http://locapasion-007.****/" onclick="window.open(this.href);return false;adriano_leite je napisao/la:Carlo ajde ako naletis na kakav dobar stream, postavi link.
i ovaj ti je kvalitetan
http://locapasion-007.****/" onclick="window.open(this.href);return false;adriano_leite je napisao/la:Carlo ajde ako naletis na kakav dobar stream, postavi link.
jarane, dobar ti je ovaj locapasion, šta hoš više?adriano_leite je napisao/la:O hebo vas pa imam i ja taj sa firstrow, kontam ima li kakav bolji hahahaha. U svakom slucaju hvala hehe.
Evo sad sam ga ugledao valjda bude dobar, hvala hvala hehe.Carlo je napisao/la:jarane, dobar ti je ovaj locapasion, šta hoš više?adriano_leite je napisao/la:O hebo vas pa imam i ja taj sa firstrow, kontam ima li kakav bolji hahahaha. U svakom slucaju hvala hehe.
slab početak totalno, ali evo ko bajagi vraćamo se...Giallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
ma sudije su gore nego u premiershipu... evo sad sviraju korake Linu, a nisam siguran jesu li biliadriano_leite je napisao/la:Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
.
Cuj vama, loladriano_leite je napisao/la:Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
.
Jesi vidio sada ovo u dva posjeda sta radi J.R. Smith Casspiju? Kao da je ulicna tuca jbt. Nmg. da vjerujem svojim ocima sta gledam.Carlo je napisao/la:ma sudije su gore nego u premiershipu... evo sad sviraju korake Linu, a nisam siguran jesu li biliadriano_leite je napisao/la:Jos vam malo poklanjaju slobodna, mi vec u bonusu jbt. a ne sviraju faul sada na Samuelsu koji je po meni bio ocigledan, mada sam se mozda zanio pa i nije bio ocigledan al' etoGiallorossi je napisao/la:Knicksi ne mogu bazen pogoditi.
.
Jesi vidio sada ovo u dva posjeda sta radi J.R. Smith Casspiju? Kao da je ulicna tuca jbt. Nmg. da vjerujem svojim ocima sta gledam.[/quote]adriano_leite je napisao/la:ma sudije su gore nego u premiershipu... evo sad sviraju korake Linu, a nisam siguran jesu li bili
jašta jarane imate +12adriano_leite je napisao/la:Hahaha Casspija nasi navijaci zovu pudlica jer igra kao pica, sad komentari na forumu The poodle drew blood hahahaha.
Edit: evo Harrangodya u igri, joj koji je to cirkusant, sad cete vi nas stici. Lukeeeeeee Gody hahaha kako je moguce da je jos u NBA ligi taj lik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.