RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BICE GUSTO
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 jul 2010, 20:01

Ekipa je napisao/la:
rebel je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ne bi bilo zanimljivo da nismo u krizi, ono..znali bi da necemo ispast, a i ne mozemo na titulu udarat i odlazak u Europu(ovaj dio je predvidjen za nove klubove, u nakaradnoj drzavi, i sistemu vrijednosti), tako da je dobro sto cemo se boriti za opstanak, imacemo neki cilj :D...kuci ce biti ****, i Buducnost ce trazit bodove kod nas, da ne spominjem neke "vece" klubove.

Boli nas kur.ac, tu smo da navijamo, i da se borimo! Pozdrav RODJENI!
Europa nije predviđena za nove klubove već za one koji je na terenu izbore,avi to godinama ne uspijevate,nemoj tražit krivca u drugima nego u svojoj avliji :idea:
Moraš li ti biti svakom loncu poklopac ?

Samo Rođeni.Pa makar i u kantonalnoj !

Eno ga (rebel) na temi NK Celik,sad tamo mudruje.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 jul 2010, 23:14

Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 avg 2010, 01:27

dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Hvala!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 11:14

Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
1947!

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 01 avg 2010, 12:48

Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
Dođite i slikajte sami. :lol:
Volim Velež makar vaki !!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 avg 2010, 13:05

Žao mi je što ste se našli u tako teškoj situaciji, nadam se da ćete ostati u ligi.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Post Postao/la Avatar » 01 avg 2010, 13:09

Rodjeni zar je moguce da ce vam biti trener Demir hotic :mrgreen: Taj lik jedino dobro sto je uradio u Zeljeznicaru jeste da je pobijedioo sarajevo na derbiju 2:0 :mrgreen: :mrgreen:

Urban

Post Postao/la Urban » 01 avg 2010, 13:11

Avatar je napisao/la:Rodjeni zar je moguce da ce vam biti trener Demir hotic :mrgreen: Taj lik jedino dobro sto je uradio u Zeljeznicaru jeste da je pobijedioo sarajevo na derbiju 2:0 :mrgreen: :mrgreen:

a nije on pobjedio nego su igraci dobili extra motiv a rodjeni neka vam je Bog dragi na pomoci pa taj covjek je unazadio zelju jedno 10 godina sigurno neka vam je sa srecom treba ce vam
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 avg 2010, 13:35

Je li danas sa Iskrom? :? Ako jeste, kad i gdje? Hvala unaprijed,

Edit: U Vrapcicima, 18:00, protiv Iskre.

Sta ima gospodjo, nema nista.

:mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 15:18

Ekipa je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
Daleko :D
1947!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 avg 2010, 15:23

Ja cu ti, sta treba, hoces mi kupiti digitalni aparat? :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 01 avg 2010, 15:39

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:
Fino se ugasite.

Čuj daleko ? :?

Bože sačuvaj.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 avg 2010, 16:00

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:
A navijaca! hahaha :lol: :lol: :lol:

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 01 avg 2010, 16:25

drH je napisao/la: A navijaca! hahaha :lol: :lol: :lol:
Golemo! Govori mu navijac kluba ciji nijednom u zivotu nisu odradili ni Laktase, ni Prijedor a propustaju redovno Gradacac, Tuzlu... Uglavnom sve sto nije zapadno Sarajevo.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 01 avg 2010, 16:36

Filantrop je napisao/la:
Golemo! Govori mu navijac kluba ciji nijednom u zivotu nisu odradili ni Laktase, ni Prijedor a propustaju redovno Gradacac, Tuzlu... Uglavnom sve sto nije zapadno Sarajevo.
Kaže navijač kluba čiji navijači su 70 % gradskih derbija pratili preko radia. :lol:
Zadnja izmjena: Ekipa, dana/u 01 avg 2010, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 avg 2010, 16:37

Filantrop je napisao/la:
Nemas ti pojam gdje smo mi sve bili digla bi ti kosa na glavi kad bi znao u kakve sela i mjesta smo isli nebi niko isao kad smo bili u 1.ligi FBiH a Nultrasi su ko navijaci prije godinu dana poceli ici na gostovanja!!! U Vrapcice niste smijeli doci kukavice najvece!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 16:41

Dođite i slikajte sami. :lol:[/quote]
Daleko :D[/quote]
Fino se ugasite.

Čuj daleko ? :?

Bože sačuvaj.[/quote]
a ko je reko da smo se upalili.....jos nista nije organizovano......fino sam pito.....ima,nema,gotovo
1947!

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 01 avg 2010, 16:43

To je isto ko da si mi reko velez je nekad igrao s borussiom: (onaj pravi velez, ne ovaj vas. da budemo tocniji)
Bitno je babe stanje danas. Mi zadnje 4 godine nemamo propustena gostovanja nigdje u BiH. Dok vi danas i u vrapcicima propustate utakmice
A sta se i ja pleham pvdje, pa vi se danas i mozete jedino s ljumanima kaciti u istom ste rangu, od mentaliteta do brojnosti.
Aj Ciao
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 01 avg 2010, 16:57

Aha, imate 2 gostovanja više. :?

Džaba vam gostovanja kad ga popušite redovno po gradu.

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 01 avg 2010, 18:10

[youtube][/youtube]

8-) 8-) 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.