće teško), Popović(iskreno dugo pratim Želju ali nikad goreg igrača nisam gledao i to u toliko mnogo utakmica)...klupu neću nabrajati...
Uglavnom nam trebaju 3-4 iskusna igrača uz davanje šanse mlađim igračima bi trebala biti neka zdrava baza za napredak...izvinite na (pre)dugom postu ,nije namjerno :D
Željo - My first love!!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 08 maj 2011, 22:17

TM87visnjik je napisao/la:e kad bi se vratili...DZEKO,STILA,COCA,BUBA,MURAT,JAHIC,BEKRIC,KERLA,BUCAN itd...al nemoguca misija
Pogotovo Dzeko :D :D :D vratit ce se al tamo kad napuni jedno 37 godina :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 22:20

bolje i dzekson od 37 nego lazo u cvijetu mladosti hehehe

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 maj 2011, 22:21

elSaik je napisao/la:Ciljevi za maj:
1. Dobiti malene;
2. Osvojiti kup;
3. Pritisnuti Borac tako da mu za titulu treba pobjeda na Grbavici.
za malo pa ispunjeni ciljevi :lol: :lol: :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 maj 2011, 22:23

kosewsko hill je napisao/la:Evo kad se malo slegla ova atmosfera da nešto i ja napišem.

Iskreno, taj dan kad sam se probudio i počeo razmišljati o tekmi, imao sam osjećaj da bi mogao biti dobar derbi sa barem 2-3 gola, za razliku od prošlih bruka al ostade moej razmišljanje samo nada i nakon ovog derbija :?
Atmosfera je bila za 10, navijači realno i jedni i drugi odlični čitavu utakmicu - jedina svijetla tačka turobne noći..
Što se tiče utakmice, meni je više muka gledati naše igrače kako ne igraju na svojim pozicijama :? Stanić-desno krilo(vezni),Stančeski kasnije lijevo krilo a čovjek playmaker itd.
Šehić odlično obavio ono malo posla što je imao.Marković solidno odigrao u defanzivi ali centra nije prešao,valjda po direktivi Amara.Stanić isto tako, nije 2 puta prešao centra a u defanzivi mu se više ne mogu ni pripisivati greške jer ne igra svoju poziciju s glave.Ćulum i Svraka - ljudi nisu pokušali da povuku nijednu loptu i kad su imali priliku,nema duplog pasa a kamoli 2-3 zaredom :oops: Jamak heh ,on mene podsjeća dosta na Dinu Muharamovića,znači ne znaš da čovjeku nabrojiš kvalitete koje ima kao igrač,sinoć kao da je i on igrao zadnjeg veznog a ne umjesto Zebe da dijeli lopte,odron.Bešlija dok je imao snage u prvom poluvremenu totalno neiskorišten jer mu niko nije znao provući loptu pa da bude neki centaršut(ali opet kome?) ili ev. šut na go.Višća isto nedonošče ,stvarno mi nije jasno da čovjek može nazadovati u odnosu na prošlu sezonu kad je bio sasvim solidan ako uzmemo u obzir da je tek došao.U duelu nema šanse,niti jednom,u onim visinski čak svjesno i ne učestvuje.Zalijeće se u protvničke igrače ko na foru neku da prođe,ne shvatam.. ni šuta ni centaršuta za cijelu utakmicu...Za kraj sam ostavio možda i najbolje pojedince a to su Bogi koji je odlično odigrao čitavu utakmicu osim jedne male greške kad se gradio i neko mu oduzeo loptu,Nyema fantastičan sinoć,ja mislim da je i od istoka dobio mali aplauz?Njega treba pod svaku cijenu zadržati za sljedeću sezonu jer se vidi da iam kvalitet i za evropskih utakmica.. i Lazar heh, rano ljuta..nijednu loptu nije dobio kako je Bog "zapovidio" :D
Uglavnom i smiješno je praviti bilo kakvu analizu na ovakve igrače al eto igraju za Želju kojeg volim pa se i to mora...
I za kraj da iznesem svoje mišljenje kome se sljedeće sezone treba zahvaliti : Gušo :D ,Vasilić(osim ako nije horan za klupe),Radovanović(ova sezona puno slabija od prošle i čini se kao da je izgubio i volju) , Ćulum(meni je lično drag što se bori srcem ali čovjek nema kvaliteta za bilo kakve evropske utakmice),Savić( prilično spor,star igrač mada treba priznati da je zabio i neke bitne golove),Bešlija ( on još ove sezone može "meda" ali sljedeće teško), Popović(iskreno dugo pratim Želju ali nikad goreg igrača nisam gledao i to u toliko mnogo utakmica)...klupu neću nabrajati...
Uglavnom nam trebaju 3-4 iskusna igrača uz davanje šanse mlađim igračima bi trebala biti neka zdrava baza za napredak...izvinite na (pre)dugom postu ,nije namjerno :D
iskreno gledajuci besliju i recimo viscu, isti su tip igraca obojica su odlicni kad udju sa klupe zadnjih 20 minuta, samo razlika izmedju njih je 10 godina... vala beslija ce i sljedece godine bit bolji i odvisce i od stanica i colica, na njemu se vidi da je nekad mogo na ovim se vidi da nikad nece moci... visca, stanic colic i beslija svi su mi za djokere sa klupe :) bar ovo sezonu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 22:26

Bekric i Bucan to nam fali ove godine

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 maj 2011, 22:28

TM87visnjik je napisao/la:Bekric i Bucan to nam fali ove godine
sime, jedini sto je imo hrabrosti iznijet loptu, ovi zadnji vezni sto su dosli pored njega izgledaju smjesno (ne racunam stanceskog jer nije igro)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 maj 2011, 22:32

slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 22:33

nick je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:Bekric i Bucan to nam fali ove godine
sime, jedini sto je imo hrabrosti iznijet loptu, ovi zadnji vezni sto su dosli pored njega izgledaju smjesno (ne racunam stanceskog jer nije igro)
DA i Sime...proslo proljece igro ko lud

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2011, 22:36

Momci jedno pitanje za sve. Zapisala jedinica za podrsku moga rodaka i njegove prijatelje ipsred Grbavice, pred polazak prema Kosevu zbog konzumiranja alkohola. On mene pita, da li se on sada vodi kao navijacki huligan jer je bio medu nasim ili samo obicna kazna od 200KM koja dolazi na kucnu adresu?? Hvala, i izvinjavam se sto sam skrenuo sa teme!!! Ako moze odgovor na PP!!! HVALA

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 22:41

ja mislim kazna je napisan zbog konzumiranja alkohola na javnom mjestu

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 08 maj 2011, 22:41

Jimmy from the hood je napisao/la:slika
Da se naježiš 8-) 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 08 maj 2011, 22:43

slikali su korteo i na vilsu i svuda ba, nemoguce da niko nije postavio, grob ga hebo
Nil Satis Nisi Optimum

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 maj 2011, 22:48

Sta je pisalo u onoj poruci ,ako netko zna??? ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 22:49

Capt_Billy je napisao/la:Momci jedno pitanje za sve. Zapisala jedinica za podrsku moga rodaka i njegove prijatelje ipsred Grbavice, pred polazak prema Kosevu zbog konzumiranja alkohola. On mene pita, da li se on sada vodi kao navijacki huligan jer je bio medu nasim ili samo obicna kazna od 200KM koja dolazi na kucnu adresu?? Hvala, i izvinjavam se sto sam skrenuo sa teme!!! Ako moze odgovor na PP!!! HVALA
Samo kazna, moj dvojica jarana su tako zapisana protiv Borca prošle godine, samo pare na sunce i čisti su :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 08 maj 2011, 22:50

@Capt_Billy de nemoj pisati italicom iritira me to uzasno a vjerujem i veliku vecinu u izbjegavam tvoje postove,nije da pises nesto lose i slicno ali jarane de pisi normalno kao i svi ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 08 maj 2011, 23:06

Omar500 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?
Prestali su brojati, nije fazon vise. :mrgreen:
Ma ja bi sljedeću sezonu igrao s dva napadača, Ramićem i Hodžićem. A Popovića na neku drugu poziciju staviti, jbt niko mu loptu ne može uzeti, a da ne napravi prekršaj nad njim :D
46 gol..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2011, 23:11

Hvala svima na odgovoru!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 23:17

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube] 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pablo11 i 41 gost.