FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 13:24

Ja stvarno ne znam zasto su ikako bili toliko zapeli za Mascherana, kad imaju Yayu i Keitu na tim pozicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 02 avg 2009, 13:39

Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam vidio golove sa utakmice barca - la galaxy....a što vam ga beckham uvali :D
Dobar gol nema sta ali na zalost vrijedi kao i svaki drugi . . .
Visca Barca . . .
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 13:43

RE-SU je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam vidio golove sa utakmice barca - la galaxy....a što vam ga beckham uvali :D
Visca Barca . . .

mislim da je začepio svima usta koji su govorili da je zahrđao kod izvođenja slobodnjaka :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 14:00

omerbavarac je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto su ikako bili toliko zapeli za Mascherana, kad imaju Yayu i Keitu na tim pozicijama.
Ma njih dvojica ce mjesec dana biti odsutna igrat ce na Afirckom kupu...al i tad ima zamjena Sergio B. i hvala bogu da su odustali od Mascherana jer sam bas bio protiv njegovog dolaska 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 17:51

miky_hz je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto su ikako bili toliko zapeli za Mascherana, kad imaju Yayu i Keitu na tim pozicijama.
Ma njih dvojica ce mjesec dana biti odsutna igrat ce na Afirckom kupu...al i tad ima zamjena Sergio B. i hvala bogu da su odustali od Mascherana jer sam bas bio protiv njegovog dolaska 8-)
ma bezze igrac taj Mascherano ja ne znam ko njega gura naprjed...odkako je Maradona dosa na klupu Argentine taj frajer je dobio kapitensku traku sto je velika stvar za jednog igraca i izgurao Cambiasa iz ekipe koji je realno 2 puta bolji defanzivni igrac od Mascherana...to mi nikako nije jasno 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 03 avg 2009, 18:36

Mirza_Hordas je napisao/la:
RE-SU je napisao/la:
Visca Barca . . .

mislim da je začepio svima usta koji su govorili da je zahrđao kod izvođenja slobodnjaka :mrgreen:

To, da! Ostalo, nista posebno! Za mene oduvjek sasvim malo iznad prosjecan igrac!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 avg 2009, 18:52

ma bezze igrac taj Mascherano ja ne znam ko njega gura naprjed...odkako je Maradona dosa na klupu Argentine taj frajer je dobio kapitensku traku sto je velika stvar za jednog igraca i izgurao Cambiasa iz ekipe koji je realno 2 puta bolji defanzivni igrac od Mascherana...to mi nikako nije jasno 8-)
Ajde decko ne budali . Mascherano je najbolji defanzivni vezni trenutno u to nema sumnje . Ti bi jako jako zelio da on dodje ali samo neces da kazes jer nema nista od tog transfera ;)

Koliko samo pretrci za jedan mec i nakrade lopti da to nije humano al nadje se neki scout i govori ko ne valja :?

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 avg 2009, 18:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ajde decko ne budali . Mascherano je najbolji defanzivni vezni trenutno u to nema sumnje . Ti bi jako jako zelio da on dodje ali samo neces da kazes jer nema nista od tog transfera ;)

Koliko samo pretrci za jedan mec i nakrade lopti da to nije humano al nadje se neki scout i govori ko ne valja :?
ti budalis...imas pravo na svoje misljenje,ali je Cambi daleko najbolji... ;)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 avg 2009, 19:09

JameS je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:

ti budalis...imas pravo na svoje misljenje,ali je Cambi daleko najbolji... ;)
Je li zato sto je u Realu igrao :?:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 avg 2009, 19:19

veliko NE...dok je igrao za Real bio je samo prosjecan igrac,u Interu je stekao svoje ime i za mene je trenuto jedan od najboljih na toj poziciji ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 avg 2009, 23:46

da se ne bi svadjali ------ Yaya Touree pa covjek je masinaaa :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 avg 2009, 23:49

ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 avg 2009, 23:52

23 KING JAMES je napisao/la:ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij
ajd necemo govorit o tome ko je najbolji,tema je BArcaa :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 avg 2009, 23:56

nidjo_barca je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij
pa loša vam tema
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 04 avg 2009, 00:25

nek je o realu dobra :lol:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 avg 2009, 00:31

23 KING JAMES je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
pa loša vam tema
OMg losa vam temaa , sta nece sve napisattt ccc haha

Blaugrana

Mes Que Un Club

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 04 avg 2009, 09:08

slika
respored sjedenja na nou camp

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 05 avg 2009, 07:44

Nama treba još jedan stoper. Izgleda da od Čigrinskog nema ništa, a baš šteta odličan je. Guardiola hoče sad Vincenta Kompanija samo neznam koji če nam k.... on. Nije baš svjetska klasa, a nama trebaju samo takvi. Baš me zanima hoče li Ibra zauzeti Eto-uvu poziciju u timu ili če on i Henri zamjeniti pozicije. Ja mislim da bi ova druga opcija bila dosta bolja, ali vidječemo................
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 avg 2009, 13:25

mahalas je napisao/la:Nama treba još jedan stoper. Izgleda da od Čigrinskog nema ništa, a baš šteta odličan je. Guardiola hoče sad Vincenta Kompanija samo neznam koji če nam k.... on. Nije baš svjetska klasa, a nama trebaju samo takvi. Baš me zanima hoče li Ibra zauzeti Eto-uvu poziciju u timu ili če on i Henri zamjeniti pozicije. Ja mislim da bi ova druga opcija bila dosta bolja, ali vidječemo................
meni nije jasno sto ce vam jos jedan kad vec imate cetvoricu.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 05 avg 2009, 13:53

Pa zato,da se nam nebi ponovila situacija od prošlog finala, ka smo jedva skrpali odbranu. Malo povrede malo kartoni ieto ti belaja.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.