FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 13 apr 2013, 22:14

CARSON je napisao/la: mada nije jos gotovo
Gotovo je..... :|

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 22:18

nema to veze sa Zrinjskim malo realnosti vam ne bi bilo na odmet a mi smo sve sami sebi krivi a i nešto da smo dobili ne bi mogli puno jer ovo nema nigdje da se ljudi sklanjaju ali dobro ja sam pitar nisam hilmo i ja sam budala i čorav i mogu sladoled da ližem a da vas ne banuju, to je ona kome više vjeruješ nama ili svojim očima ili znam ja nas **** ti nas
Sarajevo ljubavi moja!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 apr 2013, 22:58

2006/07 je najpoštenija sezona u historiji BH fudbala, svaka ostala je namještena.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 apr 2013, 23:01

meni nije jasno sta je ovoj omladini danas, nit maju postovanja, nit odgoja nit nista odakle im ovolike frustacije vrijedjanja ljudi i komsija sa grbavice idt, navijam od mog rodjenja za moj voljeni klub ev 28ma god jos malo imam veliki hbroj prijatelja tako moje krvi bordo i manijaka volimo se pazimo zajebavamo cugamo idt a ne omlazavamo nit psujemo nit zelimo nikom zlo tako i kad je suparnicki klub u pitanju,ja ne znam sta je ovoj djeci danas koji dizu tenzije i pisu kojekakve gluposti, ja kao pristalica bordo boje sam svima rekao zeljo je najbolji poslijeratni klub u drzavi i najuspjesniji tim i najtofeniji sto se tice domaceg bh fudbala, sta ima veze jbg tako i jeste, imaju kakvu takvu upravu donese trofeje kako ne znam nit me zanimaju bilo kakve teorije zavjere svaka im cast na tome, nas su **** nesposobne uprave prethodnih godina al hvala bogu izborili smo se sa tim, i opet gledam neki i pljuju i omlazavaju rad uprave igrace trenere ttako i papeta i osima ivicu nazivajuci ih ruznim imenima pa brate mili sta je koji je dzavo vama gdje vam je odgoj princip dostojanstvo jbg svi su nam krivi samo mi nismo, dajte ba popustite sa tim tenzijama tako i plavi mali tako i mi imate svoju avliju bavite se njom i slicno a ne ovako tenzije u nedogled jbg
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 23:10

Amauri je napisao/la:Ja na neki način stanem na vašu stranu u realnom smislu, a vi brišete komentar prije nego što sam ga napisao bukvalno. I treba vas pljuvati, jer ste jadni znači DNO DNA, papanluk živi na Koševu ;)
e stavrno nisko udaraš kako možemo mi brisati postove je li misliš da ja ne bi sve vaše postove izbrisao i dobre i loše toliko ste mi ogadili ovo.
Sarajevo ljubavi moja!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 apr 2013, 23:13

Rule_hz je napisao/la:meni nije jasno sta je ovoj omladini danas, nit maju postovanja, nit odgoja nit nista odakle im ovolike frustacije vrijedjanja ljudi i komsija sa grbavice idt, navijam od mog rodjenja za moj voljeni klub ev 28ma god jos malo imam veliki hbroj prijatelja tako moje krvi bordo i manijaka volimo se pazimo zajebavamo cugamo idt a ne omlazavamo nit psujemo nit zelimo nikom zlo tako i kad je suparnicki klub u pitanju,ja ne znam sta je ovoj djeci danas koji dizu tenzije i pisu kojekakve gluposti, ja kao pristalica bordo boje sam svima rekao zeljo je najbolji poslijeratni klub u drzavi i najuspjesniji tim i najtofeniji sto se tice domaceg bh fudbala, sta ima veze jbg tako i jeste, imaju kakvu takvu upravu donese trofeje kako ne znam nit me zanimaju bilo kakve teorije zavjere svaka im cast na tome, nas su **** nesposobne uprave prethodnih godina al hvala bogu izborili smo se sa tim, i opet gledam neki i pljuju i omlazavaju rad uprave igrace trenere ttako i papeta i osima ivicu nazivajuci ih ruznim imenima pa brate mili sta je koji je dzavo vama gdje vam je odgoj princip dostojanstvo jbg svi su nam krivi samo mi nismo, dajte ba popustite sa tim tenzijama tako i plavi mali tako i mi imate svoju avliju bavite se njom i slicno a ne ovako tenzije u nedogled jbg
Kakvi navijaci,kakvi bakraci ;) pola ih dodje da se napusi,zapali koju bakljicu,i fura patike itd ...pola ih ne zna ni za koga navija,a kamoli sastav nabrojati i na jugu i sjeveru ...
Željeznicar za život cijeli !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 23:17

Zbog par padobranaca koji su pisali po temi Zelje ovdje rat izbio i tako bude svako kolo.
Ovako je bilo protiv Slavije/Veleza, ovako je isad.
Popustite brate dragi, ignorises kad neko napise neki glupi komentar i zdravo.
Ima ovdje dosta pametnih i realnih forumasa i navijaca Sarajeva koji pisu fino i milina ih citati.

Udure je malo se podyebavat, ali ovo je totalno nezrelo i glupo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 13 apr 2013, 23:21

Dobi Meljo Radnika ali opet imate šanse. Ne treba se predavati.

Inače... drama pjesma, poslušajte ako već niste.
[youtube][/youtube]
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 23:30

Rule_hz je napisao/la:meni nije jasno sta je ovoj omladini danas, nit maju postovanja, nit odgoja nit nista odakle im ovolike frustacije vrijedjanja ljudi i komsija sa grbavice idt, navijam od mog rodjenja za moj voljeni klub ev 28ma god jos malo imam veliki hbroj prijatelja tako moje krvi bordo i manijaka volimo se pazimo zajebavamo cugamo idt a ne omlazavamo nit psujemo nit zelimo nikom zlo tako i kad je suparnicki klub u pitanju,ja ne znam sta je ovoj djeci danas koji dizu tenzije i pisu kojekakve gluposti, ja kao pristalica bordo boje sam svima rekao zeljo je najbolji poslijeratni klub u drzavi i najuspjesniji tim i najtofeniji sto se tice domaceg bh fudbala, sta ima veze jbg tako i jeste, imaju kakvu takvu upravu donese trofeje kako ne znam nit me zanimaju bilo kakve teorije zavjere svaka im cast na tome, nas su **** nesposobne uprave prethodnih godina al hvala bogu izborili smo se sa tim, i opet gledam neki i pljuju i omlazavaju rad uprave igrace trenere ttako i papeta i osima ivicu nazivajuci ih ruznim imenima pa brate mili sta je koji je dzavo vama gdje vam je odgoj princip dostojanstvo jbg svi su nam krivi samo mi nismo, dajte ba popustite sa tim tenzijama tako i plavi mali tako i mi imate svoju avliju bavite se njom i slicno a ne ovako tenzije u nedogled jbg
svaka cast na postu, jer si vidi da si odgojen i gradski momak ;)

Hajd ismijavanje Amara i mogu razumjeti donekle, rivalitet je to, covjek uzima titule i tako to.....A za ove koji ismijavaju Ivicu Osima, teško bolesnog covjeka nazivaju "šlagiranim", covjeka koji se u poznim godinama narušenog zdravlja prihvatio posla da izvuce naš fudbal i repku iz kolapsa i trajnog bana koji nam je UEFA priredila, koji pljuju po legendi grada i države - stidite se :oops: :oops:
Zakopajte se u zemlju od srama :oops:

Ovo isto važi i za one koji ismijavaju i omalovažavaju legende Sarajeva :oops: :oops: stop papanluku :!:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 apr 2013, 23:48

E drug moj, tako ti je kada covjek ne ostavi u svom selu klompe, pa obuce cipele kada dodje u grad, vec te klompe hoce da nametne u gradu... Ovi balavci su samo nuspojava svega toga.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zon

Post Postao/la Zon » 13 apr 2013, 23:51

Tek mi je od danas jasno sa kakvim odronom od ljudi ovaj grad dijelim, kada na internet dodjem. Ne tice se to iskljucivo pojedinih navijaca tima sa Grbavice, vec i navijaca Sarajeva.

Prvo, vi preveliku potrebu imate da se nama, na nasoj temi, dokazujete i onda, koje li ironije, pricate o nekim kompleksima i zavjerama. Pa ako vam ovo odgovara, uzivajte, a nama ostavite "zavjere".

Danas sam gledao utakmicu u kaficu na C.Vili, koju drze moji drugovi Manijaci, od kojih mozda samo jedan ili dvojica od osamdesetih nisu propustili utakmicu svoga kluba. Svima je njima danas bilo sve jasno, kao i meni.

Koliko bezobrazan i drzak moras biti, da poslije onakve utakmice, ne mozes priznati ono sto je ocigledno. Zaista se najezim na pomisao kakav covjek to mora biti.

Kada vidim na sta nam grad lici danas, nekako mi sve ovo i ima smisla. Cast i postovanje su stvari, koje su doslje, izgleda, u potpunosti iskorijenile iz ovog grada. Raje u Sarajevu nema vise mnogo. Balavci danas ne postuju ni majku rodjenu, kako onda ocekivati nesto vise.

Meni kupljene titule ne trebaju, ne treba mi ni nekulturni (blago da se izrazim) Amar, Brkovic, Vukasovic, ni peti-deseti. Ne zelim ofsajd da se u nasu korist dosudi, a kamoli da namjestamo utakmice i pobjedjujemo na ovaj nacin. Negativne reakcije nasih navijaca protiv Prijedora nedavno su meni velika satisfakcija. Na kraju krajeva, oni eto dominiraju, pa opet ih isto ljudi gleda u Sarajevu, kao i nas.

Ja volim svoje FK Sarajevo, ovakvo kakvo jeste. Zeljeznicar svake godine sve vece mrlje baca na svoj ugled i svoje ime, ali eto, odgovara im tako, pa neka im bude. Isto kao sto sam cestitao svim komsijama na tituli prosle godine, isto tako sada kazem, da ste ovu, kao i onu titulu sa Brkovicem, uzeli na prevaru i namjestaljke.

MI SMO DIVOVI (i vise od toga i u svakom pogledu) !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 23:53

Zon je napisao/la:Tek mi je od danas jasno sa kakvim odronom od ljudi ovaj grad dijelim, kada na internet dodjem. Ne tice se to iskljucivo pojedinih navijaca tima sa Grbavice, vec i navijaca Sarajeva.

Prvo, vi preveliku potrebu imate da se nama, na nasoj temi, dokazujete i onda, koje li ironije, pricate o nekim kompleksima i zavjerama. Pa ako vam ovo odgovara, uzivajte, a nama ostavite "zavjere".

Danas sam gledao utakmicu u kaficu na C.Vili, koju drze moji drugovi Manijaci, od kojih mozda samo jedan ili dvojica od osamdesetih nisu propustili utakmicu svoga kluba. Svima je njima danas bilo sve jasno, kao i meni.

Koliko bezobrazan i drzak moras biti, da poslije onakve utakmice, ne mozes priznati ono sto je ocigledno. Zaista se najezim na pomisao kakav covjek to mora biti.

Kada vidim na sta nam grad lici danas, nekako mi sve ovo i ima smisla. Cast i postovanje su stvari, koje su doslje, izgleda, u potpunosti iskorijenile iz ovog grada. Raje u Sarajevu nema vise mnogo. Balavci danas ne postuju ni majku rodjenu, kako onda ocekivati nesto vise.

Meni kupljene titule ne trebaju, ne treba mi ni nekulturni (blago da se izrazim) Amar, Brkovic, Vukasovic, ni peti-deseti. Ne zelim ofsajd da se u nasu korist dosudi, a kamoli da namjestamo utakmice i pobjedjujemo na ovaj nacin. Negativne reakcije nasih navijaca protiv Prijedora nedavno su meni velika satisfakcija. Na kraju krajeva, oni eto dominiraju, pa opet ih isto ljudi gleda u Sarajevu, kao i nas.

Ja volim svoje FK Sarajevo, ovakvo kakvo jeste. Zeljeznicar svake godine sve vece mrlje baca na svoj ugled i svoje ime, ali eto, odgovara im tako, pa neka im bude. Isto kao sto sam cestitao svim komsijama na tituli prosle godine, isto tako sada kazem, da ste ovu, kao i onu titulu sa Brkovicem, uzeli na prevaru i namjestaljke.

ljubim te konaćno neko!
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 apr 2013, 23:58

Zon je napisao/la:Tek mi je od danas jasno sa kakvim odronom od ljudi ovaj grad dijelim, kada na internet dodjem. Ne tice se to iskljucivo pojedinih navijaca tima sa Grbavice, vec i navijaca Sarajeva.

taman fino počeš post, i onda na kraju proradi pitarluk.Svašta bih ti mogo napisati, ali suzdržaću se.
Zašto vi niste pobjedili Travnik, Gradinu, Radnik, Veleža, Čelik i ostale "slabije" ekipe.Da ste njih pobjedili ne bi vam smeto ni Amar, ni Željo, ni Vukasović ni peti i deseti.Zašto vam ništa nije smetalo prvih nekoliko kola dok ste bili prvi na tabeli ? Onda ste bili šampioni svemira, nije bilo jače ekipe od vas.Nažalost, koliko god je Željo jadan i mizeran, ostale ekipe su još mizernije.
DRUG NEBI TI PUNCA

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 apr 2013, 00:00

koliko smo namjestili tekmi do sada smo mogli 2 nova stadiona izgradit

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 apr 2013, 00:01

Bio sam na utakmici i vec u prvih 5 minuta sam vidio da je nastimano,ide lopta na spica Radnika Ristica tacno na glavu samo da je prebaci preko i izbacuje Karamatica u sansu,covjek se saginje da stoper Zelje izbije,odma sam prijateljima koji su bili sa mnom rekao ovo je gotovo.Na kraju utakmice ni jedan igrac Radnika nije izasao sa terena sa prljavom opremom,a pazi cuda samo 7 dana ranije protiv Borca izginuli na terenu.Ova liga je postala cirkus,ovome neko treba stati u kraj,meni se ovo vise gadi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 apr 2013, 00:01

razabu ti nisi normalan lik 11 utakmica nismo gola primili
5 godina nemamo poraza u kup-u stvarno si sega

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 apr 2013, 00:04

kupus army je napisao/la:Bio sam na utakmici i vec u prvih 5 minuta sam vidio da je nastimano,ide lopta na spica Radnika Ristica tacno na glavu samo da je prebaci preko i izbacuje Karamatica u sansu,covjek se saginje da stoper Zelje izbije,odma sam prijateljima koji su bili sa mnom rekao ovo je gotovo.Na kraju utakmice ni jedan igrac Radnika nije izasao sa terena sa prljavom opremom,a pazi cuda samo 7 dana ranije protiv Borca izginuli na terenu.Ova liga je postala cirkus,ovome neko treba stati u kraj,meni se ovo vise gadi.

to onaj ristic koji je zabio 2 gola do sada ? strasan napadac

NITI JEDNA SUMNJIVA SITUACIJA, NI PROTIV SLAVIJE, NI PROTIV VAS, AL JE OPET NASTIMANO,

DAJ BA NE SERITE VISE

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 apr 2013, 00:06

samir_TM87 Majke ti iskreno jel ti vjerujes da ste uzeli posteno danas,al iskreno mi odg molim te ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 apr 2013, 00:06

kupus army je napisao/la:samir_TM87 Majke ti iskreno jel ti vjerujes da ste uzeli posteno danas,al iskreno mi odg molim te ?
iskreno mislim da si ti jedno napaceno smece, nastavices da patis sve dok je amar osim tu, vozdra
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 14 apr 2013, 00:09

hahahaha sta rece i ostade ziv, hahaha zivio ti brate meni ali vama nema lijeka, pa samo tako sebe ofirate placete, kmecite nas jos vise uzdizete svaki od vas sa takvim komentarima, bolan vi nikad necete biti klub sve dok budete gledali gdje je i kakav je Zeljo, ali tako je sta da se radi, nego Bog dragi dao rjesenje drmni koji apaurin, odspavaj i sve ce biti bolje, sutra je novi dan naviknut ces se jest da je hebeno ali tako je iz te koze ne mozes sto se prije pomiris sa cinjenicama bit ce ti lakse, lijep pozdrav ;)
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”